- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Merhabalar eşinizin ailenize karşı davranışları sizin onun ailesine karşı davranışlarınızı etkiler mi? Siz etkileniyor musunuz? sorun şu ki eşimin benim anneme soğuk, onu görmezden gelen davranışları canımı çok sıkıyor. Benim de onun annesine sıcak davranmak içimden gelmiyor. Tecrübeli hanımlar doğrusu nedir bu işin? Ve bu durum eşe dile getirilmeli midir sizce?
7 senelik evliyim senin bu dedğine ben cvp bulamadım ,hep o nasıl davranırsa bende öyle yapacam diyorum huyum kurusun yapamıyorum çok zor bir durum .anlıyacağım hep başa sarıyorumm kendime çok kızıyorummm.Merhabalar eşinizin ailenize karşı davranışları sizin onun ailesine karşı davranışlarınızı etkiler mi? Siz etkileniyor musunuz? sorun şu ki eşimin benim anneme soğuk, onu görmezden gelen davranışları canımı çok sıkıyor. Benim de onun annesine sıcak davranmak içimden gelmiyor. Tecrübeli hanımlar doğrusu nedir bu işin? Ve bu durum eşe dile getirilmeli midir sizce?
Madem esinin ailesi durumun farkinda ve araniz iyi. Esinin ailesiyle anlasin ve esinize belli etmeden siz onun ailesine oyle davrann gorusmek istemiyorum artik diyin ve gorusmeyin esiniz hatasini anlasin. Aslinda gercekten boyle davranmams olcaginiz icin ailesiyle problemde yasamamis olursunuz. Bi sekilde hemde sert bi sekilde tepkinizi belli ederseniz somuca varamasanz bile iciniz rahat ederCanım ya Allah beterinden saklasın ama hayatımdaki en büyük sorun eşim ve ailem arasındaki sorun. Eşim hep soğuktu . 5 senelik Evliyim. Ailem derdi niye böyle ben eşime derdim Konuş biraz diye . En son babama sen Konuş anlaşın aranızda ben bıktım dedim ve hayatımın hatasını Yaptım. Babamla eşim o gün kavga ettiler ve 1 Yıldır konuşmuyorlar . Eşimin konuşmama sorunu ufak tefek dert edilmicek şeylerdi . Iki kaynın var eşlerinin aileleri ne büyük saygısızlıklar Yaptılar ama yine de araları iyi . Ben onun ailesine karşı hep iyi oldum kendileri de bilirler bunu ama karşılığını göremedim
Merhabalar eşinizin ailenize karşı davranışları sizin onun ailesine karşı davranışlarınızı etkiler mi? Siz etkileniyor musunuz? sorun şu ki eşimin benim anneme soğuk, onu görmezden gelen davranışları canımı çok sıkıyor. Benim de onun annesine sıcak davranmak içimden gelmiyor. Tecrübeli hanımlar doğrusu nedir bu işin? Ve bu durum eşe dile getirilmeli midir sizce?
Eşim, ailemin yanında oldukça donuk ve soğuk duruyor.
Ne bir laf eder, ne bir tepki verir.
Adeta put kesilir, bir de ailemde olduğumuzda erkenden uykusu geliverir niyeyse.
Arada gülümser, 'evet, evet' der ve biter.
Ama onun ailesinde olduğumuzda, sabahlar olmasın.
Şen kahkahalar, sohbetler, şakalaşmalar vs...
Bambaşka bir adam oluyor.
Bu durum beni etkiliyor mu derseniz; hayır!
Çünkü benim bir kişiliğim var ve onun yaptığı davranışı ben kendime yakıştıramıyorum.
Yorgun, uykusuz hatta mutsuz dahi olsam ailesinin yanında çok sıcak ve güleryüzlü davranmaya özen gösteririm.
Çoğu zaman konu açan, espriler yapan, insanlara takılan benimdir.
Onun memnuniyetsizliği ya da aileme olan bence etik olmayan tutumu, onun ayıbıdır.
Eşim, kendi büründüğü 'çift' karaktere yansın, ben böyle saygımla ve içtenliğimle mutluyum.
Allah askina esim denyo diyerek isin icinden cikmayin. Cok uzuluyorum boyle durumlarda inanin. Babanizda annenizde o kadar ozenir heveslenir ilgi duyarken esiniz ne hakla boyle davranir. Boyle davranma yetkisini kimden nerden aliyormus yaa. Siz buna edebinizle karsi gelebilmis degilsiniz bakin. Kendiniz diyorsunuz kv de iken gordugunuz muameleyi. Kendi ailenizin esinize muamelesine bakin birde. Erkekler sakinlikten anlayamiyor bana kalirsa tavrinizi net belli edin . Sizin ailenize sik gidilmiyorsa gidilince surat asiliyorsa siz de aynisini yapin. Annenize babanizA boyle davranma hakkina sahip degil bir sekilde buna care bulmak gerek
Allah askina esim denyo diyerek isin icinden cikmayin. Cok uzuluyorum boyle durumlarda inanin. Babanizda annenizde o kadar ozenir heveslenir ilgi duyarken esiniz ne hakla boyle davranir. Boyle davranma yetkisini kimden nerden aliyormus yaa. Siz buna edebinizle karsi gelebilmis degilsiniz bakin. Kendiniz diyorsunuz kv de iken gordugunuz muameleyi. Kendi ailenizin esinize muamelesine bakin birde. Erkekler sakinlikten anlayamiyor bana kalirsa tavrinizi net belli edin . Sizin ailenize sik gidilmiyorsa gidilince surat asiliyorsa siz de aynisini yapin. Annenize babanizA boyle davranma hakkina sahip degil bir sekilde buna care bulmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?