- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sonbahar000
Merhabalar öncelikle Kızlar yıllardır eşimin aileciliği bitmedi hep uzlaşmak istiyen taraf ben oldum burda meseleleri anlatsam sabahı bulur konu yetmez hepinizin yorumunu okuyacağım delirmemek elde değil yıllardır eşim tek taraflı bakıyor olaya kaynanam olmadık olayları öne sürüp sürekli iftiralar atıyor kayinbabam ise kaynanamdan etkilenip bir büyük olarak kayınvalidemi uyarmiyor örneğin kaynanam güya ben ona süt vermemisim diye eşime karşı benim yapmadığım söylemediğim kendi kafasında uydurduğu meseleleri eşime anlatıyor aramız böyle böyle çok açıldı bende artık savaşmaktan yorulup kendime saygısızlık yapmamak adına artık mesafe koydum ki zaten hem iftira atıp hemde konuşmayan taraf onlar oluyorlar beni çok yordular eşimde beni bilmesine rağmen annesinin bu yaptıkları susup hep savundu şimdi kızlar gelelim meseleye ben evlendim evleneli tam 4 kere ameliyat oldum ve tüp mide ameliyatı da dahil görümcem birgün olsun aramadı.ben geçen ayda aynı şekilde ameliyat oldum görümcem şehir dışındaydı ama diğer ameliyatlarımda kesinlikle bulunmadı bilmesine rağmen bende tüp mide ameliyatı oldum gelmedi ölümle burun buruna geldim görümcem 1 kere tek geldi dahada gelmedi kötü günümde hiç yanımda olmadılar bugünde görümcem tüp mide ameliyatı olucak eşim gidelim diyor ben ise haklı bir şekilde benimde kötü süreçlerim oldum hiç kimse gelmedi dedim ha bu arada dün markete giderken ayağımı burktum şuan aksaya aksaya yürüyorum bu durumumu bile bile göre göre eşim akşam hastaneye gidelim diyor ne diyorsunuz kızlar ? Ne yapmalıyım