kesinlikle katılıyorum. blöf yapıyor. hiç vakit kaybetmeden gidin şikayet edin. mail adresine kadar hesap bilgilerine girilmesi aşırı garip geldi bana.Sırf bunu dedi diye emin olurdum hesap kendisinin diye. Avukat tutacakmış! Adam tipik akılsız erkeklerden biri, azıcık uyanık olun. Böyle hesabı olan adam sapıktır benim gözümde. Başka şeyleri de araştırın, bunu yapacak kadar kadın meraklısı bir adamın çok daha fazla açığı vardır.
Hotmail adresi eşimin açılan gmail farklı bir hesape hani gördünüz ya
adam kendi maili ile açmış ya
delil değil mi bu
Fake numara üzerinden yapıldıysa bulunması zor dedi polis bunlarla da pek uğraşmiyorlar dedikesinlikle katılıyorum. blöf yapıyor. hiç vakit kaybetmeden gidin şikayet edin. mail adresine kadar hesap bilgilerine girilmesi aşırı garip geldi bana.
Yok gideceğiz bugün biliyor kararlıyımSizde şifreleri olduğu için başka mail hesabı açıp onu kullanmıştır. Çocuklar bile mail hesabı açabiliyorlar. Avukat bulmuş yazdınız, o kişinin avukat olup olmadığını kontrol edin. Baro kimliğini sicil numarasını göstersin. Polise gidelim siber suçlara gidelim diyip blöf yapıyor. Kararlı bir şekilde inkar edip mağdur rolü oynarsam yapmadığıma ikna olur diyor. Boşu boşuna polismiş karakolmuş uğraşmayalım dersiniz diye ümit ediyor.
Eşiniz açmıs işte başka kim açabilir. Şifre bı sizde bı onda var. Siz açmadıysanız. Ahmet Mehmet yazabilirsin evet ama yapmamış. Konu kocası olunca millette bir görmeme oluyor ilginç. Kendi içinizde aklamaya gecmişsiniz hemen. Ortada halbuki herşeyKızlar merhaba bu konu için üye oldum geçenlerde twitter indirip bir bakayım dedim eşimin adı soyadıyla bir hesap açılmış eşimin aktif olarak kullandığı hotmail skype adresi verilerek bayanlar ekleyin sohbet sen sohbeti doye bir mesaj gördüm ta 1bucuk yıl önce yazılmış ama bu eşimin skype adresi ve şifresi de bende var vermişti bir kaç ay önce ben düşündüm eşim böyle bir şey yapacak olsa neden kendi adı ve soyadını karalayarak yapsin ahmet mehmet vs gibi bir hotmail açıp onu verebilirdi diye düşünüyorum ama içime de bir kürt düştü işkillenmem çok fazla hesap çalınsa biz nasıl gireriz diye düşünüyorum işin içinden.bir türlü çıkamadım sizce nasıl bir yol izleyim
Bende yaptım o dediğiniz söylemeden hiç gizli gizli bakalım.cvp gelecekmi diye hiç bir cvp yok sen en azından bir delil.bulmissun mahkemeye sunacak ve benim.eaimin kendi adı soyadıyla bu kadar salak olduğunu da düşünmüyorum çünkü iş yerinde kullandığı maili verilmiş o hesabaBenim eşim de kendi adı ile değil farklı isimle açmış bi arkadas görmüş attı bak eniştenin resmi ilr biri hesap açmış diye ama ben akıllı davrandım hemen bende indirim twitter yalancı resim koydum bi kaç kişi takip ettim yalandan buna yazdim ve esim de gayet beni benle aldattı sonra ni baktim beni arıyor beni özledin mi fln diyor ne alaka mesela vicdanını rahatlatıyor sonra affettim başka bu sefer de ınstangram dan aldatmaya başladı sözde sevmiyor kullanıyordu meğerse kendine ait varmış bile diyeceğim o ki biraz takip et kekle bakalım ne çıkacak Allah kolaylık versin kazik kadar adamlarla uğraşıyoruz ama ben bosaniyorum şimdi tiktokdan da aldatılmaktan tövbe yarabbimgüvenme sakın sakın...
Avukat bana bir yazışma vs getir yoksa polis uğraşmaz diyor cagresizim ne yapayimkiEşiniz açmıs işte başka kim açabilir. Şifre bı sizde bı onda var. Siz açmadıysanız. Ahmet Mehmet yazabilirsin evet ama yapmamış. Konu kocası olunca millette bir görmeme oluyor ilginç. Kendi içinizde aklamaya gecmişsiniz hemen. Ortada halbuki herşey
Polis adam öldürene bişey yapmıyor sizin bunu mu araştıracak. Biliyor tabi kocanız.Yok ben kesin giderim.biliyor kendiside bir kaç avukat bulmuş
hiç belli olmaz siz bence vakit kaybetmeden gidin. önce blöf yapıp şimdi sizi caydırmaya mı çalışıyor?Fake numara üzerinden yapıldıysa bulunması zor dedi polis bunlarla da pek uğraşmiyorlar dedi
E gidelim de. Panik yaptı mı ?Polise gidelim diyor siber suçlara veriliyormuş galiba
Hayır kendi isimleri değilAdı kendi adimiydi peki
Hesabı eşin açtı o bir gerçek ama sen madem eşin adına başkası açtı sanıyorsun gidip savcılığa vereceksin eşinin açtığını kendin göreceksin twitter açarken farklı yerden girerken hesaba kod geliyor öyle adını yazim mailini yazim olayı değil orasıKızlar merhaba bu konu için üye oldum geçenlerde twitter indirip bir bakayım dedim eşimin adı soyadıyla bir hesap açılmış eşimin aktif olarak kullandığı hotmail skype adresi verilerek bayanlar ekleyin sohbet sen sohbeti doye bir mesaj gördüm ta 1bucuk yıl önce yazılmış ama bu eşimin skype adresi ve şifresi de bende var vermişti bir kaç ay önce ben düşündüm eşim böyle bir şey yapacak olsa neden kendi adı ve soyadını karalayarak yapsin ahmet mehmet vs gibi bir hotmail açıp onu verebilirdi diye düşünüyorum ama içime de bir kürt düştü işkillenmem çok fazla hesap çalınsa biz nasıl gireriz diye düşünüyorum işin içinden.bir türlü çıkamadım sizce nasıl bir yol izleyim
Kötü niyetli düşünmek istemiyorum ama neden bu kadar tesadüf olsun ki? Aktif kullandığı hotmail hesabı falan? Belki eşiniz yaramazlık yapmak istemiştirKızlar merhaba bu konu için üye oldum geçenlerde twitter indirip bir bakayım dedim eşimin adı soyadıyla bir hesap açılmış eşimin aktif olarak kullandığı hotmail skype adresi verilerek bayanlar ekleyin sohbet sen sohbeti doye bir mesaj gördüm ta 1bucuk yıl önce yazılmış ama bu eşimin skype adresi ve şifresi de bende var vermişti bir kaç ay önce ben düşündüm eşim böyle bir şey yapacak olsa neden kendi adı ve soyadını karalayarak yapsin ahmet mehmet vs gibi bir hotmail açıp onu verebilirdi diye düşünüyorum ama içime de bir kürt düştü işkillenmem çok fazla hesap çalınsa biz nasıl gireriz diye düşünüyorum işin içinden.bir türlü çıkamadım sizce nasıl bir yol izleyim
Hotmail adresi eşimin açılan gmail farklı bir hesap