Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Eşiniz haklı her gittiğinizde bişey almak zorunda değilsiniz. Ha evlerine mi gidiyosunuz tatlı yada tuzlu pasta alın illa boş gitmicekseniz. Bu arada bohçada size bişey koymaması normal evli değilmişsiniz.

çok garip geldi
normalde çok güzel ama resmen kocanıza inat yapar gibi...
siz karı kocasınız önce kocanız sonra diğerleri
önce can sonra canan demişler.
gidip millete kötü davranın demiyoruz tabi ama

nispet yapar gibi... ne kadar ayıp.
her şeyin ölçülüsü güzel.

Bebeğe alınanlar bence de çok değil. Kupa olmasa olurmuş :)
Hediye konusunda ben de ayarsız olabiliyorum bazen. Eşim frenler bazen..

Eşimin kuzeninin bebeği için telsiz alacaktım işine yarayacak bir şey olsun diye, kadın engelledi gerek yok kullanmam diye :)
Gittim e bebekten nevresim takımı aldım. Eltime de çeyrek altın taktık..
Ben kendi kardeşime ekstra bir şey yaparım..

Kaldı ki çeyrek altın gayet de yeterli hele ki bu kadar artmışken, ama her gidişinde ev eşyası alması bence çok tuhaf..

İnsan 1 2 hediye alımdan sonra "eee ben ne incelik gördüm ki?" der almaz. Bu da normal..

Ben konu sahibinde eşine karşı bir inatlaşma sezdim açıkcası..

Oras öyle tabii de. Bilemiyorum belki içinden gelmiyordur almayabilir. Belki zor durumdalardır.
zor durumdalar mi gerçekten? O yüzden mi alıyorsun bu kadar?

ihtiyacı olan şeylerdi demene takildim çünkü.
düşük yapmış birine ziyarete giderken insan neden sürahi bardak takimi götürsün ki yoksa?

Sürahisi mi fincanı mi yoktu sizden önce? Yani eksiklerini görüp içinizden gelip aldıysanız amenna, onun dışında her gitmede ev eşyası goturulmez çünkü o yüzden bizlere garip geldi. Bi gittiğinizde bi tişört bi cüzdan goturdum deseniz sanıyorum daha normal gelirdi bize

Çokta verici olma hiçte eşinle bu konuda tartışma eşinin bir bildiği vardır ki öyle diyordur.

Saygı duyuyorum

Çok abartılısınız ,aşırıya kaçmışsınız ,
Eşinizle abisinin arasına girmeyin,
Hediyeleşmek karşılıklı güzel ,
Emin ol yarın öbür gün bişi olsa eltin arkanda durmaz,
İnsan yapmak istese ,bir tülbent alır hatıra olsun der yine niyetini belli eder

Belki gelememişlerdir. Biz de mesafeden dolayı doğuma yetişemeyeceğiz ama en azından hediyelerimiz gitsin.

Yok cnm biriyle küsüm.. Diğeride Allahlik zaten ilk bebeğimdede aynı gelmemişti 3 ay sonra geldi dibimizde otururken aramadı bile :)

Ben yeni evlenince "ihtiyacım vardır" diye getirilen borcam, su takımı, bardak gibi şeyleri "ihtiyacı olan" birilerine götürdüm..

Evde boş boş duracağına birinin işine yarasın. Acaba kaç el değiştirdiler?

İyi de birinin evine ailecek giderken eli boş gidilir mi zaten?benim de çevremde herkes evine giderken tatlı veya hediye götürür arkdaş bile olsa.

Gunun birinde olacaksa insallah senin gibi eltim olur kizzz :)))

Jest güzeldir ama zamanı gelince karşılık bulursa güzeldir..
Ben bunu çocuk aklımla idrak etmiştim. Sevginin maddesel değeri olmaz..
Eli açıklıkla, savrukluk arasında bir çizgi vardır..

Ayyy benim eşim in yüzde 1'i senin eşin kadar olsaydı neler vermezdim kıskandım :)
Şaka bir yana...
Ailesiyle yüz göz olmayan erkek iyidir, karısını üzmez, ama dengeler değişmiş sizde.
Tabiki sorunları seni bağlamaz ama çok da samimiyete gerek var mi?
Sonra tüm bunlar sana kötü bir tecrübe ile geri döner .
Eşini dinle,
böyle eş dostlar başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…