- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
- Konu Sahibi karalahana06
Bence de eşiniz haklı fazla fazlaa abartı olmuş ... Altını saklayın hediyeleri verirsiniz ve eşinizle aranızın bu yüzden bozulmasını istemezsiniz herhalde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman zaman...Peki karşı taraftan da verdiğin değeri gorebiliyor musun
Tabii ki istemem. Ama ben hala abartı olduğunu düşünmüyorum... Teşekkür ederimBence de eşiniz haklı fazla fazlaa abartı olmuş ... Altını saklayın hediyeleri verirsiniz ve eşinizle aranızın bu yüzden bozulmasını istemezsiniz herhalde..
Anam keşke benim elti sen olsaydın ablam ya.Benimki üçkağıtçı nin önde gideni deYeni doğan bir bebek ve ilk yeğen olacak. Bir de ihtiyaçları olur yardım etmek gerek. Kupa da anne ve babaya güzel bir jest olmaz mı ki. Onlara kendilerini önemli hissettiren![]()
EstağfurullahAnam keşke benim elti sen olsaydın ablam ya.Benimki üçkağıtçı nin önde gideni de![]()
Senin ve rsinin burcu ne![]()
Aslan ve BalıkSenin ve rsinin burcu ne![]()
Sen aslanmisinAslan ve Balık![]()
Ben gerçekten çok takdir ettim sizi. Eşiniz küs olabilir bu sizi bağlamaz tabi çok büyük sorunlar yoksa arada. Hediyeler de çok büyük şeyler değil düşünülüp alınan şeyler bence çok hoş. Bizde de eli boş gidilmez şehir dışındaysa. Siz kac senelik evlisiniz neden size hiç gelmediler onu merak ettim sadeceMerhaba Hanımlar eltim Ağustos ayında Allah kısmet ederse doğum yapacak. Eşim abisi ile limonidir...Ama benim eltimle somut bir problemim yok çok Şükür . Hatta Abla derim kendisine. Bebekleri için onlara güzel bir bebek nevresim takımı ile hastane çıkışı aldım. Bir de eltimle kaynım için özel olarak üzerinde Anne Baba yazan fincanlardan yaptırdım. Yanına bir de çeyreğimizi takar kutlamasını yaparız diye düşündüm... Eşim ile tartıştık eşim bana "bu konuda neden bu kadar değer veriyorsun onlara '' deyip duruyor...Ben de diyorum ki '' Bak bazı konularda hataları var bizim de hatamız var tamam ama boşver. İyiliğe iyilik her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin işidir. ''. Neyse... En son dün akşam tartıştık eşim üşenmemiş tek tek onların evine neler aldığımızı saydı. Eşimgilin köyünde kına gecelerinde çeyiz toplanır orada çift kişilik bir battaniye hediye ettik bu birincisi imiş. İkincisi evlerine ilk gidişimizde pasta takımı almışmışız. Üçüncüsü evlerine diğer gidişimizde kahve fincanı takımı. Dördüncüsü su bardağı ve sürahi takımı. Ve en son gidişimizde de Amerikan Servisi takımı almışmışız. Onlar ise bize hiçbir şey almamışmış... Eşime diyorum ki '' Bi sabret daha bizim eve hiç gelmediler ki alsınlar ''. Eşim bana diyor ki '' Sen onların evine gitmeden önce bile bir sürü şey alıyordun onlar neden almıyor. İlla gelmeleri şart değil yaa. Kargo ile de gönderebilirler veya memlekete gittiğimizde de alabilirler '' diyor. Ben de '' O onların bileceği iş. Ablam belki abinden çekiniyordur sizin aranız limoni olduğu için '' diyorum. Yok ikna olmuyo. Benim bu konuda kendisini desteklemediğimi falan söylüyor. Ben de yangına körükle gitmek istemiyorum. Çünkü bu sefer aralarının bozulma sebebini biz gelinlerden dolayı bilebilirler.
Bir dipnot gireceğim Şimdi tepki gösterenleriniz olabilir biliyorum ama ben annemden böyle gördüm. Eli boş gidilmez. Eltimle farklı illerdeyiz bu arada... Daha sonra bizim düğünümüz olacağı zaman annem damat bohçası hazırlamıştı eltimle kaynıma da oradan parça düştü. Lif patik yazma vs... (eltimin damat bohçasında bana bir şey konulmamıştı o zaman biz evli değildik ben bunu dert etmiyorum ama eşim sürekli söylüyor)
Şimdi burada sürekli kendimi övmüşüm gibi oldu ama inanın öyle değil kızlar. Ben hiçbir şey gelsin diye yapmıyorum. Annemden öyle gördüm. Eşim çok garipsiyor mesela. Hatta kaynanam bile şaşırdı... Ama ne var ki bunda aynı evin iki kızı olduk biz. Birbirimize destek olmamız gerekmez mi... Eşimin abisi ile olan sorunu benle eltimi bağlamaz. Bağlamamalı bence...
Eşimin Abisi ile olan bu meselelerini nasıl çözebilirim kızlar veyahut hiç müdahale etmeyip akışına mı bırakmalı???
Bu arada ben eşime dedim ki Bak yeğen geliyor ilk torun olacak bir tane büyük altın takalım dedim. Kıyametleri kopardı... Çeyrek nelerine yetmiyor diye... Ben çeyreği az gördüğüm için yanına ekstra şeyler aldım... Kart ekstreme bakıp '' büyük altın alsak daha karlı çıkardık Hatun Hatun '' deyip durdu![]()
Her gittiginizde bisey almaniz gerekmez bnce esiniz hakli abartiyosunMerhaba Hanımlar eltim Ağustos ayında Allah kısmet ederse doğum yapacak. Eşim abisi ile limonidir...Ama benim eltimle somut bir problemim yok çok Şükür . Hatta Abla derim kendisine. Bebekleri için onlara güzel bir bebek nevresim takımı ile hastane çıkışı aldım. Bir de eltimle kaynım için özel olarak üzerinde Anne Baba yazan fincanlardan yaptırdım. Yanına bir de çeyreğimizi takar kutlamasını yaparız diye düşündüm... Eşim ile tartıştık eşim bana "bu konuda neden bu kadar değer veriyorsun onlara '' deyip duruyor...Ben de diyorum ki '' Bak bazı konularda hataları var bizim de hatamız var tamam ama boşver. İyiliğe iyilik her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin işidir. ''. Neyse... En son dün akşam tartıştık eşim üşenmemiş tek tek onların evine neler aldığımızı saydı. Eşimgilin köyünde kına gecelerinde çeyiz toplanır orada çift kişilik bir battaniye hediye ettik bu birincisi imiş. İkincisi evlerine ilk gidişimizde pasta takımı almışmışız. Üçüncüsü evlerine diğer gidişimizde kahve fincanı takımı. Dördüncüsü su bardağı ve sürahi takımı. Ve en son gidişimizde de Amerikan Servisi takımı almışmışız. Onlar ise bize hiçbir şey almamışmış... Eşime diyorum ki '' Bi sabret daha bizim eve hiç gelmediler ki alsınlar ''. Eşim bana diyor ki '' Sen onların evine gitmeden önce bile bir sürü şey alıyordun onlar neden almıyor. İlla gelmeleri şart değil yaa. Kargo ile de gönderebilirler veya memlekete gittiğimizde de alabilirler '' diyor. Ben de '' O onların bileceği iş. Ablam belki abinden çekiniyordur sizin aranız limoni olduğu için '' diyorum. Yok ikna olmuyo. Benim bu konuda kendisini desteklemediğimi falan söylüyor. Ben de yangına körükle gitmek istemiyorum. Çünkü bu sefer aralarının bozulma sebebini biz gelinlerden dolayı bilebilirler.
Bir dipnot gireceğim Şimdi tepki gösterenleriniz olabilir biliyorum ama ben annemden böyle gördüm. Eli boş gidilmez. Eltimle farklı illerdeyiz bu arada... Daha sonra bizim düğünümüz olacağı zaman annem damat bohçası hazırlamıştı eltimle kaynıma da oradan parça düştü. Lif patik yazma vs... (eltimin damat bohçasında bana bir şey konulmamıştı o zaman biz evli değildik ben bunu dert etmiyorum ama eşim sürekli söylüyor)
Şimdi burada sürekli kendimi övmüşüm gibi oldu ama inanın öyle değil kızlar. Ben hiçbir şey gelsin diye yapmıyorum. Annemden öyle gördüm. Eşim çok garipsiyor mesela. Hatta kaynanam bile şaşırdı... Ama ne var ki bunda aynı evin iki kızı olduk biz. Birbirimize destek olmamız gerekmez mi... Eşimin abisi ile olan sorunu benle eltimi bağlamaz. Bağlamamalı bence...
Eşimin Abisi ile olan bu meselelerini nasıl çözebilirim kızlar veyahut hiç müdahale etmeyip akışına mı bırakmalı???
Bu arada ben eşime dedim ki Bak yeğen geliyor ilk torun olacak bir tane büyük altın takalım dedim. Kıyametleri kopardı... Çeyrek nelerine yetmiyor diye... Ben çeyreği az gördüğüm için yanına ekstra şeyler aldım... Kart ekstreme bakıp '' büyük altın alsak daha karlı çıkardık Hatun Hatun '' deyip durdu![]()
Ne elticiymişsin sen yaMerhaba Hanımlar eltim Ağustos ayında Allah kısmet ederse doğum yapacak. Eşim abisi ile limonidir...Ama benim eltimle somut bir problemim yok çok Şükür . Hatta Abla derim kendisine. Bebekleri için onlara güzel bir bebek nevresim takımı ile hastane çıkışı aldım. Bir de eltimle kaynım için özel olarak üzerinde Anne Baba yazan fincanlardan yaptırdım. Yanına bir de çeyreğimizi takar kutlamasını yaparız diye düşündüm... Eşim ile tartıştık eşim bana "bu konuda neden bu kadar değer veriyorsun onlara '' deyip duruyor...Ben de diyorum ki '' Bak bazı konularda hataları var bizim de hatamız var tamam ama boşver. İyiliğe iyilik her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin işidir. ''. Neyse... En son dün akşam tartıştık eşim üşenmemiş tek tek onların evine neler aldığımızı saydı. Eşimgilin köyünde kına gecelerinde çeyiz toplanır orada çift kişilik bir battaniye hediye ettik bu birincisi imiş. İkincisi evlerine ilk gidişimizde pasta takımı almışmışız. Üçüncüsü evlerine diğer gidişimizde kahve fincanı takımı. Dördüncüsü su bardağı ve sürahi takımı. Ve en son gidişimizde de Amerikan Servisi takımı almışmışız. Onlar ise bize hiçbir şey almamışmış... Eşime diyorum ki '' Bi sabret daha bizim eve hiç gelmediler ki alsınlar ''. Eşim bana diyor ki '' Sen onların evine gitmeden önce bile bir sürü şey alıyordun onlar neden almıyor. İlla gelmeleri şart değil yaa. Kargo ile de gönderebilirler veya memlekete gittiğimizde de alabilirler '' diyor. Ben de '' O onların bileceği iş. Ablam belki abinden çekiniyordur sizin aranız limoni olduğu için '' diyorum. Yok ikna olmuyo. Benim bu konuda kendisini desteklemediğimi falan söylüyor. Ben de yangına körükle gitmek istemiyorum. Çünkü bu sefer aralarının bozulma sebebini biz gelinlerden dolayı bilebilirler.
İşte sorun burada kendiniz kazansanız böyle harcar mısınız acaba?Ara ara çalıştığım oluyor düzenli bir işim yok açıkçası. Neden yapmacık geldi ki niye kazandığımı onlar için harcayayım içimden gelmiyorsa??? Rızık sonuçta. Kolay kazanmıyoruz
Çeyrek yeter di. Nevresim takımına hastane çıkışına falan gerek yoktu. Hastane çıkışları zaten çok pahalı. Kardeşlerin arasına karışmayın. Eltiyle mesafe koyunMerhaba Hanımlar eltim Ağustos ayında Allah kısmet ederse doğum yapacak. Eşim abisi ile limonidir...Ama benim eltimle somut bir problemim yok çok Şükür . Hatta Abla derim kendisine. Bebekleri için onlara güzel bir bebek nevresim takımı ile hastane çıkışı aldım. Bir de eltimle kaynım için özel olarak üzerinde Anne Baba yazan fincanlardan yaptırdım. Yanına bir de çeyreğimizi takar kutlamasını yaparız diye düşündüm... Eşim ile tartıştık eşim bana "bu konuda neden bu kadar değer veriyorsun onlara '' deyip duruyor...Ben de diyorum ki '' Bak bazı konularda hataları var bizim de hatamız var tamam ama boşver. İyiliğe iyilik her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin işidir. ''. Neyse... En son dün akşam tartıştık eşim üşenmemiş tek tek onların evine neler aldığımızı saydı. Eşimgilin köyünde kına gecelerinde çeyiz toplanır orada çift kişilik bir battaniye hediye ettik bu birincisi imiş. İkincisi evlerine ilk gidişimizde pasta takımı almışmışız. Üçüncüsü evlerine diğer gidişimizde kahve fincanı takımı. Dördüncüsü su bardağı ve sürahi takımı. Ve en son gidişimizde de Amerikan Servisi takımı almışmışız. Onlar ise bize hiçbir şey almamışmış... Eşime diyorum ki '' Bi sabret daha bizim eve hiç gelmediler ki alsınlar ''. Eşim bana diyor ki '' Sen onların evine gitmeden önce bile bir sürü şey alıyordun onlar neden almıyor. İlla gelmeleri şart değil yaa. Kargo ile de gönderebilirler veya memlekete gittiğimizde de alabilirler '' diyor. Ben de '' O onların bileceği iş. Ablam belki abinden çekiniyordur sizin aranız limoni olduğu için '' diyorum. Yok ikna olmuyo. Benim bu konuda kendisini desteklemediğimi falan söylüyor. Ben de yangına körükle gitmek istemiyorum. Çünkü bu sefer aralarının bozulma sebebini biz gelinlerden dolayı bilebilirler.
Biz 2018 Ağustos ayında düğün yaptık. O zamandan bu zamana dek 2.3 kere memlekette bir araya geldik. Arada gerçekten mesafe çok fazla o yüzden gelmediler. Şimdi de hamiş zaten.Ben gerçekten çok takdir ettim sizi. Eşiniz küs olabilir bu sizi bağlamaz tabi çok büyük sorunlar yoksa arada. Hediyeler de çok büyük şeyler değil düşünülüp alınan şeyler bence çok hoş. Bizde de eli boş gidilmez şehir dışındaysa. Siz kac senelik evlisiniz neden size hiç gelmediler onu merak ettim sadece