- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi karalahana06
-
Benim eltim her sene bi çocuk yapıyor hepsine çeyrek alsam biz ne yicez
Şala bi yana borç içindeyiz alıyorum bir iki giysi eyvallah bitti gitti
bu ayrintilardan sonra esine daha cok hak verdim.Onlar 2017 senesinde evlendi biz nikahlı idik. Eşimle birlikte onlara bilezik aldık. Bizim düğün 2018 senesinde oldu onlar da bize bilezik taktı aynı şekilde.
Eşimin Abisi ile arası bozuk onlara her gidişimizde kendimiz değil kaynana ile ya da başka akrabalar ile gidiyorduk bizde araba olduğu için. Bir de bir kere düşük yaptı o zaman gittik geçmiş olsun demek için.
Damat bohçası dediğimiz şeyde bizim adetlerimizde damadın anne baba hala amca teyze abi vs hazırlanır. Adına damat bohçası diyoruz. Başka adı varsa hatrıma gelmedi.
Eltimin hazırladığı bohçadan kendime bir şey çıkmamasını ben değil eşim dert etti.
Kamuya saygılarımla arz ederim
Biri bir şeyi tecrübe etti diye her insan onu tecrübe edecek diye bir kural yok .İşte bu kadar iyi olmak her zaman iyi olmuyor, bazen karşılığında kötülük, kırıcı laf, bolca dedikodu görüyorsunuz. O yüzden karşılıksız bu kadar verici olmak doğru değil. Buraya yazanlar da tecrübesiyle yorum yapıyor.
Benim gerçekten içimden geliyor ve eltimin gerçekten de almak istediğini ama abiden dolayı alamadığını düşünüyorum.
Biz daha 10 aylık evliyiz. Aramızda 1100 km var neredeyse. Kaynım özel sektörde çalıştığı için izinleri denk gelemedi. Memlekette görüşebiliyoruz. Biz evlenmeden önce yakın yerde oturuyorduk onlarla. Şu an uzağız
Eşimle olan durumumu daha rahat izah etmek için yazdım. Hatalı isem affolaInat yapıyor gibisiniz, buradan öyle hissettim.
Birde neden aldığınız bütün hediyeleri buraya yazdınız ?
Hayır hayır zora sokmuyor.eşinizin tepkisi çok hoş ya güldürdü :)
biraz haklı aslında ama sizde haklısınız insan gördüğünde de geçemiyor.
durumunuz varsa başınızın gözünüzün sadakası olsun günahsız yavruya almışsınız.
ha ama durumunuz yoksa ve ödemeler sizi zora sokuyorsa , bir ihtiyacınızı öteliyorsa da eşiniz haklı
Bu ne yahu? Sevgi satın alır gibi
Tamam eli boş gitmeyin, ben de sevmem hatta eşimi bu konuda zorlarım. Ama her gidişte ev eşyası alınmaz ki. Bizde ilk gidişte alınır. Diğer gidişlerde meyve, pasta, kurabiye, tatlı gibi şeyler gider..
Annenizden öyle görmüşsünüz ama annenizin yaptığı da doğru değil ki.
Eşiniz anlaşamadıği birine bu kadar verici davranmanız konusunda haklı. Ben de sinirlenirdim.
Bebeğe alınanlar için bir şey diyemem ama eşinizi ezip geçiyorsunuz haberiniz olsun.
Biraz destek mi olsanız? Eşiniz ya hani?
Oras öyle tabii de. Bilemiyorum belki içinden gelmiyordur almayabilir. Belki zor durumdalardır.bu ayrintilardan sonra esine daha cok hak verdim.
2017 senesinde nikahlanip, 2018 senesinde evlendiysen şimdiye kadar canları istese size 2018 tane hediye almışlardı yani
bana öyle geliyor ki, eltinle aranız senin sandığın kadar iyi değil. Çünkü birine hediye almak için illa evine gidilmesi gerekmez.
Ben abartttığımı düşünmüyorum biraz kırıldım bu yorumunuza. Hayır işleri ile ilgilenip ilgilenmememiz biz ile Allah arasındadır. Benim aldığım şeyler de onun ihtiyacı olan şeyler genelde zaten.Aynen dediginiz gibi, sevgi satin almak millete yaranmaya calismaktan baska bisey degil. Boyle hediye olaylarini abartan insanlari hic samimi bulmuyorum.
Boyle durumu olan insanlara abarta abarta hediye dagitanlar dogru durust bir hayir işi icin cebinden kuruş cikartmak akillarina gelmez genelde.
Su takimi, fincan, pasta takimi hemen hemen her kizin ceyizinde zaten ekstra bunlara para vermek durumunun olmasiyla alakali degil. Durumum var sukur ama sirf yaranmak icin almam bunlari ihtiyaci olmayana devamli yazik.
Eşimle olan durumumu daha rahat izah etmek için yazdım. Hatalı isem affola
Ben abartttığımı düşünmüyorum biraz kırıldım bu yorumunuza. Hayır işleri ile ilgilenip ilgilenmememiz biz ile Allah arasındadır. Benim aldığım şeyler de onun ihtiyacı olan şeyler genelde zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?