Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Eltim çalışmıyor. Neden ona yaranmak gibi bir derdim olsun ki 😣
Yav sizin derdiniz yaranmak demedim siz iyi niyetle alıyor olabilirsiniz ama eltiniz belkide böyle düşünüyor. Mesela neden size de ufacık bir küpe kolye bile olsa ya ben de geçen şuraya gitmiştim sana çok yakışır diye düşündüm aldım deyip vermiyor.

İnat değil ama. Aileye gelen bir yeğen bu.biraz duyarlı olması gerekmez mi eşimin 😇
Bence öncesinde böyle davranmasaydınız daha duyarlı olabilirdi eşiniz , siz bu hale getirmişsiniz bence adamı , zamanında eşinizi dinleseydiniz şu an o da ses çıkarmazdı bence kendi yeğeni için .

Yav sizin derdiniz yaranmak demedim siz iyi niyetle alıyor olabilirsiniz ama eltiniz belkide böyle düşünüyor. Mesela neden size de ufacık bir küpe kolye bile olsa ya ben de geçen şuraya gitmiştim sana çok yakışır diye düşündüm aldım deyip vermiyor.
Hmm anladım şimdi. Bilmem belki benim gibi düşünmüyor olabilir. Ama yaranma düşüncesinde olduğumu sanma herhalde... Ya da öyle bir sanısı olsa kendi de gidip daha üstün bir şey alır. Bilemedim

Ben de evli değilim ama sizin gibi olurum diye düşünüyorum , eş ailesine karşı .
Sonuçta sevdiğim adamın ailesi bence onlarida severim.
Ikinci bir ailem olur. Insanlar burada o kadar çok kaynana gorumce bilmem ne konuları açıyorlar ki ..
Siz ne güzel yeğenim diyorsunuz tabiki de öyle .
Eşiniz çok şanslı farkında değil bence 😁
Yaaa sağol 😇

Ben de evli değilim ama sizin gibi olurum diye düşünüyorum , eş ailesine karşı .
Sonuçta sevdiğim adamın ailesi bence onlarida severim.
Ikinci bir ailem olur. Insanlar burada o kadar çok kaynana gorumce bilmem ne konuları açıyorlar ki ..
Siz ne güzel yeğenim diyorsunuz tabiki de öyle .
Eşiniz çok şanslı farkında değil bence 😁
İşte bu kadar iyi olmak her zaman iyi olmuyor, bazen karşılığında kötülük, kırıcı laf, bolca dedikodu görüyorsunuz. O yüzden karşılıksız bu kadar verici olmak doğru değil. Buraya yazanlar da tecrübesiyle yorum yapıyor.

Sen de çok verici değil misin sanki? Biraz fazla geldi bana da. Özel sebep varsa alınır da ma sürekli sürekli sürekli artık garip kaçar

Hmm anladım ne demek istediğinizi. Ben tek çocuğum belki o yüzden eltimi çok sahiplendim Abla olarak gördüm. Bu konuda benim abarttığımı düşünebilirsiniz. 😇
Yo bence güzel birşey yapıyorsunuz , ama o halde eşinize ‘iyiliğe iyilik/kötülüğe de iyilik’ ya da ne bileyim ‘iyilik yap denize at’ şeklinde değil de ‘benim bir sorunum yok ben eltimi abla gibi sahiplendim ‘deseniz daha iyi . Diğer türlü sanki onlar çok kötülük yapıyorda siz yine iyilik meleği gibi davranıyormuşsunuz gibi oluyor ...
en azından ilk baştaki yazınızdan ben öyle anladım .

İşte bu kadar iyi olmak her zaman iyi olmuyor, bazen karşılığında kötülük, kırıcı laf, bolca dedikodu görüyorsunuz. O yüzden karşılıksız bu kadar verici olmak doğru değil. Buraya yazanlar da tecrübesiyle yorum yapıyor.
Kulağımıza geliyor açıkçası bazen ama doğru tek olduktan sonra ne olacak?

Yo bence güzel birşey yapıyorsunuz , ama o halde eşinize ‘iyiliğe iyilik/kötülüğe de iyilik’ ya da ne bileyim ‘iyilik yap denize at’ şeklinde değil de ‘benim bir sorunum yok ben eltimi abla gibi sahiplendim ‘deseniz daha iyi . Diğer türlü sanki onlar çok kötülük yapıyorda siz yine iyilik meleği gibi davranıyormuşsunuz gibi oluyor ...
en azından ilk baştaki yazınızdan ben öyle anladım .
Haaa şimdi anladım. Ayy yok orada şunu demek istedim. Çok Şükür birbirimize bir kötülüğümüz yok. Hani velev ki öyle olsa bile... Ben yine böyle davranırım demek istedim 🙋‍♀️

Hmm anladım. O da annemden kalma alışkanlık. Zararı olmaz bence ama 🙈
Cok fazla yapiyorsunuz .. eltiniz sizin evinize daha bir kere bile gelmemis siz hep eliniz dolu dolu gitmissiniz .. bence sizin verdiginiz degeri eltiniz size vermiyor .. sonunda hayal kirikligina ugrayacak gibisiniz tecrübeyle sabit ..

Benim gerçekten içimden geliyor ve eltimin gerçekten de almak istediğini ama abiden dolayı alamadığını düşünüyorum.
Siz çok polyanacisiniz. Hediye alacak olsa içinden gelse eşinin haberi bile olmadan size ya elden verir eşi gormeden ya da kargo ile yollar not da yazar. Bu hayal aleminden bir an önce çıkın.

Back