Eşimin Abi Elti Takıntısı

Eltiler genelde sevilmezz:)
evet bu konuda haksız değilsiniz çağırılan, özel günler gibi yerlere gitmiyor olsanız neyse haklı olabilirdi eşiniz ama bu konuda ona hak vermeyin, anlaşamıyorsanız anlaşamadığınız insanla ne konusabılırsınız ıkı kısı bır odada çok saçma istek

Kesinlikle bunu söyleyin

B
Bence konu sahibi her seyi tam anlatmiyor. bosbogaz cadi bir elti ve Cok anlayisli KV ile asla tartismayan mukemmel gelin. kafamda oturmadi

Bence gündüz oturmalarına gidin ancak kafanızı ütülemesine izin vermeyin ve sevdiği konulardan değilde genel kültür tarzı bilimsel konuşun ki muhabbetiniz sarmasın bu durumda o da bir zaman sonra siz gibi düşünmeye başlar. Ve kendisi konuşmak istemez diye düşünüyorum

Ya bak git görüş, kadının yaptığı dedikoduları kalk gel eşine anlat, annen böyle böyle demiş şöyle olmuş ben çok soğudum eltim gözümü açtı sağolsun de iki kavga çıkar bak nasıl bir araya getirtmiyolar. Rahatlık batıyor gerçekten.

Çok uzun yalan yok bütünüyle okumadım kendilerini bağlasan durmayacakları ortamda bizim uzun mesailer harcamamızı bekliyorlar ya pes , aynı coğrafyada yaklaşık şeyler yaşıyoruz şöyle bir çözüm buldum bayramda kısa ziyaretler yapıyorum birde çocukların doğum günlerini çağırmak için kullanıyorum birde kaybettiğimiz aile büyüklerinin senesinde Mevlüt okuturum onda çağırırım özetle çözümüm başbaşa kalınan boş ortamlar değilde hem kalabalık hemde meşgul olduğumuz ortamları kullanmak
Mesela bir akrabanın düğünü vardı aradım dedim hazır çocuklarda bizde hazırlanmış olacağız bir saat önce çınaraltında buluşup bir çay içip fotoğraflar çekilelim öyle düğüne geçelim eşler mutlu çocuklar mutlu görüştük mü görüştük

tecrubeli gelin boyle oluyor iste. millet seni surukleyecegine, sen milleti surukluyorsun, hem de ceneler kapaniyor.

Aynı biz :)) 10 yıllık evliliğin 5 yılını aynı şehirde geçirdik. Cagirirdim gündüz oturmasına gelmezdi. Ayrıca görüşelim derdim akşamları eşli görüşüyoruz ya derdi. Sırf eşim içindi bu teklifler yoksa hiç anlasamayiz. Sonra eşim eltimle bir kavga etti. Eltimin aileside eteğindeki taşları döktü eşimde bana hak verdi hiç gorusmuyorlar. Arada mecburiyet olursa da ben gidiyorum :)) çok garip bir durum cidden. Zamanla eşinde anlar umarım. Bizim ki bana amma ön goruluymussun diyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…