Esimin 2 hareketsiz spermi

Haklisiniz insallah allah tum isteyenlere versin

Kızlar Merhaba Yazılarınızı Gözlerim Dolarak okudum... Ben de Evlat Sahibi olmak isteyip de olamayanlardanım maalesef. 3. Yılımızı bitireceğiz temmuzda hiç korunmadık evlendiğimiz ilk günden beri olsun diyoruz fakat olmuyor. Eşimin Rahatsızlığını ilk öğrendiğimizde 700 bin spermi vardı. 1 milyon bile yoktu yani. Tabi Dünya tepemize yıkıldı. Ama buda Allah tan Rabbim Bizim nasibimize bunu vermiş. 6 ay neofortil kullandık. harnup pekmezi kullandık aktarda karışım yaptırdık. tekrar sperm verdik sonuçta değişiklik olmamış. Daha sonra Proexed kullandık keçiboynuzu kaynattım her gün taze taze. şükürler olsun 2 milyona yükseldi. Ama bu aşamadan sonra bi yol katedemedik.Tabi Bu arada sizinde dediğiniz gibi çevremdeki herkes ama herkes hamile kalmaya devam ediyordu. zeytinyağında beklemiş incir yedik birlikte, çakşır kökü kaynattım içtik yine olmadı. Ben de bir problem gözükmüyor şükürler olsun şimdilik ama her ay umutla beklemek isyan etmiş gibi olmasın ama çok zor. İnşallah eylül ekim arası ilk tüp bebek deneyimimizi gerçekleştircez. Eğer sizde birşey kullanıp Faydasını gördüyseniz yazın lütfen kızlar.
Müminin Mümine Duası kabul olurmuş Rabbim Hepimizin Kucağını Doldursun İnşallah.

Allah biran once duanizi hayirlisi ile kabul etsin.ben boyle bi sonucla karsilastigima hala inanamıyorum.ama insanin sinav cesidinin ne olacagi belli degil o yüzden suredip devam etmeliyiz unit etmeye yeni yollar aramaya sizin yine milyon biz de ise2 adet o da hareketsiz

Canımm benim sende üzülme hiç. Rabbim yardımcimiz olsun inşallah. Bak sende şey yap biz öyle yükselttik aktardan keçiboynuzu aldım kaynattım bi bardak sabah bi bardak da gece yatarken içti eşim. Aynı anda proexed kullandı. Bide az da olsa yemeklerinde kıyma et kullanmaya çalış bitanem. Inşallah bizim yüzümüzüde güldürecek rabbim

Cnm keci boynuzu basladikbiz de rup bebek merkezine geldik simdi bakalım ne diyecek buhuun gittigim bir doktor sperm nedeniyle tup bebek dedi senin kanallariniin kapali olmasi filan etkilemez durumu bosuna rshim filmi cektirme dedi

aynen bana da oyle dediler hakkında hayırlısı olsun yaz buraya ama merak ederim
Cnm tup bebeek merkezi de spermi düşük buldu mikro enjeksiyon dedi.esim ikinci sperm testini verecek
Bendenrahim filmi istedi hemen ama ben adetten sonrasina randevu Alicam.intrnetten bakiyorrum hep adet bitince diyorlar biziim doktor oylee yonlendirmedi hemnver dedi

Hamilelik beklentin yoksa öyle diyolar bana da öyle demişti. Hadi inşallah güzel sonuçlar gelir bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…