• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin 1 ay boyunca yalan söylemiş yakaladım ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uzgunkz20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
47
7
1
26
Herkese merhaba, özetle anlatmaya çalışacagım başınızı çok ağrıtmak istemem… evliyiz ve eşimde bende 24 yaşındayız. Eşim güvenilir ve sadık bir adamdır bence ve çevresinde de böyle bilinir. Yalan söyleyen birisi değildir öncelikle. Daha önce sevgiliyken vs birbirimize yalanlarımız olmuştu ama bunlar huy edinildiği için değildi o anki şartlara yenilmiştik. Eşim sahneye çıkıyor ve gittiği bir mekanla alakalı sürekli gelmemi istemiyordu sorun yaşıyorduk mekanın alkollü olması beni o ortama sokmak istememesi vs tarzında sonrasında bir kadın solistle çakışması gerekti ve haliyle gidip görmek istedim bunun üzerine arkadaşlarımızında ısrarı ile bikaç sefer gittim. Solist kızla alakalı hiç sorun çıkarmadım destek oldum aksine. Sonrasında başka bir kadın solistle çalışması gerekti bu sefer geleyim göreyim bile demedim konu etmedim. Sonra başka bir kadın solist ve geleyim dediğimde boşver gelme huzursuz oluyorum o ortamda bulunmandan dolayı dedi ve saygı duydum gitmedim. Burda sorun değil kadın solistler çünkü iş icabı biri gider biri gelir ben hiçbirini sorun etmedim ona hep dedim ki sadece yeni biriyle çalıştığında gelir dinlerim görürüm ve mesele olmaz beni soyutlama ben zaten saygı duyuyorum işine. Neyse sonra en son çalıştığı kadın solistle olan sahnesine gitmedim ve sonrasında o solistle mekanda başka bir gün çıkmaya başlamışlar ama benim haberim yok ben tek çıktığını sanıyorum ve tam 4 hafta boyunca bunu benden saklamış her geleyim dediğimde gitmememi sağladı ve bende zaten aklımın ucundan bile geçmediği için birşey gizleyeceği geleyim demiyordum zaten gitmiştim öncesinde mekanı görmüştüm e zaten tek çıktığını da sanıyorum sorun yoktu. Bikaç gün önce şeytan dedi ki kalk git içime bişeyler doğdu gittiğimde sohbet ediyordu kızla. İşle ilgili veya günlük yaşamdan bilemem. Fark etmiyor da olabilir edebilir beraber çalıştığı insan fakat bunun benden saklanması 4 hafta boyunca gizlenmesi eşimin benden gizleyebilmesi ve benim nasıl anlamadığım çok zoruma gitti anlam veremiyorum işin içinden çıkamıyorum diğerlerini saklamadı bunu neden sakladı diye aklımı yiyorum. Normalde yalan konuşmaz dediğim gibi. Saklama sebebi şuymuş zaten o mekanla alakalı geç gelmesiyle ilgili sorun yaşıyormuşuz benim de orda bulunmamı istemediği için alkollü mekana beni soktuğunda kendini kötü hissettiği için söylese ben huzursuz olurmuşum evde beklerken gelemediğim için mutsuz olurmuşum huzurumuz bide bunun için kaçarmış zaten kendisinin kabul ettiği bir durum değilmiş mekanın emri vakisi olduğu için kendini bana yanlış bişey yapmış gibi hissetmiş ilk gün beraber çıkacaklarından haberi olmamış spontane gelişmiş durum o yüzden yanlış mı yaptım hissiyle söylemediği için sonrasında söyleyememiş ben buna pek ikna olmadım çünkü kendi elinde olmayan bişeyi söyleyebilirdi bana benim sorun çıkarmayacağımı biliyordu ama benden habersiz sahne olup bitince bana yanlış yaptığını düşünmüş söyleyememiş ve sonrasında yalan yalanı getirmiş haliyle bu da benim yakalamamla son buldu. Eşimden bu tarz yalanlar bekliyor olsam bu kadar aldatılmış hissetmezdim ama hiç beklemediğim için büyük bir şoka ve boşluğa düştüm. Ayrılacağımı söyledim annesi araya girdi söz verdirtti. Ve ben sadece yatağımı ayırabildim çok kırgınım neden diye sorgulamaktan işe gidemiyorum hiçbişey yapamıyorum başka yalanlar da olmuş mudur diyorum çok pişmanım diyor art niyetle söylemedim sadece huzursuz olursun rahatsız olursun diye söyleyemedim diyor zaten orayı bırakmak isteme sebebim buydu bırakınca söyleyecektim diyor ama ben söylemeyip zaten bıraktım bitti gitti yapacağını düşünüyorum siz bişey diyin ben ne yapayım sizce doğru mu bir erkek niye böyle yapar ?

Beni alıntıladığınız için cevap veriyorum ponçik falan değilim. 17 senelik evli 48 yaşında bir kadın olarak yazdım yorumumu. Eşimin çalıştığı hiç bir iş yerinde işe başlayan kadın kontrolu yapmadım. Çalışan kadınlara her daim desteğim. Mutlaka her iş yerinde kötü niyetli kadın-erkek vardır ama önemli olan yüz bulup bulamamaları. Acaba eşimle o olur mu şu olur mu bunları şunları yaparlar mı diye uykusuz kalmadım. Eşime yalan söylemesi için fırsat vermedim tehditler etmedim. İşyerindekilerle yemeğe eğlenmeye gittiklerinde hiç kontrol etmedim kim var kim yok diye çünkü eşim de beni asla kontrol etmez. Arkadaşlarımla başka ülkeye tatile giderim eşim de çocuklarla ilgilenir. Hatta bazen keyfim yoktur istemem ama eşim güç verir değişiklik olur kafan dağılır git ben hallederim her şeyi der. Siz bunlara ponçiklik diyorsunuz ben hayat arkadaşlığı eş olma diyorum.

İşyerinde, herkesin görebileceği duyabileceği bir ortamda iş arkadaşıyla sohbet etme evlilik bitirme nedeni değil. Yakalama vs ne alaka? Niye konuşamasın sohbet edemesin, konu sahibinin bunu yapacağını bildiği için söylememiş gizlemiş. Adam sahneye çıkıyor, solisti bellidir ama mekan sahibinin canı isterse onu indirir başka solisti çıkarır. Her gün her akşam karıcığım işyerinde bu şu oldu diye rapor mu versin? Çalışıp ekmek parası derdine mi düşsün, yoksa tüh şimdi başka solist geldi eşime bunu nasıl söylesem derdine mi düşsün? Kimse kimsenin malı veya sahibi değil, işine gelmeyen çeker gider.
Ne kadar güzel rahat konuşuyorsunuz öyle yakalamaktan kastım sohbet ettiklerini yakalamak değil bir tek siz medeniyet sahibisiniz galiba ben bana yalan söylemiş olduğunu yakalamaktan bahsediyorum yazımda da sohbet edebilir ama neden gizleyerek oluyor diye sorguladığını söylüyorum isterseniz önce anlamaya çalışın

Anlayan birisi çıktı sonunda. Herkes sanki ben kadın solistlere laf etmişim ya da eşimi çok baskı altına almışım gibi suçlayıcı cevaplar verdi. Hayır ben her konuda destekçisiyim ve yanındayım her kadın bilmek ister kocası kimle nerde ne yaptı herkes diyor ki kocamızın iş arkadaşlarını tek tek sorucaz mı bu öyle bişey değil ki iş yerindeki arkadaşlarını neden sorasınız herkes kendi işine bakar ama kadın solist erkek solist beraber daha farklı bireysel bir iletişim var alkollü ortam insan rahatsız olmasa güvense dahi kocasını kıskanır merak eder bu sevgidendir bunu nesi garip ben mi geri kafalıyım sadece anlamadım ki çok garip geri dönüşler var sanki durum çok normal ben anormalim gibi. Eşim bi kadınla birebir çalışacaksa neden bilmeyeyim. Eşleri iş arkadaşı olan bir kadınla habersiz bir iş yemeğine gitse aynı anlayışı medeniyeti gösterirler mi acaba? Kulis konusuna da gelirsek hayır öyle bi yer yok mekan komple alkollü hangi masada oturursan otur ister en dipte ister en önde yalnız bir kadınsan dikkat çekiyorsun kimse de bilemez senin sahnedeki adamın eşi olduğunu bu sebeple istemiyordu ve bende saygı duyuyordum
Şahsım adına eşim o gün ne yaptı ne etti bana anlatmasını isterim kavgamı etti biriyle anlatmalı veya önemli birşeymi oldu anlatmalı. Anlattığı zamanda zaten niye bunu yaptın demiyoruz. adam alkollü mekanda çalısıyor, kavga ettiği biri oldu diyelim adami aha öldürdü karısına soracaklar ne oldu ben kocama karısmiyordummu diyecek. Hem kadinın zoruna giden herseyi anlatırken neden bu saklandı? Madem bu kadar önemsız anlat gitsin.

Şahsım adına eşim o gün ne yaptı ne etti bana anlatmasını isterim kavgamı etti biriyle anlatmalı veya önemli birşeymi oldu anlatmalı. Anlattığı zamanda zaten niye bunu yaptın demiyoruz adam alkollü mekanda çalısıyor bir kavga ettiği biri oldu diyelim adami aha öldürdü karısına soracaklar ne oldu ben kocama karısmiyordummu diyecek. Hem kadinın zoruna giden herseyi anlatırken neden bu saklandı? Madem bu kadar önemsız anlat gitsin.
Evet zoruma giden bu ben güvenirken sorgulamazken gitmezken neden saklıyor insanlar şey sanıyor galiba söylememiş saklanılan bir durum değil falan öyle değil molalarda bazen o arar bazen ben naptın sorun var mı falan diyegeçenlerde hiç aramadı merak ettim nasıl gidiyor diye aradım şarkı söylüyordu şarkı bitti pat diye kapattı benimde garibime gitti Allah Allah neden kapattı diye normalde olsa kapatmaz bikaç şarkı dinlerim. Sonradan öğrenince anladım ki sırayla şarkı okudukları için sıra kıza gelince kapatmış şimdi bu iş yerine yeni biri başlamış söyle ek zorunda mı konusuyla aynı şey mi insanlar bunu anlamıyor gitmeden önce mesaj yazdım napıyosun hava almaya çıktın mı diye hayır b abiyle oturuyorum dedi 2 dk sonra içeri girdim kızla oturuyor. Anlatabiliyor muyum burda sorun hiçbir zaman olmayan bir yalan olması kafayı yemek üzereyim

Bu konuştuklarınızı ben bilmiyor muyum ekmek kazandığı yeri kötüleyen yok kendisi sadece alkollü ortamlarda oluşabilecek olumsuz durumlardan dolayı benim tek başıma oturmamı istemiyor kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor neticede yalnız oturan bir kadına alkollü bir adam laf atabilir ve ya bakabilir huzursuzluk olabilir bunları düşünemiyor olamazsınız heralde bu kadar ince ince yazmış bir insan olarak. Solist hanımları da kimsenin zan altında bıraktığı yok solistlerle ilgili birşey sorulmadı veya yazılmadı burada her kadının duygusal bakış açısı farklıdır gidip tanışmak veya hal hareketlerine bakmak isteyebilir kaldı ki rahatsızlık duyacağım bir insansa çalışmasını sonlandırır biter kalkıpta kimseye kocama yaklaşım şeklinden dolayı hesap soramaz herkesin kendi mizacı. Olayı farklı boyuta taşımanıza gerek yoktu bi kadın olarak üzüldüm içinden çıkamadım ve tanımadığım insanlardan fikir almak rahatlamak istedim çoğu insan aynı duygularla baş başa kalmıştır bunu anlamanız bu kadar zor olmasa gerek.
Sizin 2 katınız yaşındayım 17 senelik de evliyim evet abartıyorsunuz. Ayrıca yatak ayırıp bitti deyip, kayınvalidenizin gözyaşlarını bahane edip geri dönerek neyi kanıtladınız? Bal gibi de tükürdüğünüzü yalamışsınız. Ben de diyorum ki hiç bu noktaya gelmemelisiniz. Bitti diyen çekip gitmeli ama öyle ama böyle deyip kıvırmamalı. Yarın başka bir kriz çıkacak belki sizden kaynaklı olacak. Tamamen iyi niyetle başlayan bir şey kötüye dönecek, eşiniz de size bitti deyip çekip gitsin mi? Şu anlattığınız olayda adamı suçlayacak kesin kanıtınız ne? İş yeri dışında var mı yaptıkları bir şey, yemek eğlence başbaşa takılma vs? İş arkadaşı değişmiş ve bu sefer bana söylemedi, kesin bunda bir şey var... Belki de kazık kadar adam artık iş yerinde olan her şeyi karısına rapor etmekten sıkılmıştır? Belki kadınla hiç alakası yok, tam denk gelmiştir söylemek zorunda olmadığını hissetmek?

Evli barklı kadınsınız, annesine niye gidip anlatıyorsunuz? Kendinizi çok haklı görmeye devam edeceksiniz anlaşılan, devam edin. Bir şey yapmadığı halde yapıyormuş gibi davranılması da eşinizin canına tak eder bir gün.

Yok diğer kadınları söylüyordu dediniz ya onu diyoruz.
Söyleyecek tabiki de normalde tek çıkan bi insan istisnai olarak kadınla çalışacağı zaman söyler her ilişkinin dinamiği farklıdır biz birbirimize hayatımızdaki gelişmeleri söyleriz bu hesap vermek üzerine değil. Sizler ilişkileri çok mu farklı yaşıyorsunuz anlamadım ki. Birisiyle çalışacagı zaman söyler veya hani evliyiz ya aynı evdeyiz doğal olarak telefon konuşmalarını duyarım haberim olur bu bizim için normal bişeyken bu kişiyi söylemedi ve ben gittiğimde öğrendim nedenini sorguluyorum

Adama iş yerinde çalışırken bile rahat yok yazık.
Ama suç kendisinde,evlenmeseymiş böyle biriyle. Benim eşim böyle denetleme yapmaya gelse,çalıştığım her arkadaşıma şöyle bir kere bakıcam dese kıyameti koparırım.

Beni alıntıladığınız için cevap veriyorum ponçik falan değilim. 17 senelik evli 48 yaşında bir kadın olarak yazdım yorumumu. Eşimin çalıştığı hiç bir iş yerinde işe başlayan kadın kontrolu yapmadım. Çalışan kadınlara her daim desteğim. Mutlaka her iş yerinde kötü niyetli kadın-erkek vardır ama önemli olan yüz bulup bulamamaları. Acaba eşimle o olur mu şu olur mu bunları şunları yaparlar mı diye uykusuz kalmadım. Eşime yalan söylemesi için fırsat vermedim tehditler etmedim. İşyerindekilerle yemeğe eğlenmeye gittiklerinde hiç kontrol etmedim kim var kim yok diye çünkü eşim de beni asla kontrol etmez. Arkadaşlarımla başka ülkeye tatile giderim eşim de çocuklarla ilgilenir. Hatta bazen keyfim yoktur istemem ama eşim güç verir değişiklik olur kafan dağılır git ben hallederim her şeyi der. Siz bunlara ponçiklik diyorsunuz ben hayat arkadaşlığı eş olma diyorum.

İşyerinde, herkesin görebileceği duyabileceği bir ortamda iş arkadaşıyla sohbet etme evlilik bitirme nedeni değil. Yakalama vs ne alaka? Niye konuşamasın sohbet edemesin, konu sahibinin bunu yapacağını bildiği için söylememiş gizlemiş. Adam sahneye çıkıyor, solisti bellidir ama mekan sahibinin canı isterse onu indirir başka solisti çıkarır. Her gün her akşam karıcığım işyerinde bu şu oldu diye rapor mu versin? Çalışıp ekmek parası derdine mi düşsün, yoksa tüh şimdi başka solist geldi eşime bunu nasıl söylesem derdine mi düşsün? Kimse kimsenin malı veya sahibi değil, işine gelmeyen çeker gider.
Sizi alıntılama sebebim yorumunuzda neden ekmek yediği yeri kötülüyor tarzı yazmanız yüzündendi, adam karısına yakalandığı için saçmalamış anlaminda demek istemiştim. ( Onlara göre bu durum yakalanma, en azindan konu sahibine göre)

Ponçik sözümde sizin özelinizde değildi, üye arkadaşlar sorun yok tarzı seyler yazdığı için demek istedim, kırma amacım yoktu, kırdıysam özür dilerim.

Ben zaten size katılıyorum, konu sahibi bu huyunu bırakmazsa bu evliliğin sonu yok bence. Katılmadığım tek nokta diğer kadınları söylerken, anlatırken, bu kadını söylememesi, saklaması. Diğer kadınlarla da konuşuyordur, sohbet arkadaşlık ediyordur bu adam neticede.

Evet zoruma giden bu ben güvenirken sorgulamazken gitmezken neden saklıyor insanlar şey sanıyor galiba söylememiş saklanılan bir durum değil falan öyle değil molalarda bazen o arar bazen ben naptın sorun var mı falan diyegeçenlerde hiç aramadı merak ettim nasıl gidiyor diye aradım şarkı söylüyordu şarkı bitti pat diye kapattı benimde garibime gitti Allah Allah neden kapattı diye normalde olsa kapatmaz bikaç şarkı dinlerim. Sonradan öğrenince anladım ki sırayla şarkı okudukları için sıra kıza gelince kapatmış şimdi bu iş yerine yeni biri başlamış söyle ek zorunda mı konusuyla aynı şey mi insanlar bunu anlamıyor gitmeden önce mesaj yazdım napıyosun hava almaya çıktın mı diye hayır b abiyle oturuyorum dedi 2 dk sonra içeri girdim kızla oturuyor. Anlatabiliyor muyum burda sorun hiçbir zaman olmayan bir yalan olması kafayı yemek üzereyim
Bi sen bi ben garibiz 😄😄 cidden siz diğer solistleri hiç problem etmezken bu kadını saklaması çok ilginç yani empati yapıyorum. Bende kavga ederdim ya niye sakladın diye o kapatılmayan telefon neden kapatılıyor veya neden sohbet ettiğini demiyor abi diyor zaten siz kadinlarla çaliştiğini biliyorsunuz gelipte sac bas kadinı yolacak değilsiniz ya :/

Sizin 2 katınız yaşındayım 17 senelik de evliyim evet abartıyorsunuz. Ayrıca yatak ayırıp bitti deyip, kayınvalidenizin gözyaşlarını bahane edip geri dönerek neyi kanıtladınız? Bal gibi de tükürdüğünüzü yalamışsınız. Ben de diyorum ki hiç bu noktaya gelmemelisiniz. Bitti diyen çekip gitmeli ama öyle ama böyle deyip kıvırmamalı. Yarın başka bir kriz çıkacak belki sizden kaynaklı olacak. Tamamen iyi niyetle başlayan bir şey kötüye dönecek, eşiniz de size bitti deyip çekip gitsin mi? Şu anlattığınız olayda adamı suçlayacak kesin kanıtınız ne? İş yeri dışında var mı yaptıkları bir şey, yemek eğlence başbaşa takılma vs? İş arkadaşı değişmiş ve bu sefer bana söylemedi, kesin bunda bir şey var... Belki de kazık kadar adam artık iş yerinde olan her şeyi karısına rapor etmekten sıkılmıştır? Belki kadınla hiç alakası yok, tam denk gelmiştir söylemek zorunda olmadığını hissetmek?

Evli barklı kadınsınız, annesine niye gidip anlatıyorsunuz? Kendinizi çok haklı görmeye devam edeceksiniz anlaşılan, devam edin. Bir şey yapmadığı halde yapıyormuş gibi davranılması da eşinizin canına tak eder bir gün.
Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Tükürdüğümü yalamadım. Olay zaten yeni oldu ilk defa böyle bir hayal kırıklığı yaşadığım için boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemedim ağlayarak dolaşırken kayınvalidem aradı ve oraya gittim ayrılmak istediğimi ve konuyu anlattım eşimi bekledik eşim gelince kendisinden dinledik ona da ayrılmak istediğimi ve kendisinin orda kalmasını eve gitmek istediğimi söyledim konu bu şekilde gelişti kayınvalidem araya girdi ve söz vermek zorunda kaldım o an baskı ile. Daha sonra eve geldik fakat ben hiç değilse beraber yatıp uyumak istemedim verdiğim bir karardan geri dönmüş değilim kaldı ki dönedebilriim şuan hayal kırıklığıyla ayırdığım odamı sevgim yüzünden birleştiredebilirim ya da bu duygu içimde büyüyüp daha da kötü olabilir. Ben şuan aynı evin içinde bu duyguma karşılık nasıl davranacağımı bilemiyorum amacım da biraz destek almak fikir almaktı. Madem 17 senelik evlisiniz böyle üstten ahkam keser gibi konuşmaktansa biraz insani ve vicdani şekilde fikir verebilirdiniz. Yine de teşekkürler

Anlayan birisi çıktı sonunda. Herkes sanki ben kadın solistlere laf etmişim ya da eşimi çok baskı altına almışım gibi suçlayıcı cevaplar verdi. Hayır ben her konuda destekçisiyim ve yanındayım her kadın bilmek ister kocası kimle nerde ne yaptı herkes diyor ki kocamızın iş arkadaşlarını tek tek sorucaz mı bu öyle bişey değil ki iş yerindeki arkadaşlarını neden sorasınız herkes kendi işine bakar ama kadın solist erkek solist beraber daha farklı bireysel bir iletişim var alkollü ortam insan rahatsız olmasa güvense dahi kocasını kıskanır merak eder bu sevgidendir bunu nesi garip ben mi geri kafalıyım sadece anlamadım ki çok garip geri dönüşler var sanki durum çok normal ben anormalim gibi. Eşim bi kadınla birebir çalışacaksa neden bilmeyeyim. Eşleri iş arkadaşı olan bir kadınla habersiz bir iş yemeğine gitse aynı anlayışı medeniyeti gösterirler mi acaba? Kulis konusuna da gelirsek hayır öyle bi yer yok mekan komple alkollü hangi masada oturursan otur ister en dipte ister en önde yalnız bir kadınsan dikkat çekiyorsun kimse de bilemez senin sahnedeki adamın eşi olduğunu bu sebeple istemiyordu ve bende saygı duyuyordum
İş yemeği ne alaka? Eşiniz ve kadın solist beraber iş yapıyorlar bunu size söylemesine gerek yok. Eğer iş yemeğine ya da farklı bir aktiviteye gitselerdi söylemesi gerekirdi ama öyle bir durum yok. Siz şunu anlamıyorsunuz, sorununuz eşinizin sektörü. Aslında o işte çalışmasından rahatsızsınız. Bence bunu kendinize itiraf edin. Madem bu sektör sizi zorluyor neden böyle bir evlilik tercih ettiniz?

Sizi alıntılama sebebim yorumunuzda neden ekmek yediği yeri kötülüyor tarzı yazmanız yüzündendi, adam karısına yakalandığı için saçmalamış anlaminda demek istemiştim. ( Onlara göre bu durum yakalanma, en azindan konu sahibine göre)

Ponçik sözümde sizin özelinizde değildi, üye arkadaşlar sorun yok tarzı seyler yazdığı için demek istedim, kırma amacım yoktu, kırdıysam özür dilerim.

Ben zaten size katılıyorum, konu sahibi bu huyunu bırakmazsa bu evliliğin sonu yok bence. Katılmadığım tek nokta diğer kadınları söylerken, anlatırken, bu kadını söylememesi, saklaması. Diğer kadınlarla da konuşuyordur, sohbet arkadaşlık ediyordur bu adam neticede.
Bende söylenilenlere zaten katılıyorum ama sanki herkes ben herşeyi çok büyütmüşüm gibi konuşmuş halbuki benim için sorun olmayan birşeylerin her zaman saklanmayan saklanılmasına gerek olmayan konular anlatılıp anlatılmaması da çok şart değil ama neden özellikle saklanılmak için bir çaba içine girilmiş olması ben. Bunu sorguluyorum kimse bununla alakalı bişey yazmamış bunun yerine herkes ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyor iş yerinde olan herşeyi söyleyecek mi diyor tabiki herşeyi a fan z ye anlatmayacak ama bu böyle bişey değil kimse bunu anlamak istememiş

Bi sen bi ben garibiz 😄😄 cidden siz diğer solistleri hiç problem etmezken bu kadını saklaması çok ilginç yani empati yapıyorum. Bende kavga ederdim ya niye sakladın diye o kapatılmayan telefon neden kapatılıyor veya neden sohbet ettiğini demiyor abi diyor zaten siz kadinlarla çaliştiğini biliyorsunuz gelipte sac bas kadinı yolacak değilsiniz ya :/
Saklamak ne alaka biz bunu anlamıyoruz. Söylememiş sadece. Orası adamın doğal ortamı, her gün gittiği yer. Onun için çok yeni ve önemli bir haber değil. Bence konu sahibinin her kadın solist geldiğinde mekana uğrayıp bir görmesi rahatsız etmiş olabilir. Velisi gibi saçma bir durum. Adam bu sektörde çalışıyor yapacak bir şey yok.

İş yemeği ne alaka? Eşiniz ve kadın solist beraber iş yapıyorlar bunu size söylemesine gerek yok. Eğer iş yemeğine ya da farklı bir aktiviteye gitselerdi söylemesi gerekirdi ama öyle bir durum yok. Siz şunu anlamıyorsunuz, sorununuz eşinizin sektörü. Aslında o işte çalışmasından rahatsızsınız. Bence bunu kendinize itiraf edin. Madem bu sektör sizi zorluyor neden böyle bir evlilik tercih ettiniz?
Bu sektörle alakalı bir problemim yoktu eşim bu işi bırakmıştı aksine ben başlamasına destek oldum sevdiğin işi yap dedim. Ve başladı ben bu anlayışı gösteriyorken saklamak için çabaya girmesi baskın söylememesi demiyorum saklamak için bi çaba var ortada siz bunu nasıl doğal karşılayabiliyorsunuz sorun bende mi gerçekten

Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Tükürdüğümü yalamadım. Olay zaten yeni oldu ilk defa böyle bir hayal kırıklığı yaşadığım için boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemedim ağlayarak dolaşırken kayınvalidem aradı ve oraya gittim ayrılmak istediğimi ve konuyu anlattım eşimi bekledik eşim gelince kendisinden dinledik ona da ayrılmak istediğimi ve kendisinin orda kalmasını eve gitmek istediğimi söyledim konu bu şekilde gelişti kayınvalidem araya girdi ve söz vermek zorunda kaldım o an baskı ile. Daha sonra eve geldik fakat ben hiç değilse beraber yatıp uyumak istemedim verdiğim bir karardan geri dönmüş değilim kaldı ki dönedebilriim şuan hayal kırıklığıyla ayırdığım odamı sevgim yüzünden birleştiredebilirim ya da bu duygu içimde büyüyüp daha da kötü olabilir. Ben şuan aynı evin içinde bu duyguma karşılık nasıl davranacağımı bilemiyorum amacım da biraz destek almak fikir almaktı. Madem 17 senelik evlisiniz böyle üstten ahkam keser gibi konuşmaktansa biraz insani ve vicdani şekilde fikir verebilirdiniz. Yine de teşekkürler
Bir iki kişi hariç herkes haksızsınız demiş ama hala diretiyorsunuz.
Evet her insanın ilişki dinamiği farklıdır, o zaman kendi dinamiklerinize göre bir evlilik yapmalıydınız. Masa başı işini bırakıp solistliğe başlamadı sonuçta. Ayrıca oraya her gün onlarca kadın girip çıkıyor, solistler kafaya takılacak son şey bile değil.

Saklamak ne alaka biz bunu anlamıyoruz. Söylememiş sadece. Orası adamın doğal ortamı, her gün gittiği yer. Onun için çok yeni ve önemli bir haber değil. Bence konu sahibinin her kadın solist geldiğinde mekana uğrayıp bir görmesi rahatsız etmiş olabilir. Velisi gibi saçma bir durum. Adam bu sektörde çalışıyor yapacak bir şey yok.
Basbayada saklıyor. Kadına zaten sen gelme demiş bu solisten öncekinde ve söylemiş bak ben bu kadınla çalısıyorum diye kadın zaten tamam diyip mekana gitmemiş. Ayni konuyu okuyoruz degilmi? Ama bu söylediği solistten sonrasında baska kadın gelmiş dememiş aynı sahnede yer almiş dememiş telefonlar kapanmaya başlamiş kadin ne yapiyorsun dediğinde bir abiyle konuşuyorum moladayım denmiş peki neden saklaniyor bu

Hayır hiçte öyle değil her kadın solist geldiğinde hemen anında gitmiyorum velisi gibi. İşte olayları böyle gördüğünüz için yorumlarınız bu yönde. Hergün gittiği yer de değil hergün gittiği başka bir işi var zaten. Saklamak ne alaka anlamıyoruz diyorsunuz ya söylememiş sadece diyorsunuz saklamak için çabaya girdiğine göre saklamak olmuyor mu

Bu sektörle alakalı bir problemim yoktu eşim bu işi bırakmıştı aksine ben başlamasına destek oldum sevdiğin işi yap dedim. Ve başladı ben bu anlayışı gösteriyorken saklamak için çabaya girmesi baskın söylememesi demiyorum saklamak için bi çaba var ortada siz bunu nasıl doğal karşılayabiliyorsunuz sorun bende mi gerçekten
Ne çabası var?
Siz yeni biri işe başladı mı diye sordunuz da yok hayır başlamadı mı dedi?

Bir iki kişi hariç herkes haksızsınız demiş ama hala diretiyorsunuz.
Evet her insanın ilişki dinamiği farklıdır, o zaman kendi dinamiklerinize göre bir evlilik yapmalıydınız. Masa başı işini bırakıp solistliğe başlamadı sonuçta. Ayrıca oraya her gün onlarca kadın girip çıkıyor, solistler kafaya takılacak son şey bile değil.
Hanımefendi hala solistler diyorsunuz solistleri kafasına takan yok zaten neden anlamak istemiyorsunuz ben burda eşimin bana yalan söylemiş olduğuyla ve bunun nasıl çözebilirim bu durumda nasıl tepki vermeliyim bunu soruyorum. Kadın solist sorun olsa zaten gidemez gidiyorsa da ben olmam. Sorun burda kimle çıktığı değil. Herkes haksızısın demiş diretiyorsun diyorsunuz da herkes konuyla ilgili benim sorun etmediğim bi pencereden yorum yapıp haksızsınız diyor haksız görüldüğüm konu benim için zaten sorun değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back