Başka işi var bunu ek gelir olsun diye yapıyor ve beni öyle ortamlara sokmayı seven biri değil kendisi de iş haricinde eğlenmek oturup kalkmaya gitmez. Art niyetli olmadığına bi yanım şu sebeple inanıyor söylerse gitmek isteyeceğimi düşündü gidersem o huzursuz olacak gitmezsem ben huzursuz olucam onun yaptığı açıklama da bu tarz birşey ama yine de ne olursa olsun benden saklayabilmiş olması beni çok sarstı güvenmi bitirdi. Yalan söylemeyen biri olarak bunu nasıl becerebildi veya bana nasıl yapabildi ya başka bi yalan daha olursa ya da vardıysa diye deliriyorum aldatma gibi bi durum olmadığını biliyorumBence abartıyorsunuz ya da geçmişten gelen bir güvensizliğiniz var. Zaten öyle bi durum olsa bahsettiğiniz gibi anlarsınız diye düşünüyorum erkekler bu tarz şeyleri saklamayı çok beceremezler Spontane gelişmiş bir durum bence üzmeyin kendinizi. Evet her sektörde kadın çalışan var ama eşinizin mesleği gereği de böyle düşünmek hakkınız. Peki hep böyle mi sürecek başka işte çalışma şansı yok mu
Bu kadarcık olay mı insan hayatındaki insandan saklayarak bişeyler yapıyorsa bu kandırmak olmuyor mu ben mi çok abartıyorum birşeyler saklamak bunu saklarken ayakta uyutacak hareketler yapmak bunun sonucunda kim ayrılmayı düşünmez bu benim hassas olmamdan mı kaynaklanıyor gerçekten abartıyor muyum bilmiyorumBunu kandırılma olarak görmeyin bence.
Sanırım hassas bir insansınız. Eşiniz bu yönünüzü bildiği için belki de size bu konuda bilgi vermemiş olabilir.
Bu kadarcık bir olayı bile güven sorunu olarak görüp ayrılık noktasına getirmişsiniz. Uzun vadede bu tavır ilişkinize zarar verir. Odak noktanızı değiştirin.
Ben onu denetlemeye gitmedim ki böyle mi anlaşıldıEşinizde sizi iş yerinizde denetlemeye geliyormu
Tek çıktığında değilde kadınla ciktiginda gittiniz icin elbette denetlemeye gidiyorsunuzBen onu denetlemeye gitmedim ki böyle mi anlaşıldı
Bu konuştuklarınızı ben bilmiyor muyum ekmek kazandığı yeri kötüleyen yok kendisi sadece alkollü ortamlarda oluşabilecek olumsuz durumlardan dolayı benim tek başıma oturmamı istemiyor kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor neticede yalnız oturan bir kadına alkollü bir adam laf atabilir ve ya bakabilir huzursuzluk olabilir bunları düşünemiyor olamazsınız heralde bu kadar ince ince yazmış bir insan olarak. Solist hanımları da kimsenin zan altında bıraktığı yok solistlerle ilgili birşey sorulmadı veya yazılmadı burada her kadının duygusal bakış açısı farklıdır gidip tanışmak veya hal hareketlerine bakmak isteyebilir kaldı ki rahatsızlık duyacağım bir insansa çalışmasını sonlandırır biter kalkıpta kimseye kocama yaklaşım şeklinden dolayı hesap soramaz herkesin kendi mizacı. Olayı farklı boyuta taşımanıza gerek yoktu bi kadın olarak üzüldüm içinden çıkamadım ve tanımadığım insanlardan fikir almak rahatlamak istedim çoğu insan aynı duygularla baş başa kalmıştır bunu anlamanız bu kadar zor olmasa gerek.Ayrılacağınızı söyleyip yatağı da ayırmışsınız, eee? Ya dediğinizi yapıp tutarlı olun ya da hiç böyle geri adım atacağınız aksiyonlara girmeyin. Gece hayatı sahne çalışmasını vs memuriyet zannetmeyin, kimse atamayla gelmiyor oralara. Müşteri kimi beğenirse mekan sahibi de onu çıkarır sahneye. Gittiğinizde sohbet ediyormuş ne var bunda, aynı iş herinde çalışan 2 iş arkadaşı sohbet edemez mi? Ne konuştukları önemli değil demişsiniz de önemli. Havadan sudan genel konulardan konuşuyorlarsa ne sakıncası olabilir? 4 hafta boyunca neyi gizlemiş sizden, ev mi tutmuş, gizli saklı buluşmuş mu, baş başa yemeğe mi gitmişler? Yok bana yalan söyledi de yok niye bu sefer gizledi de yok her solist kadını ilk seferinde izlemeye giderim de... Solist hanımların eşleri sevgilileri de gelip sizin kocanızı denetlesin madem.
Kusura bakmayın da karı koca abartmış da abartmışsınız. Herkes oraya ekmek parası için geliyor tıpkı kocanız gibi. Ortamda bazıları lakayt veya sınırlarını bilmiyor da olabilir ama eşiniz muhatap olmaz yüz vermez olur biter. Kızmayın lütfen ama çok saçma davranmışsınız. Çalışan işinde gücünde kadınları da zan altında bırakmayın.
Ayrıca alkollü mekan, seni orada görmek istemiyorum, o ortama sokmak istemiyorum, huzursuz oluyorum... diyerek niye ekmek parası kazandığınız yeri kötüler gibi yazıyorsunuz? Hassasiyetiniz varsa o mekandan gelir elde etmeyin. Zorla mı çalıştırıyorlar eşinizi? Bir çok insan sosyalleşmeye eğlenmeye geliyor oraya. Mesaili büro işi bulun eşinize sizi bu kadar rahatsız ediyorsa.
Peki, ayrılın o hâlde. Başka ne denilebilir ki?Bu kadarcık olay mı insan hayatındaki insandan saklayarak bişeyler yapıyorsa bu kandırmak olmuyor mu ben mi çok abartıyorum birşeyler saklamak bunu saklarken ayakta uyutacak hareketler yapmak bunun sonucunda kim ayrılmayı düşünmez bu benim hassas olmamdan mı kaynaklanıyor gerçekten abartıyor muyum bilmiyorum
Hayır ifade edemedim sanırım farklı mekanlarda tek çıkıyor zaten ve gidiyorum yalnızca o mekanla alakalı olarak rahatsız olduğu için mümkün mertebe tekte olsa 2. Bi solistle de olsa gitmemeye çalışıyorum. Denetlemem için her sahneye gitmem gerekir en doğal hakkım olarak bir kere görüp nasıl bi mizacı olduğuna bakmak istiyorum konu bu denetlemek için gerçekten hiçbir zaman gitmedim kocama hep güvendim yanlış ifade etmiş olmayayımTek çıktığında değilde kadınla ciktiginda gittiniz icin elbette denetlemeye gidiyorsunuz
İlk defa gittim ve öğrendim diyorum anlatamıyor muyum çünkü bikaç saat öncesinde bir gariplik olduğunu bişey döndüğünü anladım çok fazla detay vermedim yazarken uzun olmasın daha fazla diyeŞeytan kalk git dedi ,sanki içime bir şeyler doğdu ....bunu siz yazmışsınız.
Bal gibi kontrole gitmişsiniz işte
Bu kadar sıkıştırırsanız adamı yalan söylemesi garip değil benceEvet haklısınız hepimizin kadın erkek çalışma arkadaşları var ve bunu bana söylediğinde zaten sorun olmamasına rağmen neden sakladı ben bunu kabul edemiyorum ayrılmak isteyecek dereceye geldim. Daha önceki kadınları sorun etmiş olmam gerekir ki yalan söyleme ihtiyacı duysun ben ona güveniyordum sorun eşinize güvenmemeniz demişsiniz ama öyle değil güvenmesem 1 ay boyunca anlam veremediğim şeyleri sorgulardım didiklerdim bu yalanı bana söylerken benim şüpheleneceğim şeyler olmuş ama ben sorgulamamışım güvendiğim için şimdi bakıyorum diyorum ki burdan da mı anlamadım nasıl anlamadım benim eşim böyle biri değildi nasıl becerebildi saklamayı acaba başka şeyler de sakladı ben mi anlamadım diyorum lütfen tekrar cevaplar mısınız
Siz ne dediğimi anlamıyorsunuz galiba bu işe yeni biri başladılık bir konu gibi mi duruyor ordan bakıncaİşe yeni birinin başladığını ve ortak iş yaptığımızı söylemedim diye benden ayrılmak isteyen biri olsaydı direkt yol verirdim. Bence psikoloğa falan görünün. Çok yorucu beklentileriniz var.
Burda benim sıkıştırdığım konu veya hatam nedir söyler misiniz insan bi darbe almış hissettiğinde mantıklı düşünemiyor yargılamak yerine yardımcı olursanız çok sevinirim yazmaktaki amacım zaten fikir almaktıBu kadar sıkıştırırsanız adamı yalan söylemesi garip değil bence
Eşimin kendi işiyle alakalı zaten tek bir detay bilmem de sormam da. Ama siz kendinizi benim yerime koyarsanız bu söylediklerinizin bu sektördeki iş için olmadığını anlarsınız. Eşiniz akşam sahne alıyor gece geç saatlere kadar onu bekliyorsunuz kiminle hangi mekanda olduğunu bilmeniz kadar normal bişey var mı ben mi anormalim asla bilmemeli miyim?Ne yalanı anlamadım ki ya. İş yerine her gireni çıkanı rapor mu edecek? Önemli bir konu bile değil. Ortada yalan yok ki sadece bahsi geçmemiş. Siz eşinizin çalıştığı ortama neden bu kadar hakim olmak istiyorsunuz bence bu garip. Sevgilim/eşim çalışma ortamında bugün şunla şu işi ortak yaptık dese banane derim.
Anlayan birisi çıktı sonunda. Herkes sanki ben kadın solistlere laf etmişim ya da eşimi çok baskı altına almışım gibi suçlayıcı cevaplar verdi. Hayır ben her konuda destekçisiyim ve yanındayım her kadın bilmek ister kocası kimle nerde ne yaptı herkes diyor ki kocamızın iş arkadaşlarını tek tek sorucaz mı bu öyle bişey değil ki iş yerindeki arkadaşlarını neden sorasınız herkes kendi işine bakar ama kadın solist erkek solist beraber daha farklı bireysel bir iletişim var alkollü ortam insan rahatsız olmasa güvense dahi kocasını kıskanır merak eder bu sevgidendir bunu nesi garip ben mi geri kafalıyım sadece anlamadım ki çok garip geri dönüşler var sanki durum çok normal ben anormalim gibi. Eşim bi kadınla birebir çalışacaksa neden bilmeyeyim. Eşleri iş arkadaşı olan bir kadınla habersiz bir iş yemeğine gitse aynı anlayışı medeniyeti gösterirler mi acaba? Kulis konusuna da gelirsek hayır öyle bi yer yok mekan komple alkollü hangi masada oturursan otur ister en dipte ister en önde yalnız bir kadınsan dikkat çekiyorsun kimse de bilemez senin sahnedeki adamın eşi olduğunu bu sebeple istemiyordu ve bende saygı duyuyordumBen sizi haklı buldum. Diğer solistlerde zaten sorun cikarmamıssınız neden bu kadını sakladı? Neden size bahsetmedi digerlerinde direk soylemis yani yanında biriyle sahneye cikmasini bir insan neden saklamak isterki. Kadın zaten solistlere carta curta birsey dememis benden saklamasından rahatsız oldum zaten ben sorun cikartmıyorum demiş. Bu arada kulis tarzı birsey yokmu arkada gorusup eve gidebileceğiniz bi ortam yoksa illa o mekanin içkili kısmına girmekmi zorundasınız bilmediğimden soruyorum. Yani size tavsiyem bosanın demem ama biraz süründürün. Sonuçta eşlerimiz ne yapıyor bilmek zorundayız yarın birgün basina bir iş gelse bilmiyoruzmu diyecez. saklanması gereken bir durumda değil halbuki
Beni alıntıladığınız için cevap veriyorum ponçik falan değilim. 17 senelik evli 48 yaşında bir kadın olarak yazdım yorumumu. Eşimin çalıştığı hiç bir iş yerinde işe başlayan kadın kontrolu yapmadım. Çalışan kadınlara her daim desteğim. Mutlaka her iş yerinde kötü niyetli kadın-erkek vardır ama önemli olan yüz bulup bulamamaları. Acaba eşimle o olur mu şu olur mu bunları şunları yaparlar mı diye uykusuz kalmadım. Eşime yalan söylemesi için fırsat vermedim tehditler etmedim. İşyerindekilerle yemeğe eğlenmeye gittiklerinde hiç kontrol etmedim kim var kim yok diye çünkü eşim de beni asla kontrol etmez. Arkadaşlarımla başka ülkeye tatile giderim eşim de çocuklarla ilgilenir. Hatta bazen keyfim yoktur istemem ama eşim güç verir değişiklik olur kafan dağılır git ben hallederim her şeyi der. Siz bunlara ponçiklik diyorsunuz ben hayat arkadaşlığı eş olma diyorum.Adamın anlattığı şeyler hikaye çünkü, aklına ne geldiyse söylemiş konu sahibine yakalanınca!
Forumda bu saatte ponçik üyeler oluyor sanırım zira öncesinde beraber çalıştığı kadınları söylerken ve de konu sahibi sorun çıkarmamışken, bahsi geçen kadını söylememesinde art niyet arıyorum. Söylememe sebebi olarak gösterdiği şeyler de aşırı saçma, konuyla alakası olmayan/ söylememe sebebini aciklayamayan şeyler. La Fontaine'den masallar resmen.
Ama eşimin böyle bir tepkiden korkarak saklayacağı bir durum yok ki bende bunu sorguluyorum zaten bana söylediğinde problem olmayacak bi şeyi sakladığı için ne sebeple benden saklarsın saklayacağın bir baskım olmadı ben bunu mu hak ettim diye bu tepkiyi veriyorum yoksa korkacağı değil vereceğim bir tepki bile yoktu ben kadın soliste çalışamazsın demiyorum ki herkes ekmeğine bakıyor sonuçtaOnca insan yorum yapmış bir kişi de Evet haklısın yatağını ayırmakta Hatta ayrılmayı istemekte ,diye bir şey yazmamış . sizin Bu olaya verdiğiniz tepki çok ağır. Eşiniz de bunu tahmin ettiği için saklamış olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?