- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 8
Bu insanların bana hiç bir faydası olmadı 12 yıllık evliyim ne zaman arasalar ya para isterler, ya eşimi bir işleri için çağırırlar yada kaynana yalandan hastayım acil yetiş der. O yüzden aradıklarını görünce hemen kalbim çarpıyor çünkü eşim sınır koyabilen biri değil. Sürekli eşimi kontrol etmeye çalışmaktan bunaldım yoruldum ve ağzını ac ben abartıyorum. Şimdi aynı şehire tasıncaz büyük görümcem anası gelince sadece benim evde rahat ediyor yalanıyla bıze bırakıp kacacak daha önce öyle yapmıştı ordan biliyorum. Şimdi neyse misafir olarak gelip gidiyor ama yarın kayınbabama bişey olursa ki kendisi hem yaslı hem saglık sorunları var. Bunlar benım bakmamı isterler diye ödüm kopuyo. Ve eşim o gun gelirse hiç bir sey demez de ben patlarım kötü olurum diye korkuyorum. Diyeceksiniz ki ölüm Allahtan önce kimin ölecek bilemezsin cok haklısınız ama anksiyetem sağlıklı düşünmeme izin vermıyor kurup duruyorum. Ben bunlar yüzünden memleketimden kaçamam. Çünkü kendi ailem de aynı şehirde ufak ufak nasıl sınır koyabilirim acaba? Eşim aşırı iyi niyetli ve bu yüzden ablaları kullanıyor bunu