Yani bakın siz uyuyormuşsunuz, belki adam 2. - 3. Tura dönmek istiyorBen hep ondan önce uyurum o telefonda çay sigara takılır acaba hep mi böyle yapıyordu diye içime kurt düştü. Başlık yanlış oldı sanırım herkes öyle anlamış
YahuAfferim oglum diye sirtini sivazlamis gibi canlandi gozumde.
Bilemiyorum orayı tık mi yapmış ne1 saat boyunca mı? Neyse biraz içim rahatladı
Yani erkekler bazen araları eşleriyle iyiyken de masturbasyon yapabiliyorlar. Ha sizle cinsel ilişkiye girmeyi reddedip sonra mutfağa gidip oynasa bir sorun olabilir de. Bende bu kadar rahatsız olmanızı gerektirecek bir şey yok. Adam 2.yi falan istiyormuş demek ki. Çok içinize kurt düştüyse sorarsınız ilişkiden bir süre sonra bir daha ister misin diyeTeşekkür ederim içim rahatladı kendnce saçma sapan şeyler yapmasın eğer bir sorun varsa konuşsun isterim..
nasıl yani adam kendi şeyine dokundu diye mi aldatılmış hissettiniz?İkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...
Bende aldattı sandım başlıkta okuyuncaEşimi yakaladım diye açınca ben de aldatırken falan yakaladınız sandım. Ereksiyonu kaybetmemek için yapmıştır ama boşalmak istememiştir. Belki bir kez daha yapmak isteyecektir. Olabilir yani.
İnsan oğlunun iki eli var aynı elle yapmamıştır her haldeEllini hem pijamanin icine sokuyo cikariyor ve cay iciyor tekrar sokuyor cikariyor cay iciyor bi başak burcunun bana vermis oldugu temizlik ve titizlik konusundaki hassas düsünceme dayanarak afedersiniz tiksindim.