eşimi yakaladım

Ben hep ondan önce uyurum o telefonda çay sigara takılır acaba hep mi böyle yapıyordu diye içime kurt düştü. Başlık yanlış oldı sanırım herkes öyle anlamış
Yani bakın siz uyuyormuşsunuz, belki adam 2. - 3. Tura dönmek istiyor 🙈

böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, fizyolojik açıdan da düşündüğümüzde erkeklerin salgıladıkları meniyi zamanı geldikçe vücutlarından boşaltmaları lazım, yoksa onlarda şiddetti skrotal ve kasık ağrısı yapıyor.

kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin aldatma falan yok ortada 😅

Teşekkür ederim içim rahatladı kendnce saçma sapan şeyler yapmasın eğer bir sorun varsa konuşsun isterim..
Yani erkekler bazen araları eşleriyle iyiyken de masturbasyon yapabiliyorlar. Ha sizle cinsel ilişkiye girmeyi reddedip sonra mutfağa gidip oynasa bir sorun olabilir de. Bende bu kadar rahatsız olmanızı gerektirecek bir şey yok. Adam 2.yi falan istiyormuş demek ki. Çok içinize kurt düştüyse sorarsınız ilişkiden bir süre sonra bir daha ister misin diye

Başlığı görüp atlayanlardan biri de benim neyse aldatma yokmuş iyi bari 😊

Bacım gide yardım edeydin adama. :confused:
Hem sen yorulma hayatım neden böyle yapıyosun diye de sorardın🤪🤪

yani ilişki sonrası adam 1 saat çay sigara içti ve 1 saat oynadı ve sende 1 saat onu izledin?
o kadar izlesem bende oynamaya başlardım :KK70:

İkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...
nasıl yani adam kendi şeyine dokundu diye mi aldatılmış hissettiniz?

Eşimi yakaladım diye açınca ben de aldatırken falan yakaladınız sandım. Ereksiyonu kaybetmemek için yapmıştır ama boşalmak istememiştir. Belki bir kez daha yapmak isteyecektir. Olabilir yani.
Bende aldattı sandım başlıkta okuyunca 🤣

Çay ve sigaranın ereksiyona etkisini ölçüyor belki adam 😂 bir firt sigara alıp bakıyormuş sonra bir yudum çay yine bakıyormus hareket var mı diye :KK45: şaka maka telefon elinde miydi o sırada? Bir şey mi izliyordu ki? Gerçi öyle olsa yazardiniz. Belki ağrı girmiştir ya da kaşınıyordur yoksa durduk yere çay sigara içerken yapılacak şey değil bence çok basit bir açıklaması var ama dışarıdan tuhaf görünüyor evet

Yahu adamın organı değil mi :) İster eller ister ellemez :)) Belliki ereksiyon devam ediyor takılıyor sende uyuyosun o anda içeri girip gel 2.yi yapalım desen hayır dese tamam derim de gayet normal bişey.

Ellini hem pijamanin icine sokuyo cikariyor ve cay iciyor tekrar sokuyor cikariyor cay iciyor bi başak burcunun bana vermis oldugu temizlik ve titizlik konusundaki hassas düsünceme dayanarak afedersiniz tiksindim.

Ellini hem pijamanin icine sokuyo cikariyor ve cay iciyor tekrar sokuyor cikariyor cay iciyor bi başak burcunun bana vermis oldugu temizlik ve titizlik konusundaki hassas düsünceme dayanarak afedersiniz tiksindim.
İnsan oğlunun iki eli var aynı elle yapmamıştır her halde 🤭

Kendisine sordunuz mu gördüğünüzü sormadıysanız takip edin hep yapıyor mu diye

X