Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamaşırına bak, sperm iz bırakır.Merhaba bayanlar dün Eşimle ilişkiye girdik sonrasında ben yattım eşim hep mutfakta oturur çay sigara içer dün gece içime kurt düştü Kapının deliğinden eşimi izledim eşim belli aralıklarla pijamasının üzerinden mastürbasyon yapar gibi hareketler yapıp sonrasında bir anda elini çekiyo bir yandan sigara içiyor sonra tekrar aynı hareketi yapıyo sonra çay içiyor yine aynı hareketi yapıyor anladığım kadarıyla ereksiyon haline getiriyo eski haline dönünce yine ereksiyon haline getiriyo bunu bir erkek neden yapar ya? Şoka girdim gözümün önünden gitmiyor.
Spermi anlamaktan daha çok neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım. Bir insan neden sürekli ereksiyon olmaya çalışır? Sperm değil de zevk suyu vardır boşaldığına dair bir şey görmedim tam zevke gelince elini çekiyor gibiydi kafayı yicemÇamaşırına bak, sperm iz bırakır
Büyütülecek bir şey değil mi sizce?Zevke gelmiştir...
Ikinciyi mi yapsak diye düşünüyordur...
Ben bu kadar yorum yapip kaçıyım
Eşimi yakaladım diye açınca ben de aldatırken falan yakaladınız sandım. Ereksiyonu kaybetmemek için yapmıştır ama boşalmak istememiştir. Belki bir kez daha yapmak isteyecektir. Olabilir yani.Merhaba bayanlar dün Eşimle ilişkiye girdik sonrasında ben yattım eşim hep mutfakta oturur çay sigara içer dün gece içime kurt düştü Kapının deliğinden eşimi izledim eşim belli aralıklarla pijamasının üzerinden mastürbasyon yapar gibi hareketler yapıp sonrasında bir anda elini çekiyo bir yandan sigara içiyor sonra tekrar aynı hareketi yapıyo sonra çay içiyor yine aynı hareketi yapıyor anladığım kadarıyla ereksiyon haline getiriyo eski haline dönünce yine ereksiyon haline getiriyo bunu bir erkek neden yapar ya? Şoka girdim gözümün önünden gitmiyor.
Ben cok buyutmezdim evetBüyütülecek bir şey değil mi sizce?
İkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...Eşimi yakaladım diye açınca ben de aldatırken falan yakaladınız sandım. Ereksiyonu kaybetmemek için yapmıştır ama boşalmak istememiştir. Belki bir kez daha yapmak isteyecektir. Olabilir yani.
"Alet isler, el övünür" atasözünün anlam ve önemine binaen vuku buldurmus gibi.boşaldığına dair bir şey görmedim tam zevke gelince elini çekiyor gibiydi kafayı yicem
Ağır abartmışsınız aldatılmış gibii hissettim ne demek..İkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...
Evet aldatmış Elizabeth ileİkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...
2 saat boyunca mı ya?Bence kendini denemiştir, yeni yaptığım halde hala kalkabiliyor mu bülbül diye
1 saat boyunca mı? Neyse biraz içim rahatladıOldurseydin ya adamı nasıl okşar ki ,
Ya o an oksayasi gelir orasi değilde koluda olabilir de bence denk gelmiştir, büyütecek bişi göremedim.
Teşekkür ederim içim rahatladı kendnce saçma sapan şeyler yapmasın eğer bir sorun varsa konuşsun isterim..Niye aldatılmış olasınız ya. Ben mi garibim bilmiyorum bana tuhaf gelmedi. Bazen birincinin ardından hala erekte kalıp ikinciyi isteyebiliyorlar.
Aaa lütfen abartmayınİkinci kez için yanına gelicektim ama kızarsın dige gelemedim dedi ama bana sanki bu bir alışkanlığı gibi geldi. Valla aldatılmış gibi hissettim ne yalan söyliyim...
Ben hep ondan önce uyurum o telefonda çay sigara takılır acaba hep mi böyle yapıyordu diye içime kurt düştü. Başlık yanlış oldı sanırım herkes öyle anlamışAaa lütfen abartmayın
ilişki sonrası oldu diyorsunuz, belli ki tam olarak rahatlayamadı, tekrar ilişkiye girmeyi düşündü ama siz uyuyorsunuz diye söyleyemedi.
durup dururken günün herhangi bir zamanında mı yapıyor bunu yoksa böyle ilişki sonrasında/ civarında mı?
eğer 2. Si ise normal bir durum bence, aldatılmak falan biraz fazla bir düşünce, kendi kendinizi doldurmayın
Başlığa bakınca ben de eşiniz sizi aldatıyor zannettim