cnm senı ıyı anlıyorum bnımde cocuklugumda problemler yasadım ne yazıkkı bunlar ıleleyen yaslarda etkısını bırakıyor bırde dogumdan sonra lohusalıkta gerıyor ınsanı...bu bendede oldu. kıskanman dogal dıyemıcem ama bende kızım dogdugunda bıraz pırpırıklıydım ama sonrada gectı gıtttı umarım esın bırakmıstır o ılletı aman ısterse bırakabılr yada destek alabılır sende destek al hıc cekınme hayatın daha guzellesecek artık yavrunnla o buyudukce anlayacaksın ınsanların erken cocuk yapmıssın lafını sevmıyorum sonucta olan olmus gule gule buyut cnm umarım mutlu bır aıle olursunuz...
Esrar öyle kolay kolay bağımlılık yapmaz kullanan çok arkadaşım oldu kullanılan ortamlarda da bulundum biliyorum.Hatta bağımlılığı sigaradan bile daha az.Eşin kendi isteğiyle birden bire kurtarabilir kendini bu bağımlılıktan.5 sene daima içip birden bire bırakan insan tanıdım ben.Kurtaramam diyorsa işine gelmediğinden diyordur inan bana.Bu tarz konuları çok iyi biliyorum.Neyse asıl senin konuna gelirsek,eşin izin vermiyor bile olsa mutlaka psikolojik destek almalısın.Kendi kendine düzeltebilceğin bir durum değil bu.Kötü bir hayat yaşamışsın buradan bizim söylediklerimizle atlatabilcek sorunlar değil bunlar.Üzüldüm durumuna.Ya eşini ikna et ya da kendi başına bir doktora görün.İleride aşırı derecede obsesifliğe kadar götürebilir çünkü bu durum seni.Ne kadar erken tedbir alırsan o kadar iyi.
senı boyle bıle dusunmen cok guzel cnm oncelıkle psıkolojık destek al hatta aıle terapıstınede gıdebılırsınız pekı esınle problem yasıyormusun
eşim bıraktığını söylüyor hep ama ben bunu söylemesine rağmen yakaladım kaç kez. yakın zamanda karşılaşmadım ama bu durumla ve bıraktım diyor, güvenmek istiyorum, elimden bişey gelmiyor. haklısınız destek almalıyım,ihtiyacım var farkındayım ama eşime anlatamıyoum. hele ki bu saatten sonra daha da zor, bi bebeğim var ve onunla ilgileniyorum hep.
canım benim hiç ama hiç üzülme.çocuğunu kıskanman tamamen lohusalık psikolojisi.ben daha ne manyak şeyler düşündüm lohusayken o geçecektir emin ol.belki 40 günde değil ama 3-4 aya hiç bir şeyin kalmaz.zaten eşinin ailesinin de bebeğe ilgisi yavaş yavaş azalıp normalleşecektir.şimdi yeni doğdu diye aşırı ilgi durumu sözkonusu yani.
esrar konusuna gelirsek o bağımlılık,saldırganlık falan yapmaz tabi keşke bıraksa inşallah bırakır ama bu onu bağlar sana bir zararı olacağını sanmıyorum.
tabi geçmişin etkileri kolay geçmiyor ama lohusalığı atlatıp bebişle ilgilenmeye başlayınca inan geçmişi düşünecek halin kalmayacak,o bebek yeter sana canım.
onunla, onun için yeni bir başlangıç yap.
Gözleri kızarık ve gözbebekleri büyükse içiyor demektir,bir de farklı bir kokusu var umarım gerçekten bırakmıştır ama.Bir şekilde ikna edin ama eşinizi bu konuda duyarlı olması lazım.Asıl bebeğiniz olduktan sonra mutlaka gitmelisiniz doktora onun da bu ortamda büyümesi sağlıksız olabilir.Kendi kendinize atlatmanız zor olabilir çünkü.Umarım düzelirsiniz.
dunyada evlattan daha degerlı hıcbırsey yok senın cabanıda anlıyorun bebegın ıcın ..ınsan esınden anlayıs ılgı goremeyınce herseyınden soguyor bende esımın donem donemm ılgısızlıgınden yakınıyorum halbuku bızde cok severek kac yıllık ılıskının ardından evlendık ama ..evlılık ıcın nedense hep kadınlar caba sarfedıyor..
Insallah, Allahin izniyle Insallah esin esrari birakir ama cok zor.
eşini ve bebğini bu kadar kıskanmanın doğru olmadığını sende biliyorsun üstesinden gelemiyorsun snırım bencede yardım al o ortamda bebeğiniz sağlıklı kalamayabilir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?