Eşimi tanımakta güçlük çekiyorum.Akıl verin lütfen.

bana siz onun üzüldüğünü görmezden geliyormuşsunuz gibi geldi.
kusura bakmayın ama buradan bakınca gayet bencil görünüyorsunuz.
eşinizin hiç duyguları yok değil mi?
Reddetmişsiniz adamı, bir de gelip gönlünüzü almasını beklemişsiniz.
Telefonda azarlamışsınız, gelip özür dilemesini beklemişsiniz.
Sebepsiz trip atmışsınız, alttan almasını beklemişsiniz.

bu şekilde mutlu olabileceğinize aklınız kesiyorsa devam edin, yok kesmiyorsa kendinize çeki düzen verin.

NOT :2011 konusu, konu sahibi kusura bakmayın artık.
yazdıklarımı da silmeyeyim kalsın konuda.

E yastgını alıp tv izlemeye gidecegini de soyleseydin demekki trip atmıssın durduk yere
Adamın sucu yok burda
Bende olsam tv izleyecek anlamzdım ben ne yaptim simdi derdim ve ben sinirlenirdim yani
Alingansın yani

Siz çok duygusalsiniz da Eşiniz duygularını aldirmis mi, adamı reddetmissiniz (tamam vajinismus olabilirsiniz. Bu öpüşmeye koklasmaya da mi engel.. ) adamcağız yine de özür dilemiş, eee siz ne yapmissiniz, yataktan kacmissiniz,burada ağlaması gereken siz değil Eşiniz, haksızlıga uğrayan o, adamcağız yine çok seviyormuş ki kucaklamis yatağa getirmiş, siz hâlâ nnazda niyazdasiniz, yemek yapmayacakmissiniz, niye, hem suclu hem guclu, adamcagiz üzülüyor siz onu hiç umursamiyorsunuz ya çok bencilsiniz, ya da eşinizi hiç sevmiyorsunuz
fazla naz aşık usandirir lafını duymadiniz mi hiç, sevgi ateş gibidir emek ister, ilgi ister, yoksa söner gider, böyle devam ederseniz, o cok guvendiginiz sevgi ucar gider,eşinizi hiç tanıyamaz olursunuz.

4 yıllık konu hortlamış yine, sırf bu hortlatmalar yüzünden derdim varsa da yazamıyorum yaa...

aynen böyle devam et kaçan kovalanır dememişler boşuna iyilik eden iyilik bulmaz...Ne zaman onu sevsen ilgi göstersen seni çantada keklik sanar peşinden koşsun bence ...Erkeklere böyle yapacaksın ki akılları başlarına gelsin...Bu nazları nasıl yapıyorsun bana da öğret canım ...Bu kadar naza rağmen nasıl böyle deliler gibi seviliyorsun...çok büyük bir yetenek

Çok bencilsin benim tek anladigim bu. Hem adamın istediğini veremiyorsun hem adamın ne hissettiğini onemsemiyosun hem yastigini alıp trip yapar gibi burda yatcamm diyosun hem gereksiz 5 saat ağlayıp adamı üzüyosun.

4 yıl olmuş konuya.
2013 de çocukları da olmuş.

Cok ustune gidiyosun esinin ona da yazik bi gun bikar tabi. Biraz sen de onunla ilgilensen o da uzuluyo mu diye dusunsen ben bencillik sezdim biraz. Seninle birliktw olmak isteyen esini terslediginde ters tepki almayip buna ragmen baska odaya gidip onunla uyumayacagini soyleyen de sensin, biz ayri yatamayiz esim goz yumdu diyen de sensin. Adam artik bikms bence ama ona ragmen icerde uyumadan beklemis gelip sen neye agliyosun naptim ben diye isyan etmemis ustune yorgan ortmus. Hic kiymet bilmeyip ustune gordugun degeri de yetersiz buluyosun. Ben kesinlikle karsi tarafin sesini yukseltmesine beni kirmasina izin vermeyen biri olarak bu kadarina yine de pes dedim. Bence biraz kendinde eksik aramalisin. Esin bisey yapmiyo sen onu tuketiyosun. Hayat arkadasina karsi onun sana gosterdigi hassasiyette ol yoksa yakinda daha cok degiseck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…