Esimi sikayet etsem mi ? Etmesem mi ? Cok caresizim

Dişi kopek veren cocuk disi diye bakmak istememis iki tanelermis biri erkek biri disi erkegi obur cocuk almis disiyi esim diger cocuk yillardr pitbull bakiyor burda onun kopegini tanimayan yok kimseye saldirmaz insan canlisi bir kopek ama o cocuk bir dk yanindan ayirmiyor evladi gibi :) bilmiyorum kafam cok karisti bugun sahip buldum yavruya ama o videoyu gorunce birde esim oyle bir izliyordu ki videoyu sicacik yuzunde bir gulumse ayni kizima baktigi gibi bakiyordu gozleri yavruya anladim ki cok sevmis kafam allak bullak oldu gidip oyuncakta almis mamasini yedirmis ( adiyla sesleniyorum kulubeden kafasini cikarip bir bakisi var bana gormen lazim diyor yumusacik olmus esim ) bilemedim valla kafam cok cok karisti

Ben zaten Türkiye'de beslenmesi yasak bir cins diye biliyorum bu köpeklerin yasaklanmasının belli bir sebebi oluyor. Bence acilen şikayet edin alsınlar.

Ben zaten Türkiye'de beslenmesi yasak bir cins diye biliyorum bu köpeklerin yasaklanmasının belli bir sebebi oluyor. Bence acilen şikayet edin alsınlar.

biraz bekle bakalim bi hevesle bakmaya kalktiysa belli olur zaten zamamla gercekten sevdigine inaniyorsanizda bakimini ustlensin siz bile kucuklukten alistirabilirsiniz kendinize

biraz bekle bakalim bi hevesle bakmaya kalktiysa belli olur zaten zamamla gercekten sevdigine inaniyorsanizda bakimini ustlensin siz bile kucuklukten alistirabilirsiniz kendinize
Biraz bekleyecegm dediginz gbi .. esime kp kv taniyormus bende sık sık cikicagm yanina 1 ay gozlemliycegm eger hevesse sadece kvga gurultu de olsa kopegi alip kuzenime verecegm

veterinere sor o yönlendirir ne yapacağını
Sormus esim 3 aylik olunca komut ogrenmeye basliyorlarms ogretecegm diyor kv kp esimi taniyormus ben sadece resmini gordum cikamadim koye kizim da gordu oynamis videoya cekmis esim mamasini da sormus almis dun goturup vermis su an icin vermekten vazgectim esim hevesli bakmaya bikarsa bakmaktan vazgecrse kuzenime verecegm o alicak yavruyu sahibi hazir yani insallah bikmaz esim bakar bembeyaz minnak resimden bile icim isindi yavruya :)

Sahibi nasilsa hayvanlarda oyle oluyorlar insan gibi davranmayinca saldirganlasiyorlar yasak sebebi kopekler degil onlari yetistiren insanlar yuzunden

Şikayet edin bilgilerinizi vermeyin. Bir tanıdığım adres şu. Bu kadar. Yazık yavruya da çevresindekilere de. Belli ki eşiniz saldırgan olarak yetiştirecek

Sahibi nasilsa hayvanlarda oyle oluyorlar insan gibi davranmayinca saldirganlasiyorlar yasak sebebi kopekler degil onlari yetistiren insanlar yuzunden

Karşınızdaki insana bile daha tam güvenemezken, sağı solu belli olmaz derken bu cins bir köpeği yetiştirmek çok riskli. Bu köpeklerin yetiştirilmesinin yasaklanması sebebi daha önce insanları yaralamalarının, öldürmelerinin yaygınca görülüyor olması ve bunu yapabilecek genetik yapıda olmaları hem mental hem fiziksel açıdan. Bir chihuahua ve pitbullun saldırganlığı aynı değil. Nolursa olsun YASAK, bunun belli bir sebebi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…