Esimi sikayet etsem mi ? Etmesem mi ? Cok caresizim

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
Hayirli geceler hanimlar bu saat oldu gozume uyku girmiyor hemen konuya giriyorum ... dun gece ogrendim ki esim amerikan pitbull terier cinsi 2 aylik yavru kopek edinmis bir arkadsi vermis kayinvalidem koyde oturuyor orada kopek kulubemiz vardi hayvani oraya baglamis simdi sorun su ki biz haftada 1 gun koye cikiyoruz ve bu kalan 6 gun boyunca kopek bagli bir sekilde ben esime dunden beri yalvariyorum o kopege gunah yazik surekli bagli kaldigi icin stres olacak ve saldirganlik olusacak zaten saldirganliga meyilli hayvanlar (esimin kopek bakimi hakkinda en ufak bir bilgisi yok.dunden beri bu kopek.irki hakkinda bilgi ediniyorum strese giriyorlar ve saldirganlasiyorlarmis surekli bagli kaldiklari icin kv kadin cozemez korkuyor yemegini vs veriyor ama) kendi sikintilarim yetmezmis gibi bir de simdi o yavruda aklim ne yapiyor diye ac mi ?tok mu ?üsudu mu? stres yapti mi? Mama al daha yavru dedim almadi (sut yogurt haslanmis kuzu eti vs goturuyor)kemik almis isirsin diye isirmayi ogrenecekmis yahu oyuncak al diyorum oyuncaga zarar verdigi zaman da yanlis oldugunu anlasin net ve kararli bir sekilde hayir de diyorum yok sen karisma diyor kimseyede vermiyor hayvani bilincsiz bir sekilde bakiyor 2 gundur ben burda sikintidan patladim elim ayagim uyusuyor yemin ediyorum aglayasim var cok aciyorum o yavruya napabilirim bir yardim edin Allah askina evime alsam bakabilecegim bir yerim yok kiradayim ev sahibim de zaten istemez evimden de olurum koye ciksam 3.5 yasinda bir kizim var ne kadar cikabilirim kis geldi artik hic cikamam deliricem artik dunden beri o masum yavruda aklim sonucu ne olursa olsun elimden ne gelirse yapmak istiyorum onun icin bir akil verin nolurrr

Son düzenleme:
Eğer biraz Allah inancınız varsa, merhamet duygunuz varsa size yalvarıyorum kurtarın o yavruyu. Bu günlerin vicdan azabını ödeyemezsiniz, lütfen ama lütfen!!! Ben burada kahroldum!! Merhametlisiniz ki bu saatte buraya yazmışsınız. O yavru ne yapar hapis haliyle! Nasıl vereceksiniz vebalini? Nolursunuz bu gece son aç kalışı, hapis kalışı olsun aklımdan çıkmayacak, sonucu bildirin lütfen (

Belediyeyi arayabilirsiniz ama sahibi benim derse almazlar, eşiniz yokken arayın gelsin alsınlar, isim vermeyin. Ankarada 153 yaşadığınız yerde numarası nedir bilmiyorum, facebooktan ulaşabileceğiniz adresler vereyim. Nerede yaşıyorsunuz?

bu canlar hakkinda hic bir bilgisi olmayip bakmaya calisanlara illet oluyorum sonra bakamadik diye sokaga saliyorlar gelen giden vuruyo kopekler neden insanlara saldiriyor diyorlar sonra

Bence haytapi arayin en azindan ilgileniyorlar bakimini yapip yuvalandiriyorlar.sansinjzi deneyin derim Belediyeyi ararsaniz ya barinaga birakirlar ki genelde pitbullari uyutuyolar

Ben yarin cikacagim Allah izin verirse insallah yavruyu alip veterinere goturecegim asilari yapilmamis once hastalik vs kapmasin diye asilarini vs yaptiracagim oyuncak almayi dusunuyorum mama da azicik sutle ezip yediriliyormus en azindan 1 2 gun gidene kadar stres olmasin istiyorum ..

Uyutmak öldurmek mi ? Asla vermem belediyeye koynumda yatiririm yine vermem

Madem sen alıp gidebiliyorsun, arkadaşın dediği gibi haytap a teslim et. Elimden kaçırdım dersin eşine. O eşinin eline kalırsa mahvolur yavrucak, bebek o daha yaa (((

Madem sen alıp gidebiliyorsun, arkadaşın dediği gibi haytap a teslim et. Elimden kaçırdım dersin eşine. O eşinin eline kalırsa mahvolur yavrucak, bebek o daha yaa (((
Evet ben yarin cikmayi dusunuyorum insallah once kv konusmak istiyorum o bakmam derse esim mecburen vermek zorunda kalicak simdi vicdanim da el vermiyor ama acaba korkutsam mi kv diyorum (veterinere goturucegm ama esim yalniz gondermez mutlaka pesime takilacak takilmadigini varsayiyorum bulundugum yer kucuk bir ilce esimin kuafor dukkani var veterinerle dukkan hemen hemen cok yakin elimden kacti diyebilecegim bir mesafe yok dukkanla veteriner arasinda kafasini uzatsa bizi gorur )

Uyutmak öldurmek mi ? Asla vermem belediyeye koynumda yatiririm yine vermem
Aynen malesef ki barinaktaki bi cok kopegi uyutarak öldüruyorlar normalde yasak mi bilmiyorum ama yinede solim instagramda iskinmogolalçı diye bir bayan var kendisi yakindan ilgileniyo genelde onada kopegin fotografini atip dueumu izah edin ne kadar cok kisi bilirse o kadar iyi olur bence

Bu bayana nasil ulasabilirim? Nasil isime yarayacak biraz daha bilgi verirseniz lutfen

Pitbull beslemek yasak diye biliyorum yanlışta olabilirim. Tehlikeli bir tür hem hayvana yazık hem sizin canınız tehlikede olabilir.

Evet sikayet et canim kesinlikle gunahtir bakabilcek birisi alsin sinir oluyorm anlamayan insanlarin hayvan beslemelerine onlarin canli oldugunu unutuolar gunah ya vicdansizlik

Bu bayana nasil ulasabilirim? Nasil isime yarayacak biraz daha bilgi verirseniz lutfen
instagramdan yazabilirsiniz ismini yazdigim sekilde yazarsaniz cikiyor direk ordan mesaj yazin durumun aciliyetini söyleyin genelde sokak kopeklerine bakiyor yada evinde besliyor bazende kisilerden alip daha ilgili bi sahislara sahiplendiriyor ama bi taraftan haytapida aramayi ihmal etmeyin

Cok cok cok tesekkur ederim once haytapi arayacagim ilgilenilmezse bu bayana ulascgm sabah ilk isim de yavruyu veterinere goturmek :)

Pitbull beslemek yasak diye biliyorum yanlışta olabilirim. Tehlikeli bir tür hem hayvana yazık hem sizin canınız tehlikede olabilir.
Ben kendimden cok o yavruyu dusunuyorum sahipleri nasil yetistirirse oyle oluyormus bu irk kopekler bilincsizce yetistirilrse saldirgan oluyorlarmis butun kotuluklerin anasi insanoglu .. hayvanlar kadar masum sadik merhametli olamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…