• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Asya7889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
19
5
1
31
Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

zamanında kendinize değer vermemişsiniz sonucuna katlanın o zaman. boşan desek yok olmaz diyeceksiniz eminim.

Yaşadığınız şehre göre mi hayatınıza yön veriyorsunuz ?

Bir inat uğruna sonucunu bile bile evlenmişsiniz. Burada sizi ne desek örf ve adetlerinize ters düşer..

Çoluk çocuğun falan olmadan toz ol ordan bence daha 15 günlük iken böyle ise bunun 1 yıl sonrasını düşünemiyorum bile canin

Olan olmuş artık bunlara sebep sizsiniz. Evlenmemeliydiniz. Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey boşanıp başka bir şehire yerleşmek. Antidepresan kullanıyoruz ikimizde demişsiniz bu durumda eşinizin de sorunları olduğu ortada. Adam ondan sohbet etmiyor sevgisiz davranıyor olabilir. İnat uğruna evlenmişsiniz bu eşinize haksızlık ve tek suçlu oymuş gibi davranmanız da hata. Bir süre çocuk yapmaktan kaçının:işsiz:

Dur bakalım evlilikte keramet vardır derler cevremde sevmeyerek mantık evliliği yapanı cok gördüm hepside sonradan leyla ya döndüler tabı bu es kişisinin davranışlarıyla alakalı sıze karsı sevgi ilgi alalaka gösterirse zamanla ısınırsınız oda şuanda belki depresyondadır bı konusun belki ilacını değiştirmesi gerekıyordur yalnız söylemeden duramıycagım dayı oğlu teyzeoglu vs evlılıklerı bana hep cok ters gelır ama antidepresan kullanmanızıda annenızın dediği gibi çoğu kimse hosgormeyebılır en azından bu bakımdan esıtsınız

Bir inat ugruna evlendıgın evliliğinde iyi ömür bitirmeler.

İkinizde antidepresan kullanacak kadar ne yaşadınız?
Önce iyileşmek varken neden kaçarcasına evlenmek?
Bari aynı hızda çocuk yapmayın tek diyebileceğim bu .

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin
aynı konuyu bir derdim varda da gördüm ama eksik yazmısın :) eski sevdiğini unutamadığını ona ders vermek için dayının oğlu ile evlendiğini yazmayı unutmusun cnm :)

aynı konuyu bir derdim varda da gördüm ama eksik yazmısın :) eski sevdiğini unutamadığını ona ders vermek için dayının oğlu ile evlendiğini yazmayı unutmusun cnm :)
Arkadaş acıtasyon yapıp ego tatmin etmeye çalışıyor belli ki :) bizler de ciddiye alıp “derdine” çözüm arıyoruz :) evlilik ve sevgi bu kadar basit, içi boş kavramlar değil. Böyle evliliklerden doğacak çocuklar adına üzülüyorum ben, ne sevgi ne saygı var ortada, yazık.

Yani neden diye soruyorum.Kaç yaşındasın hiç araştırmadınız mı? cocugunuzun özürlü olabilme ihtimalini hem de sizin yüzünüzden.Nasıl böyle bir vebal alıyorsunuz?

Back
X