Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Daha çok yeniymiş evliliğiniz. Belki zamanla birbirinize ve aynı evde yaşamaya alışırsınız. Daha 15 gün olmuş sonuçta.

Antidepresan kullanan biriyle neden kimse evlenmesin ki? Çok saçma. Keşke kuzeninizle evlenmeseydiniz, akraba evliliği hem çok garip hem de çocuklar açısından tehlikeli.

Şimdi sen ne tavsiyesi bekliyorsun onu anlamadım.
İnat olsun diye evlenen sensin.
Birisini sevdiği halde bir başkasıyla evlenen sensin.
Adamı yara bandı olarak kullanan sensin.
Evli olduğu halde eski sevgilisini düşünen sensin, ki bu ihanettir, aldatmaktır!!!
Vs
Vs
Tüm problem aslında sensin.
Sana değil kocana acıdım ben.
Artı sarılmıyor konuşmuyor diyorsunya, düşün bakalım seni sevmeyen başkasını seven ve ona inat olsun diye seninle evlenen bir kocan olsa sen ona sarılmayı istermiydin?? Adam saftirik değilse illaki senin soğukluğunu yada bişeylerin ters gittiğini hissediyordur. Onun davranışlarıda muhtemelen bu yüzden.
Bide kendin ondan tiksiniyorum sarılmak dahi istemiyorum diyorsun ama üstüne bana sarılmıyor diye şikayet ediyorsun, bu ne demek şimdi bu ne çelişki!
Gelmiş bide burada adamı suçluyorsun, yazık günah.
Hangi akla hizmet bu denli sonunuzu düşünmeden davranıp hem kendi hemde başkasının hayatını karartabiliyorsunuz anlamak cidden güç.

Son düzenleme:
Daha çok yeni evliliğin. Belki alışırsınız birbirinize. Olumsuz başlarsan olumsuz devam eder. Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin başka çaresi yok.

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin
En gecerli bosnma sebeplernden biri bana gore. Boyle nasil yasanir bilemedm

Madem evlenmişsiniz çaba göstermeden, emek vermeden sevmeyi ve sevilmeyi beklememek lazım. Biraz zaman tanıyın kendinize ve karşınızdaki insana. Haftasonu ufak gezilere çıkın birlikte, hiç izlemediğiniz bir film izleyin beraber. Sevdiği yemekleri yapın. Ya da ne bileyim hiç olmadı beraber dedikodu yapın. Ben 15 günde boşan diyenlerden değilim. Aileniz antidepresan kullandığınız için bile sorun olacağını düşünmüş kaldı ki öyle bir yerde kolay kolay boşanmak. Bir de eski sevgilinizi düşünmeyi bırakın niyeti olsaydı zaten ya evlenir ya da sizinle bir gelecek planladığını belli ederdi.

Dayı oğlumla oturup saatlerce konuşuruz güler eğleniriz çünkü biz kardeşiz o benim abim mesela bilmem anlatabildim mi eş kardeş falan bu olay çok olmamış ya

Ama.sen artık dinen ve kanunen evlisin nasil olurda aklina eski sevdiğin gekir 15 günlük evllikte merak.ettim 16 gün önce de eski sevgilin aklindamiydi???

Şimdi sen ne tavsiyesi bekliyorsun onu anlamadım.
İnat olsun diye evlenen sensin.
Birisini sevdiği halde bir başkasıyla evlenen sensin.
Adamı yara bandı olarak kullanan sensin.
Evli olduğu halde eski sevgilisini düşünen sensin, ki bu ihanettir, aldatmaktır!!!
Vs
Vs
Tüm problem aslında sensin.
Sana değil kocana acıdım ben.
Artı sarılmıyor konuşmuyor diyorsunya, düşün bakalım seni sevmeyen başkasını seven ve ona inat olsun diye seninle evlenen bir kocan olsa sen ona sarılmayı istermiydin?? Adam saftirik değilse illaki senin soğukluğunu yada bişeylerin ters gittiğini hissediyordur. Onun davranışlarıda muhtemelen bu yüzden.
Bide kendin ondan tiksiniyorum sarılmak dahi istemiyorum diyorsun ama üstüne bana sarılmıyor diye şikayet ediyorsun, bu ne demek şimdi bu ne çelişki!
Gelmiş bide burada adamı suçluyorsun, yazık günah.
Hangi akla hizmet bu denli sonunuzu düşünmeden davranıp hem kendi hemde başkasının hayatını karartabiliyorsunuz anlamak cidden güç.
2 gün üst üste banlanmak istemediğim için konuyu sessizce izliyorum. Ama içimde volkanlar patlıyor yani :sus:

Keske hic evlenmeseydiniz belliki o da sizi sevmiyor neyse olan olmus bundan sonrasi icin cozum aricaz bosanmak bir cozum ama bosanmiyorsaniz da bekliceksiniz yapacak bisey yok belki ileride seversiniz yani bosanamam diyorsaniz

bahsedilen 15 günlük bir evlilik mi
yanlış mı anladım hayat geçermi böyle
daha 15 günde böyleyse ki bu zamanda cicim ayları
derler sarılmalar öpüşmeler olur yani yazık valla hayat geçmez...

Dayıoğlu’da sizi sevmiyor belli ki. Buraya yazana kadar ona söyleseydiniz ya? Daha kolay çözüm bulurdunuz. Bu arada kader olayı öyle yazılmış bir konuyu sahnelemek değil, din konusuna girmek istemiyorum ama yani onu bahane etmeyin. Allah kurtarsın diyorum..

Kafaniza silah dayadilar da zorla mi evlendirildiniz?
Üzgünüm ama her türlü karsinizdaki insana eziyet ve iskence..
Sevmeyen,bencillik eden sizken kimse karsinizdaki insani suclamaz,suclamamali sizin baskasini sevdiginizi bilmeden evlendiyse sayet..
Ayrica evlenmek icin aile icinden birini bulma zorunlulugunuz mu vardi?
Hic evlenmeyip ne kendinize ne karsinizdaki insana yazik etmeseydiniz keske!
Bu neyin kafasidir? Aldiginiz tepkilere kiziyorsaniz kendinizi bir de o adamin yerine koyun bakalim! Ne kadar gurur kirici degil mi??

Yaş kaç yavrum ? Bile bile lades yani , hem oda ilaç kullanıyormuş ne kadar sağlıklı bir evlilik olacakki böyle,yazık olmuş ikinizede

2 gün üst üste banlanmak istemediğim için konuyu sessizce izliyorum. Ama içimde volkanlar patlıyor yani :sus:
Vallahi bende artık bu tiplere dayanamıyorum. Zaten banlı olduğum günler bansız olduğum günlerin on katı. Bıraktım artık banı falan içimden geleni yazıyorumki içimde kalıp beni kanser etmesin :)
Bide baştan aşağı suç hata kabahat hepsi kendilerinde olmasına rağmen masum ayağı yapıp, hep kendilerini haklı görmeleri ve karşılarındaki insanları suçlamaları yok mu ya deli oluyorum. Şükür ki kul hakkı denen bir şey var, şükür ki Allah'ın adaleti kesindir ve mutlaka bu yaptıklarını ödeyecekler.

boşanamıyorum diyorsun, sevmiyorum kocamı diyorsun,dahası sevmeyi denedim olmuyor diyorsun, burası doğu diyorsun... yapacak birşey kalmış mı? bari evliyken aklıma sevdiğim erkek geliyor deme...

Back
X