Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Hmmm şey bu anlattıklarınızdan size üzülmemiz mi gerekiyor şimdi?

Hırs yapıp bir inat uğruna adamla evlenmişsiniz. Kendi seçiminizi yapmışsınız öyleyse sonuçlarına katlanın. Biraz kararlarınızın sorumluluğunu almayı öğrenin. Her şeyi kadere bağlamayın sıkıştığınız noktada.

Beyfendi güleryüzlü, hoşsohbet değilmiş. Sizi kandırdı mi peki, olmadığı biri gibi mi gösterdi? Madem öyle evlenmeyecektiniz. Afedersiniz erkek kıtlığı mı vardı da dayınızın oğluyla evlendiniz?:KK12:

Şu akraba evliliklerini oldum olası anlam verememişimdir ne kadar saçma bişey sanki dünyada kadın ve erkek yok
Allah yardımcınız olsun ama bu şekilde de hayat geçmez

bir insan neden dayısının oğluyla evlenir, evlendirilmek istenir aklım almıyor.

Dayının oğluyla evlenmek nedir?? Benim gözümde ha kardeşim ha dayımın oğlu yani fark yok!. Bu zihniyetleri aklım almıyor benim.

Ayrıca inat olsun diye evlenmek nedir? Evcilik mi oynuyorsun?

Kendin etmişsin kendin bulmuşsun ee boşanmam da diyorsun ne diyelim biz şimdi? O zaman seve seve alışacaksın başka yol yok.

sizi sevse konuşur sarılır öper tamam yapısı böyle ama dışarıya yapısı öyle evin içinde neden öyle? boşanamazsınız başka çarede yok. sız adım atın tanımaya calısın dısarı cıkmayı sınemaya gıtmeyı teklıf edın kabugundan cıkartın

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

ne dememizi bekliyorsunuz ki ? bunun tavsiyesi olmaz zorla güzellik de olmaz.

Artık kuzen olarak değil es olarak görün. Birbirinizi kadın ve erkek olarak tanımaya çalışın. Sevdiği ve sevmediği şeyleri öğrenip onlara uyun zamanla eşinizde size ilgi göstermeye başlar.. Aranızda arkadaşlık ilişkisi geliştirin. Dayımın oğlu değil eşim deyin.Daha 15 günlük evlisiniz. Başka biri olsa bile insan evliliğe çok zor alışabilio.

Mademki boşanma ihtimalin yok alışmaya ve sevmeye çalışacaksın kuzum yapacak başka birşey yok.Açıkca konuş eşinle.Birlikte vakit geçirmek için ortak alanlar yaratın.Birlikte film izleyin,yürüyüş yapın v.s.Ah şu akraba evliliği ah,ne desek boş.

Konu sahibi bir çözüm aramak için konu açmış ama, zahmet edip satırlarca yazan, güzel makul çözümler bulan arkadaşlara kısa cevaplar, " ..hmm hayırlısı, kader iste, sanmıyorum, icimden gelmiyor..." gibi sanki konuyu biz açmışız da O da yazanları teskin etmeye çalışır gibi bir hal sergiliyor. Anlayamadım. Birşeyler yapmak istemiyorsun ki.

öyle dursun en iyisi

Dayıoğlu kardeştir sonuçta. Çok yazık olmuş geleceğinize.

Dayımın oğlu ile aynı yatağa girsem sonrasında da yüzüne bakamam ki utanırım. Bakın sadece yatağa girmek diyorum. Büyük ihtimal o da baskıyla evlendi sizle.

Şu akraba evlilikleri azalarak bitse artık ya.. yemin ederim midem bulanıyor. Geçmişte cahillik ile yapılan evlilikler olmuş bazısı mutlu olmuş bazısı mutsuz. Ama lütfen artık sene olmuş 3000 dayı oğlu amca oğlu hala kızı teyze kızı falan filan gerçekten iğrenç ve ensest benim gözümde. Allah sebeb olanları nasıl biliyorsa öyle yapsın . İğrenç ya

Onun sevgisinden eminim diyosun aklında eski sevgilin var belki eşin de anlıyodur ve uzak duruyodur
Konuşun bak bu şartlarda aceleyle evlendik bize bi şans verelim birbirimizi sevmeye çalışalım de olmazsa o zaman ayrılın
Ayrıca aklında eski sevgilin varken bu 15günde eşinle beraber oldun mu bu haksızlık ona hemde çok büyük haksızlık aynısunı o sana yapsa affetnezsin eminim
Ayrıca sevmediği birinin kendşne dokunmasına izin vermekte saçma hele ki akrabayken resmen kardeş gibisiniz sevgi de yok eee beraberlik niye ikinizede yazık günah hırsunızın kurbanı olmuşsunuz o seviypsa bile siz kıskandırma amaçlı kullanmıisınız belki eski sevgilin pişman olur düğünden önce vazgeçirir diye bekledin o gelmeyince evlendin senin dediklerinden bunu anlıyorum

Benim lügatımda dayıoğlu kardeș yarısıdır
Konuya dönecek olursam bașkasına inat için hayatından vazgeçerken elalem ne der diye sevmediğin insandan vazgeçemiyorsun
Çek o zaman.

Back
X