Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Sevmeden evlenmişsin.
İnat uğruna evlenmişsin.
Hâlâ başkasını düşünüyorum diyorsun.
İçimden sarılmak bile gelmiyor diyorsun ama adamı sana sarılmamakla suçluyorsun.
Bir de kendime yazık ettim diyorsun. Kendine değil kocana yazık etmişsin.

Yakmissin başını, insan kuzeniyle nasıl evlenir ki? Biz kardeş gibi görüyoruz birbirimizi, onlara erkek gözüyle bile bakmam.

Madem ayrılamayacaksin, o zaman sevmeye çalışacaksın. Yapacak birşey yok.

Anlamadığım şey şu , boşanmaya korkuyorsun ama 15 günlük evlisin ve internete kocamı sevmiyorum eski sevgilimi düşünüyorum yazabiliyorsun düşünme arkadaşım adı üstünde eski. Geride bırak , madem bir yola girmişsin , yanındakine değer vermeye çalış.

ya boşanacaksınız ya da sevmeye ve alışmaya çalışacaksınız. Eski sevgilinizden adam olsaydı olurdu artık onu çıkarın kafanızdan. Hayatta çaba olmadıkça hiçbir şey olmaz.

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin
Ayrıca aşık olmadığınız biriyle nasıl oluyor da evlenebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.

Başka bir konu açmışsınız, hamilelik ile ilgili. Bebek yapmadan önce bu konuyu çözmenizi tavsiye ederim aslında.

Sohbet açmayı bırak bence. Aynı evde olduğunuz sürelerde ilk önce kendini düşün yani sen mutlu olmadan onu mutlu edemezsin. Mesela evdesiniz akşam sürekli “neden konuşmuyor, eski sevgilimi özledim” gibi düşüncelere dalarsan asla mutlu olamazsın ve bu eşine de yansır. O yüzden kafanı dağıtacak seni mutlu eden şeyleri yap. Daha sonra seni mutlu eden o şeylerin içine eşini de kat. Böylece hem paylaşacak şeylerin olur hem de muhabbet olur

Benim kuzenlerim benim için kardeşlerim, abilerim gibiler. O yüzden katiyen bu tarz bir evlilik konusunda empati yapamıyorum, yapamam
Antidepresan kullanan herkes evde kalsaydı, ülkenin alayı evde kalırdı :KK51:
Ne saçma ve cahilce bir düşünce...
Madem kabul edip evlenmişsiniz, boşanmıyorsunuz da, olana razı geleceksiniz.
Ne diyelim başka

Back
X