Esimi sevmiyorum ne yapmam lazim?

Cnm uzak doğu falan mı yaşadığın şehir.. Ne demek pis pis bakıyolar etrafta. Ben de doğuya gelinim. Ve benden sonra 3 tane boşanan çift gördüm. Bide anlatımın falan pek bi troll koktu umarm öylesindir.

Cnm uzak doğu falan mı yaşadığın şehir.. Ne demek pis pis bakıyolar etrafta. Ben de doğuya gelinim. Ve benden sonra 3 tane boşanan çift gördüm. Bide anlatımın falan pek bi troll koktu umarm öylesindir.

:KK52:
Nefret ediyorum şu Dul muhabbetinden,
Bende doğuluyum, Van'lıyım...
Akraba olup boşanan da çok,
Okumayıp ailesinin verdiğine mecbur katlanan da çok..

Herkes işi gücü bırakıp size mi bakıyor,
Cahil muhabbeti yapmayın, Yok boşanamam, Yok akrabayız
Kusura bakmayın ama resmen Dramatize ettiniz... :skandal:

:KK52:
Nefret ediyorum şu Dul muhabbetinden,
Bende doğuluyum, Van'lıyım...
Akraba olup boşanan da çok,
Okumayıp ailesinin verdiğine mecbur katlanan da çok..

Herkes işi gücü bırakıp size mi bakıyor,
Cahil muhabbeti yapmayın, Yok boşanamam, Yok akrabayız
Kusura bakmayın ama resmen Dramatize ettiniz... :skandal:
Size gelinim ben :) vanda yaşıyorum ben de :)

bence sevmeye çalışın madem boşanamıyorsunuz
bir insan karşındakı insanı sevmek istedikten sonra bir çok neden bulup sevebilir
yemek yiyişinden araba sürüşünden tutun bakışına dokunuşuna sizinle ilgilenmesine.......
sadece iste. bak istemek çok önemli
artik onun eşin olduğunu, cocuklarının babası olcagını, ayni yatagı paylastiginizi düsünerek baslayin
bence kadınlıgınızı kullanıp biraz işve, cilveyle adamı haraketlendırın sizden bir adım görsün heyecanlansın
sizinle ilgilenmesini pesinizde dolanmasini saglayın
zaten bir insan sizinle ilgilendikten sonra neden sevemeyesin ki
el üstünde tutarsa, bir dedigini iki etmezse, kibar ve naifse..
sizde ilgilenin, sohbet edin hersey detaylarda gizlidir en basit seyleri bile merak ederek sorun anlatsın dinleyin
böyle böyle zamanla seveceksiniz
sevdiginizi de ne zaman anlayacaksiniz biliyomusunuz
kavga ettiginizde onun ilgisi azaldiginda, kaybetme korkunuz baş gösterdiginde..
aslında ben bu adamı sevıyormuşum diyeceksiniz geri dönüp baktıgınızda yaşadıklarınıza..

Bilmiorum canim bilmiorum gercekten
bence sizin aklınızda eski arkadaşınız olduğu için eşinize ısınamıyorsunuz ve o sizden yakınlık görmediği için geri duruyor, yabancı da değilsin kuzensiniz senden adım gelmeyince oda mesafeli davranıyor olabilir. eski erkek arkadaşın evlenmeye bile yanaşmamış bak sen evlenmissin kılını bile kıpırdatmamış demekki sana değer vermiyordu o yüzden bi kere onu kafandan silmelisin. bu hemen olmaz ama olur zaman herşeyin ilacı... eşinide sevemem diye düşünme o beni seviyor diyorsun her şey sende bitiyor inan. etrafımda çopk var ağlayarak evlenip sonradan eşine kör kütük aşık olan... inşallah herşey yoluna girer, mutlu olursunuz...

Sevdiğin erkek evliliğe yanaşmadı diye başka bir evliliğe evet denir mi. Evde kalmaktan mı korktunuz. Evlenmek için akrabaya evet demişsiniz. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Boşanamam diyosun. Kültür meselesi bişey diyemem. Sonuçta yaşadığım yer kaldıramaz diyosun. Bu gibi durumlarda eğer korkun yoksa kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyosan başka şehre git denir ama ailen sırt çevirir. Bazıları namus meselesi haline bile getirir. Bölgeler şehirler hatta ilçeler bile düşünce yapısı olsun, kültür olsun hep birbirinden farklı olduğu için ne desek boş.

Zamanla seversin demekte benim yapıma ters düşüyor ama yapacak birşey yok. Belki eşiniz şu an çekiniyodur akraba olduğunuz için. Zamanla belki alışır, ısınırsınız . Ne desem boş bu durumda

Dayi ogluyla evlenmek nedir ya? Hangi devirde yasiyoruz? Igrenc gelmiyor mu bu durum? Sizin yasiniz kac? Cocuklarini akrabasiyla evlendiren cahil cuhelalardan nefret ediyorum. Keske hic üreyip toplumu zehirlemeselerdi. Siz de uremeyin lutfen. Zaten cocugunuzun engelli olma ihtimali bile var. Sacma salak birsey yapmissin ama hemen bosanirsan yaptigin hatayi telafi edebilirsin. Burda alismaya bak diyenleri de anlayamadim. Nesine alisacak yahu. Dayioglu bu. Kardes gibi gormeniz gereken kisiyle ayni yataga nasil girebiliyorsunuz? Kimse kusura bakmasin benim gozumde ensest iliskiden hicbir farki yok.
Aynen benimde midem bulandı.

Daha 15 günlük evlisiniz duygularınız normal severek evlenenler bile ilk gün kavga etmeye basliyorlar zamanla rayına oturur ama karşılıklı fedakarlıkla ilk yapmanız gereken eski sevgilinizi unutun sizi gerçekten sevseydi sizle evlenirdi iki esinizle ortak yapabileceğiniz aktiviteler bulun spor sinema piknik gibi evin alışveriş lerine beraber gidin evlilik sadece yatak odasından ibaret değil herseyi paylaşmak demektir ortak arkadaş lar edinin gidip gelin birbirinize böylece paylaşım arttıkça sevgide oluşur

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

Keşke evlenmeden önce gelip sorsaydınız.
ona buna inat hareket etmek mantıklı geldi demek.

Güleryüzlü davranın, çok sıkmayın, farklı seyler yapmaya çalışın. Birlikte vakit geçirin. İmkanınız varsa yakın yerlere gezmeye falan gidin.

Tek söyleyeceğim sakın eski yada yeni başka birisini mutsuzum vs diye araya sokmayın.
O potansiyel var gibi geliyor bana, hadi hayırlısı

Hatalar hataları doğuruyor ne yazıkki. Eşinizde antidepresan kullanıyormuş. Anlam veremedim ne sebep?

Hatayı en başta yapmışsınız.
Birine inat evlenir mi insan ya? Hangi devirde yaşıyoruz?

Belli ki aileniz de cahil.

Akraba evliliklerine sıcak bakmıyorum, bir çok nedeni var bunun.
Fakat siz yapmışsınız bir kere, o imzayı atmışsınız, yapacak birşey yok.

Ya eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz, ya da eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz.
Boşanmak sizin için bir seçim gibi durmuyor şu an, zaten daha 15 günlük evlisiniz.
Keşke hayatınızı bu kadar karmaşa, kaos içerisine sokup bu denli kendinizi yakmasaydınız...
mal başkalara gitmesin diye yapılan akraba evllilik...
yanlış mi düşünüyorum..

Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin

Öncelikle eski sevgilinizi unutun lütfen . Dayınızın oğlu olsa bile evli olduğunuzu ,sevginiz olmasa bile saygınızı unutmayın . Size boşan demiyorum çünkü sorun olsaydı siz "hayır" derdiniz.
Nasıl ilgisi olur, konuşur eşiniz onun için de diğer tecrübeli kadınlar yardım eder.

15 günlük evlisiniz daha. Baska bir sıkıntısı yoksa konuşur bir sure sonra. Madem evlenmişsiniz bir sure daha alismaya calisin bence.

Hangi devirde yaşıyoruz birine inat başkasıyla evlenmek nedir hangi filmin etkisindesiniz ? İnsan sevmedigi istemedigi birine tabiki dokunmaz muhatap olmak istemez boşanamıyorsanız inadınızı yaşayacaksınız demektir

Back
X