- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm uzak doğu falan mı yaşadığın şehir.. Ne demek pis pis bakıyolar etrafta. Ben de doğuya gelinim. Ve benden sonra 3 tane boşanan çift gördüm. Bide anlatımın falan pek bi troll koktu umarm öylesindir.
Size gelinim ben :) vanda yaşıyorum ben de :)
Nefret ediyorum şu Dul muhabbetinden,
Bende doğuluyum, Van'lıyım...
Akraba olup boşanan da çok,
Okumayıp ailesinin verdiğine mecbur katlanan da çok..
Herkes işi gücü bırakıp size mi bakıyor,
Cahil muhabbeti yapmayın, Yok boşanamam, Yok akrabayız
Kusura bakmayın ama resmen Dramatize ettiniz...![]()
Size gelinim ben :) vanda yaşıyorum ben de :)
bence sizin aklınızda eski arkadaşınız olduğu için eşinize ısınamıyorsunuz ve o sizden yakınlık görmediği için geri duruyor, yabancı da değilsin kuzensiniz senden adım gelmeyince oda mesafeli davranıyor olabilir. eski erkek arkadaşın evlenmeye bile yanaşmamış bak sen evlenmissin kılını bile kıpırdatmamış demekki sana değer vermiyordu o yüzden bi kere onu kafandan silmelisin. bu hemen olmaz ama olur zaman herşeyin ilacı... eşinide sevemem diye düşünme o beni seviyor diyorsun her şey sende bitiyor inan. etrafımda çopk var ağlayarak evlenip sonradan eşine kör kütük aşık olan... inşallah herşey yoluna girer, mutlu olursunuz...Bilmiorum canim bilmiorum gercekten
Bosver canim kadere boyun egcem malesef
Insanlar size fikir vermeye ,gönlünuzu ferahlatmaya çalışıyor. Sizin kurduğunuz kelimeler -hmmm-sanmıyorum -kader
Bu şekilde hic bir yol katedemezsiniz.
psikatriye gidin ilacınızı değiştirsin bence yeterli değil...Keske ama oldu birkere rabbimin kaderide varmis ne yapaim aglamak bile icimden gelmior
Aynen benimde midem bulandı.Dayi ogluyla evlenmek nedir ya? Hangi devirde yasiyoruz? Igrenc gelmiyor mu bu durum? Sizin yasiniz kac? Cocuklarini akrabasiyla evlendiren cahil cuhelalardan nefret ediyorum. Keske hic üreyip toplumu zehirlemeselerdi. Siz de uremeyin lutfen. Zaten cocugunuzun engelli olma ihtimali bile var. Sacma salak birsey yapmissin ama hemen bosanirsan yaptigin hatayi telafi edebilirsin. Burda alismaya bak diyenleri de anlayamadim. Nesine alisacak yahu. Dayioglu bu. Kardes gibi gormeniz gereken kisiyle ayni yataga nasil girebiliyorsunuz? Kimse kusura bakmasin benim gozumde ensest iliskiden hicbir farki yok.
Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin
mal başkalara gitmesin diye yapılan akraba evllilik...Hatayı en başta yapmışsınız.
Birine inat evlenir mi insan ya? Hangi devirde yaşıyoruz?
Belli ki aileniz de cahil.
Akraba evliliklerine sıcak bakmıyorum, bir çok nedeni var bunun.
Fakat siz yapmışsınız bir kere, o imzayı atmışsınız, yapacak birşey yok.
Ya eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz, ya da eşinizi sevmeyi öğreneceksiniz.
Boşanmak sizin için bir seçim gibi durmuyor şu an, zaten daha 15 günlük evlisiniz.
Keşke hayatınızı bu kadar karmaşa, kaos içerisine sokup bu denli kendinizi yakmasaydınız...
Esimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin