• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna edebilirim lütfen akıl fikir istiyorum

Bence o evde bi sorun var gece yatarken banyonun kapısını falan kapalı tutun hamileyim bundan bir ay önce gece değişik sesler duyup eşimi çok kötü bi halde gördüm uyandım ve gözlerim görmedi resmen krize girdim sabah 5 de ağlama krizine girdim ve hastanede sakinleştirici alarak kendime gelebildim o günden beri banyonun kapısını kapalı tutarım annem söyledi kapalı olmasını bende çok işe yaradı ama hala arada korkularım oluyor tabi geçmişimde büyü falan bazı şeyler olmuştu o yüzden çabuk etkileniyorum bence evinizde büyü var yada biri size bişeyler yaptırmış yoksa bu kadar şey üst üste gelemez
Yalnız uyumaya korktum şimdi. Eşimlede ayrı yatıyoruz? n apcam ben? :KK17:

Bu ev boş teras tı biz evlendikten sonra yaptırdık daha öncesi 2003 de bi adam satmış çok borcu varmış çok düşük bir fiyata satmış başka da bilgim yok
ağlayanın malı gülene yaramaz derler.
adam sıkışık diye ev değerinin çok altında alındıysa adama haksızlık oluyor.
hatta inanın icrada haczedilen ürünler ucuz diye satın alanlar içinde hiç huzur bulamadığını söyleyenleri duydum.
belki de sebebi budur.

ağlayanın malı gülene yaramaz derler.
adam sıkışık diye ev değerinin çok altında alındıysa adama haksızlık oluyor.
hatta inanın icrada haczedilen ürünler ucuz diye satın alanlar içinde hiç huzur bulamadığını söyleyenleri duydum.
belki de sebebi budur.
Size katılıyorum. Asla değerinin altında bir şey almamak gerekiyor. İnsanlar mağdur olarak satıyorlar, mecburiyetten. Hayır getirmez öyle mal. Bir akrabam icraadan araba aldı. Arabayı çarpmadığı yer kalmadı. Böyle şeylere tenezzül edilmemeli.

Back