Evet genelde açarım ama bir türlü mutlu huzurlu olamıyorumBakara suresini evde sesli acip dinleyin hergün her ne kötülük varsa kaybolur gider insALLAH.
Evet evet ya bizde de durum aynı bi yere gidelim otururuz güleriz bizim evden de sanki cenaze çıkmış gibi somurtup dururuz ama elimizde olmayan bişeKomik gelebilir ama evlerde bazen elektrik tutmaması olabiliyor. İlginçtir abim ile yengem eski evlerinden bu yüzden taşındılar şimdi araları, birbirlerine karşı elektrikleri daha iyi. Eve gidince böyle üstlerine ağırlık çöktüğünü söylüyorlardı sürekli saat 22.00'de uyurlarmış evde, o da en geç. Bize geliyorlardı gece 3'e kadar sohbet muhabbet ediyorduk gram esneme bile olmuyordu yani yorgunlukla da alakası yoktu durumun. Ben de aynı şekilde onlara gidince bir ağırlık geliyordu üstüme. Bazen oluyor böyle şeyler.
Evet genelde açarım ama bir türlü mutlu huzurlu olamıyorum
Evet evet ya bizde de durum aynı bi yere gidelim otururuz güleriz bizim evden de sanki cenaze çıkmış gibi somurtup dururuz ama elimizde olmayan bişe
Ben kızımın hamileliğinde çok korkmuştum ondan sonra devamlı tanıdıklarımın seslerini duydum sanki bana sesleniyorlar gibi birde devamlı gece uykumda korkardımOzaman o evden tasinmaniz gerek baska caresi yok. Garip yasadiginiz olaylar varmi peki?
Yani sanki bizi anlatıyorsunuzBir de onlar da o eve başka evden taşınmışlardı, o evlerinde de öyle durumları yoktu hatta önceki eve gitmek için can atardık enerjik ferah gelirdi bize. Ve şöyle rahatsızlıklar da yaşadılar (bebek düşürdü yengem mesela o evde, abim belini doğrulatmadı her ay hastanelerdeydi afedersin kolonoskopiden endoskopiye kadar girdi daha önce hiç doktora uğramayan çocuk). Ben sizi iyi anlıyorum yani gerçekten bazen ya o evin daha önce bir yaşanmışlığı (anladınız siz) olabiliyor ya da insanların elektrikleri tutamayabiliyor. En iyisi durumunuz varsa taşının.
Ben kızımın hamileliğinde çok korkmuştum ondan sonra devamlı tanıdıklarımın seslerini duydum sanki bana sesleniyorlar gibi birde devamlı gece uykumda korkardım
Bu ara geçti gibi
Başka bi sıkıntı olmadı
Yani sanki bizi anlatıyorsunuz
Kızım doğduğu günden beri hastanelerde ve kime gittiysek tam teşhis koyamadılar
Eşim de aynı devamlı göğüs ağrısı yaşıyo eşimin babası bu durumdayken nasıl ikna etcem hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim bidaha konuşmayı denicem her sene bir kere eşimin başına büyük bir kaza geliyorİşte canım abimler de yaşadı böyle süreç çok yakından biliyorum yani. Gerçekten artık dayanamadılar taşındılar. Hep bela musibet buluyordu, şükür şimdi daha iyiler. Eşinle konuş korkunu dile getir canım..
O adam da hiç bişeyi yoktu 2 ayda yatalak oldu anlamıyorum yaOzaman kesinlikle tasinin olcak gibi degil kafayi yiyeceksiniz yoksa. Belki kayinbabanizda bu yüzden rahatsizdir ?
Nasıl anlayabilirim acabaBüyü olabilir mi
O adam da hiç bişeyi yoktu 2 ayda yatalak oldu anlamıyorum ya
Nasıl anlayabilirim acaba
Bu ev boş teras tı biz evlendikten sonra yaptırdık daha öncesi 2003 de bi adam satmış çok borcu varmış çok düşük bir fiyata satmış başka da bilgim yokO evin gecmisi hakkinda hic arastirma yaptinizmi ? cünkü bu dedikleriniz normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?