• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna edebilirim lütfen akıl fikir istiyorum

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
34
arkadaşlar merhaba
7 yıllık evliliğim var ve yaşadığımız evde hiç bir şekilde huzur bulamıyoruz ne zaman başka bi yere gitsek alt kata dahi insek herşey bambaşka oluyor birbirimize ilgimiz artıyor nedeni bir türlü bulamadık
Gel gelelim eşimi kışın ikna etmiştim taşınma konusunda burayı kiraya verip çıkacaktık
Ama 2 aydır kayın pederim ağır hasta bir çok sağlık sorunları var
Birde alt üst oturuyoruz ama çok şükür bir sorunumuz yok
Şimdi kayın pederim böyle olunca sustum kaldım ama bu evde içim hiç rahat değil eşim de aynı durumda
Bir daha nasıl ikna edebilirim lütfen yardım

Komik gelebilir ama evlerde bazen elektrik tutmaması olabiliyor. İlginçtir abim ile yengem eski evlerinden bu yüzden taşındılar şimdi araları, birbirlerine karşı elektrikleri daha iyi. Eve gidince böyle üstlerine ağırlık çöktüğünü söylüyorlardı sürekli saat 22.00'de uyurlarmış evde, o da en geç. Bize geliyorlardı gece 3'e kadar sohbet muhabbet ediyorduk gram esneme bile olmuyordu yani yorgunlukla da alakası yoktu durumun. Ben de aynı şekilde onlara gidince bir ağırlık geliyordu üstüme. Bazen oluyor böyle şeyler.

Komik gelebilir ama evlerde bazen elektrik tutmaması olabiliyor. İlginçtir abim ile yengem eski evlerinden bu yüzden taşındılar şimdi araları, birbirlerine karşı elektrikleri daha iyi. Eve gidince böyle üstlerine ağırlık çöktüğünü söylüyorlardı sürekli saat 22.00'de uyurlarmış evde, o da en geç. Bize geliyorlardı gece 3'e kadar sohbet muhabbet ediyorduk gram esneme bile olmuyordu yani yorgunlukla da alakası yoktu durumun. Ben de aynı şekilde onlara gidince bir ağırlık geliyordu üstüme. Bazen oluyor böyle şeyler.
Evet evet ya bizde de durum aynı bi yere gidelim otururuz güleriz bizim evden de sanki cenaze çıkmış gibi somurtup dururuz ama elimizde olmayan bişe

Evet evet ya bizde de durum aynı bi yere gidelim otururuz güleriz bizim evden de sanki cenaze çıkmış gibi somurtup dururuz ama elimizde olmayan bişe

Bir de onlar da o eve başka evden taşınmışlardı, o evlerinde de öyle durumları yoktu hatta önceki eve gitmek için can atardık enerjik ferah gelirdi bize. Ve şöyle rahatsızlıklar da yaşadılar (bebek düşürdü yengem mesela o evde, abim belini doğrulatmadı her ay hastanelerdeydi afedersin kolonoskopiden endoskopiye kadar girdi daha önce hiç doktora uğramayan çocuk). Ben sizi iyi anlıyorum yani gerçekten bazen ya o evin daha önce bir yaşanmışlığı (anladınız siz) olabiliyor ya da insanların elektrikleri tutamayabiliyor. En iyisi durumunuz varsa taşının.

Ozaman o evden tasinmaniz gerek baska caresi yok. Garip yasadiginiz olaylar varmi peki?
Ben kızımın hamileliğinde çok korkmuştum ondan sonra devamlı tanıdıklarımın seslerini duydum sanki bana sesleniyorlar gibi birde devamlı gece uykumda korkardım
Bu ara geçti gibi
Başka bi sıkıntı olmadı

Bir de onlar da o eve başka evden taşınmışlardı, o evlerinde de öyle durumları yoktu hatta önceki eve gitmek için can atardık enerjik ferah gelirdi bize. Ve şöyle rahatsızlıklar da yaşadılar (bebek düşürdü yengem mesela o evde, abim belini doğrulatmadı her ay hastanelerdeydi afedersin kolonoskopiden endoskopiye kadar girdi daha önce hiç doktora uğramayan çocuk). Ben sizi iyi anlıyorum yani gerçekten bazen ya o evin daha önce bir yaşanmışlığı (anladınız siz) olabiliyor ya da insanların elektrikleri tutamayabiliyor. En iyisi durumunuz varsa taşının.
Yani sanki bizi anlatıyorsunuz
Kızım doğduğu günden beri hastanelerde ve kime gittiysek tam teşhis koyamadılar
Eşim de aynı devamlı göğüs ağrısı yaşıyo eşimin babası bu durumdayken nasıl ikna etcem hiç bilmiyorum

Ben kızımın hamileliğinde çok korkmuştum ondan sonra devamlı tanıdıklarımın seslerini duydum sanki bana sesleniyorlar gibi birde devamlı gece uykumda korkardım
Bu ara geçti gibi
Başka bi sıkıntı olmadı

Ozaman kesinlikle tasinin olcak gibi degil kafayi yiyeceksiniz yoksa. Belki kayinbabanizda bu yüzden rahatsizdir ?

Yani sanki bizi anlatıyorsunuz
Kızım doğduğu günden beri hastanelerde ve kime gittiysek tam teşhis koyamadılar
Eşim de aynı devamlı göğüs ağrısı yaşıyo eşimin babası bu durumdayken nasıl ikna etcem hiç bilmiyorum

İşte canım abimler de yaşadı böyle süreç çok yakından biliyorum yani. Gerçekten artık dayanamadılar taşındılar. Hep bela musibet buluyordu, şükür şimdi daha iyiler. Eşinle konuş korkunu dile getir canım..

İşte canım abimler de yaşadı böyle süreç çok yakından biliyorum yani. Gerçekten artık dayanamadılar taşındılar. Hep bela musibet buluyordu, şükür şimdi daha iyiler. Eşinle konuş korkunu dile getir canım..
Çok teşekkür ederim bidaha konuşmayı denicem her sene bir kere eşimin başına büyük bir kaza geliyor
İnşallah ikna olur

O evin gecmisi hakkinda hic arastirma yaptinizmi ? cünkü bu dedikleriniz normal degil.
Bu ev boş teras tı biz evlendikten sonra yaptırdık daha öncesi 2003 de bi adam satmış çok borcu varmış çok düşük bir fiyata satmış başka da bilgim yok

Back