Eşimi mutsuz mu ediyorum?

Muazzes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
4
4
30
Ben 26 eşim 29 yaşında. Yaklaşık 1 Buçuk senedir evliyiz. Ben taa ilk zamanlardan bu zamana kadar kendim tatmin olana kadar yataktan çıkarmadım eşimi. Bu bencillik mi oluyor bilmiyorum ama eşim ilk rahatlama da aslında bırakmak istiyor. Bende bu durumdan rahatsız olup işi inada bindirip kendim de tatmin olana kadar yakasını bırakmıyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama o anda bırakasım gelmiyor. O rahatlayıp ben rahatlamayınCa kendimi kullanılmış bi hissediyorum. Aslında tam boyle düşünmüyorum tabi de anlık bir sinir, tatminsizlik hissi ve duygusallığımın ön plana çıkması hasebiyle boyle düşünüyorum. Hal böyle olunca da kendim tatmin olana kadar ona da devam ettiriyorum. Ona eziyet mi ediyorum zorlayarak kendimden soğutur muyum yada soğutuyor muyum bilmiyorum acil akıl verin bazen gerçekten eşimi zorladığımı düşünüyorum bu konuda 😔

Zevkler karşılıklı olmalı. Sen ona . Oda sana zevk verecek . Sizi anlaması için bence siz o tam zevk alırken yarıda kesin. Nasılmış görsün .

İyi yapıyorsunuz. Benim yapamadığımı yapıyorsunuz. nasıl yapıyorsunuz bana da anlatsanıza :KK70:
Erkekler boşaldıktan sonra devam etmekte zorlanıyorlar aslında, bu yüzden önce siz boşalmalısınız. Ondan sizi de tatmin etmesini istemeyi bencillik olarak görmeyin. İki tarafın da zevk almaya hakkı var.
Ancak ona eziyet etmek ve onu zorlamak olarak görmenize sebep olan ne? Gerçekten zorluyor musunuz? Yani zorlamak da olmaz. Bence siz bunu eşinizle konuşmalısınız. Hem sizin hem de onun zevk almasını sağlayacak bir orta yol bulmalısınız.

Esiniz önce sizi tatmin edip kendini sona saklasın yani 🤷🏼‍♀️ obur turlusu adama eziyet

Sizde sorun yok ki onda sorun var oldu işi bitti kalksın gitsin bencilce asıl onun sizi bırakmaması gerekiyor eşim bu konuda hiç bencil davranmaz kendinizde suç aramayın eşiniz tam bir bencil

Ben 26 eşim 29 yaşında. Yaklaşık 1 Buçuk senedir evliyiz. Ben taa ilk zamanlardan bu zamana kadar kendim tatmin olana kadar yataktan çıkarmadım eşimi. Bu bencillik mi oluyor bilmiyorum ama eşim ilk rahatlama da aslında bırakmak istiyor. Bende bu durumdan rahatsız olup işi inada bindirip kendim de tatmin olana kadar yakasını bırakmıyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama o anda bırakasım gelmiyor. O rahatlayıp ben rahatlamayınCa kendimi kullanılmış bi hissediyorum. Aslında tam boyle düşünmüyorum tabi de anlık bir sinir, tatminsizlik hissi ve duygusallığımın ön plana çıkması hasebiyle boyle düşünüyorum. Hal böyle olunca da kendim tatmin olana kadar ona da devam ettiriyorum. Ona eziyet mi ediyorum zorlayarak kendimden soğutur muyum yada soğutuyor muyum bilmiyorum acil akıl verin bazen gerçekten eşimi zorladığımı düşünüyorum bu konuda 😔
Bence yaptığınızda yanlış bir durum yok, olaydan ders çıkarıp önce sizi tatmin etmeyi öğrensin. Bunu onunla konuşun, ya süre ya pozisyon sıkıntınız var.

ozamn ilk once siz rahatlamalısınız eşiniz bıraz kendını tutmalı tutamıyorsa geciktrici sprey vs kullanabılır boylelıkle sız erken olurusuz sonra da o sızın peşinizi bırakmaz :)

X