Esimi kiskanmiyorum

bazı şeylerin süreç olduğunu düşünüyorum =) müdahale etmeye çalıştığımda ters tepebiliyor. elbette kabul edilmeyecek şeyleri söylemek lazım ama fazla da üstelemek doğru değil sanırım. zamanla herşey kendiliğinden rayına giriyor zaten. ne o arkadaşı ne de eşim hayatın gereklilikleri ve zamanla oluşan meşguliyetlerden dolayı eskisi gibi devam etmez zaten. bekarlık gezip tozma da bir yere kadar. bu yüzden en iyisi akışına bırakmak =)

çok şanslısınız keske bende hiç kıskanmasam çok isterdim kıskanmamayı,ama şunu da anladım demek ki kıskanmak karşı tarafın verdiği güvenle ilgili birşey...

bence normal olanı bu hiç kısknmıyorum dememişsiniz bazı şeyler olmuş kıskanmışsınız gerçekten önemsenecek şeylerde kıskanmak yerınde oluyor bunaltıcı sıkıcı olmuyor

asıl sızı rahat davrandıranda eşiniz kenınızde demişsiniz eşime bakarım önce dıye dmeekki sıze tam bı guven verıyor

kıskançlık zaten çok zor bişi hastalık çok yorucu sızın ilşkiniz oldukça normal

Kıskançlık kaybetme duygusuyla paraleldir, örneğin sizden güzel birisi eşinize ilgi duysa kıskanırsınız ama sizden çirkin biri baksa umrunuzda olmayabilir, eşinize bakan size ne kadar rakip olabilecek kapasitede ise o kadar kıskanırsınız. Eşinize güvendiğiniz için sizi aldatacağını hiç düşünmüyorsunuz, kimseye de bakmaz diyebildiğiniz için kıskanmıyorsunuz. Kıskançlık sadece kaybetme duygusuyla besleniyor anlayacağınız.

Bu yüzden sorun yok sizde :)

Bu konuda ki önemli bir gözlemimi paylaşmak isterim ama tartışmaya açmak olacak bu konuyu...

Yok ya, ben de kıskanmıyorum eşimi..Ona güvendiğimden midir nedir, kötü bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.
Hatta o kadar kıskanmıyorum ki, içerleniyo bizimkisi Arada bi kıskanmış numarası yapıyorum, biri ona bakınca falan. İçi rahatlıyo herifin
Ama o benim burnumdan getirir. Çok kıskançtır. Kayınvalidem bile dedi ki, oğlum dışarı çıkarma o zaman bu kadar kıskanıyosan, kıza da yazık, baktığı yok ettiği yok kız naapsın Ama gel gör ki bizimki öyle düşünmüyo Bazen çakasım geliyo suratına bi tane o kadar abarttığı oluyo.

Kıskanmamamız normal 23894893789 tane erkeğin içinde çalışıyor bizimkiler

Öyle deme kız kolorduda, büyük birliklerde bayan subaylar-astsubaylar oluyo Bizimkiler derkenMesajını bekliyorum, hayırdır Neyse konuyu dağıtmayalım öhöm.

Amaaaaaaaaan kamuflaj giyen kadında kıskanılmaz artık, kanıksanıyor onlar Direkt mesaja yönelelim

ben de sizin gibiyim,nişanlıma birileri baksın,isterse aşık olsun kıskanmam çünkü onun kimin yanında durdugu kimin elini tuttuğu önemli
ama nişanlım birine bakarsa işte o zaman iş degişi, ki o durumda kıskanırım tabi

bizim çok sevdigimiz arkadaslarimiz uzaktan evimize misafir gelmisti, ben biraz hasta oldum
aksam evde mi oturacaksiniz hadi siz çikin eglenin falan ben oyle mutlu olurum dedim, neyse çiktilar bar bar gezmisler butun gece ve arkadasin anlattigina gore esime asilan bi bayan olmus, ben hiç kiskanmadim sadece esimin ne yaptigini sordum, kiza sirtini çevirip oturmus
Baska bir ortamda da gay biri yanimda esime asilmisti o çok komikti ama itiraf etmeliyim, hele onu hiç kiskanmam isterse opebilir bile

senin eşin çok mu yakışıklı önüne gelen asılmış

Ben nedense hiç umursamiyorum, esimi gorunce heyecanlaniyor, ondan bahsedince de oyle ama konu açilinca çok sansli oldugumu falan soyluyor, bunun yaninda onun hayatina girip çikanlarda oluyor... yani bence sadece begeniyor ve bir araya gelince elinde olmadan heyecanlaniyor, ne bileyim kiskanmiyorum, arkadasiminki insani bir duygu birini begenmek illa o kisiyi elde etmeye çalismak degil diye dusunuyorum, esim de gulup geçiyor..
Boyleyim ama istesemde bu durum beni rahatsiz etmiyor

Son düzenleme:
çok şanslısınız keske bende hiç kıskanmasam çok isterdim kıskanmamayı,ama şunu da anladım demek ki kıskanmak karşı tarafın verdiği güvenle ilgili birşey...

ben de onu anladim, 6 yilda onca ortama girip çiktik bir kere bile kiskançlik yapip tartismadim
Diger topiklerde bayanlarin bazi tepkilerine bakinca alla alla acaba ben de mi sorun var acaba fazla mi rahat davraniyorum ilerde pisman olur muyum diye dusunmeye baslamistim..

Bu kadar net olmamalı herşey, yani o kız arkadaşınız eşinizi görünce heyecanlanmamalı, heyecanlanırsa sağ gözü yumurta gibi şişmeli. Adamı şişlerim beeen! Çok mu iyiniyetlisiniz bilemiyorum ama bu konuda iyiniyet olmaz, arkadaşınızınki insani duygu değil bence, arkadaşının eşini insanca da olsa beğenmek karaktersizliktir. Heyecanına da sizin farkedebileceğiniz derecede yenik düşmeyecek...
Ben sinirlendim o arkadaşa siz de tık yok öylemi

yok ya ne bileyim benim kafamda hep "bundan otesi yok" diye onemsemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…