- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
-
- Konu Sahibi DiorAddict
evet aslında benimkide böyle bir tepki işte bize özel zamanlarda onunla olması veya onunda gelmesi gibi, neyse bu durumda anormal değill demekki hoş normallik kavramıda görecelide
belki o çocuk evlense çiftler olarak görüşürseniz o kadar koymaz bu durum
bunu banamı yazdın konu sahibinemi ? sanırım konu sahibine benim ahmetten bahsetmiyorsun değilmi tatlım
Kıskanmamamız normal 23894893789 tane erkeğin içinde çalışıyor bizimkilerYok ya, ben de kıskanmıyorum eşimi..Ona güvendiğimden midir nedir, kötü bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.
Hatta o kadar kıskanmıyorum ki, içerleniyo bizimkisiArada bi kıskanmış numarası yapıyorum, biri ona bakınca falan. İçi rahatlıyo herifin
Ama o benim burnumdan getirir. Çok kıskançtır. Kayınvalidem bile dedi ki, oğlum dışarı çıkarma o zaman bu kadar kıskanıyosan, kıza da yazık, baktığı yok ettiği yok kız naapsınAma gel gör ki bizimki öyle düşünmüyo Bazen çakasım geliyo suratına bi tane o kadar abarttığı oluyo.
Kıskanmamamız normal 23894893789 tane erkeğin içinde çalışıyor bizimkiler
Öyle deme kız kolorduda, büyük birliklerde bayan subaylar-astsubaylar oluyoBizimkiler derken Mesajını bekliyorum, hayırdır Neyse konuyu dağıtmayalım öhöm.
ne güzel işte......
her şeyine karışıp,didik didik etsen,sürekli kıskançlık yapsan bu seferde huzurun olmazdı dimi..
demekki sende eşine güveniyorsun ve sevgi bağınız yüksek ve ne güzel ki eşin güveninin sarsacak bir şey yapmamış..
bu arada bende çok kıskanmam eşimi.yılda belki bir kere düğün ortamında eski sevgilileri olur,onlarda evli çocuklu olduğu halde o aralarda az kıskançlık damarım tutar
eşim antalyada şu an,dün otelin külübüne gitmiş,gece beni arıyor,arkada bangır bangır müzik tabii, otel full nerdeyse şu an direk dansı yapan kızlara bakıyorum diyorgüya beni kıskandırcak tamam ağzını kapatarak izle diyip yattım..
bizim çok sevdigimiz arkadaslarimiz uzaktan evimize misafir gelmisti, ben biraz hasta oldum
aksam evde mi oturacaksiniz hadi siz çikin eglenin falan ben oyle mutlu olurum dedim, neyse çiktilar bar bar gezmisler butun gece ve arkadasin anlattigina gore esime asilan bi bayan olmus, ben hiç kiskanmadim sadece esimin ne yaptigini sordum, kiza sirtini çevirip oturmus
Baska bir ortamda da gay biri yanimda esime asilmistio çok komikti ama itiraf etmeliyim, hele onu hiç kiskanmam isterse opebilir bile
Kıskançlığım tavan değildir benimde, hatta sadece sevdiğim insanı kıskanırım. Güven evet fazlasıyla gerekli ama örneklerinizdeki eşinize ilgi duyan arkadaşınız ve onunla görüşmeye devam etmeniz biraz tuhaf geldi bana...Ben yapamam, hemen şutlarım hayatımdan, eşime ilgi duyacak ve o kız çok iyi niyetli olacak. Yok yaaaa! Öyle birinin arkadaş vasfıyla hayatımda ne işi var
senin eşin çok mu yakışıklı önüne gelen asılmış
zevk meselesi bunu ilgi duyanlara sormali
belki de ortamlarimiz ve yaslarimiz buna elverisli
çok şanslısınız keske bende hiç kıskanmasam çok isterdim kıskanmamayı,ama şunu da anladım demek ki kıskanmak karşı tarafın verdiği güvenle ilgili birşey...
Ben nedense hiç umursamiyorum, esimi gorunce heyecanlaniyor, ondan bahsedince de oyle ama konu açilinca çok sansli oldugumu falan soyluyor, bunun yaninda onun hayatina girip çikanlarda oluyor... yani bence sadece begeniyor ve bir araya gelince elinde olmadan heyecanlaniyor, ne bileyim kiskanmiyorum, arkadasiminki insani bir duygu birini begenmek illa o kisiyi elde etmeye çalismak degil diye dusunuyorum, esim de gulup geçiyor..
Boyleyim ama istesemde bu durum beni rahatsiz etmiyor
ortam meselesi olabilir evet
Bu kadar net olmamalı herşey, yani o kız arkadaşınız eşinizi görünce heyecanlanmamalı, heyecanlanırsa sağ gözü yumurta gibi şişmeli. Adamı şişlerim beeen! Çok mu iyiniyetlisiniz bilemiyorum ama bu konuda iyiniyet olmaz, arkadaşınızınki insani duygu değil bence, arkadaşının eşini insanca da olsa beğenmek karaktersizliktir. Heyecanına da sizin farkedebileceğiniz derecede yenik düşmeyecek...
Ben sinirlendim o arkadaşa siz de tık yok öylemi