Esimi kiskanmiyorum

Kizlar merak ettim acaba benim gibi olan var mi aranizda, ben esimi pek kiskanmiyorum
Aslinda kiskaniyorum ama sadece bazi durumarda, ornegin yillar once bi kere bir kiza baktigini gorur gibi oldum ve çok kiskandim (o bakmadim demisti), bir kere de telefon konusmasi yapti ilginç geldi ve acaba bir kizla mi konusuyo diye kiskanmistim.. ama 6 yillik beraberligimizde belki en fazla 4 kere kiskanmisimdir
Bunun yaninda, eskiden is yerimdeki bir arkadasim resmen esime ilgi duyuyordu, esim de bunun farkindaydi ama benim umurumda bile degildi çunku kizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyordum, esime de guveniyordum, kizla da aramiz çok iyi hala gorusuyoruz
Baska bir ornek, biz plajdayken esime ilgi duyan, gelip saati soran, sunu oynamak ister misin gibi tekliflerle gelen, gozlerini diken kizlar oluyor ve ben hiç kiskanmiyorum (o an esimin tepkisine bakiyorum içime sinerse hiç problem olmuyo benim için... genç grubumuz olunca evli oldugumuzu anlamiyolar)
Aslinda sorun su esim herhangi bir eylemde bulunmadigi surece kiskanmiyorum
Bazi topiklerde okuduklarimdan sonra acaba kiskançlik konusunda çok mu farkliyim diye dusunmeye basladim
Not : aldatilma fikri bile beynime kan siçratir, ruyamda gorsem burnundan getiririm..

durumunda bır farklılık yok canım...esınden o guvenı alınca kıskanmıyorsun bu da gayet normal...

zten verdigim ornekler hep bar ortami, plaj falan dikkat edersen
yeni gençlerin (bay bayan) heyecan yasamak isteyebilecekleri ortamlar
gunluk hayatta pek olmuyor boyle durumlar

eşinin alnına dövme yaptır -tekliflere kapalıyım çünkü evliyim- diye :)

yok ya ne bileyim benim kafamda hep "bundan otesi yok" diye onemsemiyorum

Güven konusunda çok yara aldığımdan temkinli yaklaşıyorum belki de artık hayata. Dibine kadar güvendiğim insanı da kendi kendime hayatımdan çıkardım. Demem o ki; 'bundan ötesi' bence hep vardır. İnsanız çünkü, nefs sahibiyiz. Güven bir derya, bir hatasını görürsün yerle bir olur herşey. O yüzden azami dikkat :KK31:

ben sikayet etmiyorum sadece fazla mi rahatim bu derece kiskanmaman sizce normalmi diye soruyorum
neyse katkin için tesekkur ederim

gerilme canım espri yaptım..
dediğin gibi gittiğin ortamlarda bunların yaşanacağını biliyosun..
e bile bile gidip kıskanman anormal olurdu zaten..
herkesin yapısı farklı diğer bi konuda arkadaş eşine alınan tespihi kıskanmış :)
senin gibi kıskanç olmayanlara normal gelir..kıskanç olanlara anormal...

Aklimdaki sorulara cevap buldugum için (çok faydali oldunuz kizlar harikasiniz)
ve topigi takip etmekten diger topiklere bakamadigim için
kapanmasini isticem..
YapIcI ya da yIkIcI yorum yapan herkese tesekkurler.

Son düzenleme:
Konu sahibinin istegi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

X