Esimi kiskanmiyorum

Yalnız değilmişim =)

Bazen arkadaşlarım bana ne kadar rahatsın, hiç kıskanmıyorsun derler ama bence de buradaki arkadaşlar görüşlerinde haklı. Kıskanmaya mahal verecek bir durum olmadıkça insan rahat oluyor. Bu arada telefonu, maili falan hiç bir şeyi takip etmem merak etmem ama sanırım bu da şüpheli bir hareket görmememden kaynaklanıyor. Yani telefonunu çok rahat ortada bırakır bazen maillerini açık bırakır rahattır bende karıştırma gereği duymam. Dışarıda falan bakan edeni de hiç takmam kafama

ve ben en çok kıskançlık edipte trip atan kadınlara uyuz oluyorum, ben sinir oluyorum eşleri nasıl olmasın :)))
şimşekleri üzerime çekmeyeyim şimdi ama böyle düşünüyorum

Son düzenleme:
ne güzel işte......

her şeyine karışıp,didik didik etsen,sürekli kıskançlık yapsan bu seferde huzurun olmazdı dimi..

demekki sende eşine güveniyorsun ve sevgi bağınız yüksek ve ne güzel ki eşin güveninin sarsacak bir şey yapmamış..

bu arada bende çok kıskanmam eşimi.yılda belki bir kere düğün ortamında eski sevgilileri olur,onlarda evli çocuklu olduğu halde o aralarda az kıskançlık damarım tutar:KK1:

eşim antalyada şu an,dün otelin külübüne gitmiş,gece beni arıyor,arkada bangır bangır müzik tabii, otel full nerdeyse şu an direk dansı yapan kızlara bakıyorum diyor:KK47: güya beni kıskandırcak tamam ağzını kapatarak izle diyip yattım..:KK14::KK14:

ne güzel işte......

her şeyine karışıp,didik didik etsen,sürekli kıskançlık yapsan bu seferde huzurun olmazdı dimi..

demekki sende eşine güveniyorsun ve sevgi bağınız yüksek ve ne güzel ki eşin güveninin sarsacak bir şey yapmamış..

bu arada bende çok kıskanmam eşimi.yılda belki bir kere düğün ortamında eski sevgilileri olur,onlarda evli çocuklu olduğu halde o aralarda az kıskançlık damarım tutar:KK1:

eşim antalyada şu an,dün otelin külübüne gitmiş,gece beni arıyor,arkada bangır bangır müzik tabii, otel full nerdeyse şu an direk dansı yapan kızlara bakıyorum diyor:KK47: güya beni kıskandırcak tamam ağzını kapatarak izle diyip yattım..:KK14::KK14:

süper :)
iyide yattımda sonraki ağlama simileyi neden ki ??

ve ben en çok kıskançlık edipte trip atan kadınlara uyuz oluyorum, ben sinir oluyorum eşleri nasıl olmasın :)))
şimşekleri üzerime çekmeyeyim şimdi ama böyle düşünüyorum

Sana katılıyorum, sürekli kıskançlık, trip, kavga insanın ciddiyetini bitiriyor, ortada gerçekten gözle görülür bir hata olmadıkça eğri baktın düz baktın diye her şeyden sorun çıkarmak ilişkileri yıpratıyor. Güvenmek lazım biraz, sürekli şüphe duymak iki tarafı da yoruyor ben çevremde bunu gözlemledim. İlişkilerde sorun, kıskançlık mutlaka olur ama bu olduğunda erkek ciddi bir hata yaptığının farkında olmalı bu da kadının duruşu ile ilgili, her şeye trip atan bir kadın bir süre sonra ciddiye alınmıyor

Kıskançlığı kendine güvensizlik olarak gördüğüm için "kıskanmayan kadın, kendine güvenen kadındır" diyorum.

Son düzenleme:
Kıskançlığım tavan değildir benimde, hatta sadece sevdiğim insanı kıskanırım. Güven evet fazlasıyla gerekli ama örneklerinizdeki eşinize ilgi duyan arkadaşınız ve onunla görüşmeye devam etmeniz biraz tuhaf geldi bana...Ben yapamam, hemen şutlarım hayatımdan, eşime ilgi duyacak ve o kız çok iyi niyetli olacak. Yok yaaaa! Öyle birinin arkadaş vasfıyla hayatımda ne işi var :KK25:

Kıskançlığı kendine güvensizlik olarak gördüğüm için "kıskanmayan kadın, kendine güvenen kadındır" diyorum.

Ben öyle düşünmüyorum, kıskanmayan kadın bir süre sonra erkeğin gözünde rahat kadın olarak görülüyor...

ya bide bişi dicem kızlar bir yorumlayıverin hele
ben ilgi kıskancıyım
eşimin bir iş arkadaşı vardı adı ahmet diyelim adamı çok kıskanırdım ya :))))
eşim gay değil yanlış anlaşılmasın zaten kıskançlığımda cinsel anlamda değil
ama bazı c.tesiler iş çıkışı bi yerlere giderdi onla ifrit olurum onun yerine gelde bizimle zaman geçir derdim,
aynı işi yapıyorlardı ona bazen o iş yaparken gece bile olsa onun yanında dururdu yardım edeyim derdi, o sana yardım etmiyo sen niye ona yardım ediyosun derdim, ilgini zamanını bize ayır derdim

cidden ahmeti kıskanıyordum işten ayrıldıda rahatladık :)))
ahmete kumam demeye başlamıştım bi ara :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: delimiyim neyim :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Bende siz gibiyim eşimi gereksiz kıskançlıklarla yormuyorum ilişkimizi yıpratmıyorum. Bence bu durum biraz eşinizin verdiği güvenle alakalı güvendiğiniz içinde kıskanmıyorsunuz. Bu arada benim eşimde akrep :KK66:

Zaten eşiniz gerekli tavrı koyduğu ve siz de güvendiğiniz için kıskançlık krizlerine girmeye ne gerek var? Benim eşim/sevgilim de öyle davransın bana da batmaz. Senin gibi düşünürüm. Bir kızla konuştu diye kıyamet koparanların kendine ve eşlerine güveni olmadığı için öyle yaptıklarını düşünüyorum. Ben senin durumunda anormal bir şey göremedim, gerektiği yerde kıskanmışsın ve kıskanmamanın da haklı gerekçeleri var, sen de farkındasın.

Zaten eşiniz gerekli tavrı koyduğu ve siz de güvendiğiniz için kıskançlık krizlerine girmeye ne gerek var? Benim eşim/sevgilim de öyle davransın bana da batmaz. Senin gibi düşünürüm. Bir kızla konuştu diye kıyamet koparanların kendine ve eşlerine güveni olmadığı için öyle yaptıklarını düşünüyorum. Ben senin durumunda anormal bir şey göremedim, gerektiği yerde kıskanmışsın ve kıskanmamanın da haklı gerekçeleri var, sen de farkındasın.

bunu banamı yazdın konu sahibinemi ? sanırım konu sahibine benim ahmetten bahsetmiyorsun değilmi tatlım

evliliğimizde 7. ayı doldurduk ilk eşi saat 4 te çağrı attığı dışında hiç kıskanmadım{ ondan iki tane çocuğu olduğu için normal < sanırım onun adıda kıskançlık değildi
tabiki ona güvendiğimden adam işten eve gelmek için can atan bir hafta ailemi ziyarete gittiğim zaman günde 5 defa arayıp saatlerce konuşan mesaj atan birisi kıskançlık yaparsam aptallık olur

bizim evliliğimizde de kıskançlık yoktur
onu yapma bunu deme şunu giyme oraya gitme

arasıra tatlı kıskançlıkları oluyor ama o da işin cilvesi
o yüzden belki de evliliğimiz çekilir durumda :KK53:

ben istemezdim kıskanç erkek 2 abiyle rahat büyüdüm evliliğimde de o rahatlığı yaşamak isterim
aynı şekilde eşimde hoşlanmıyor saçma sapan kıskançlıklardan

ya bide bişi dicem kızlar bir yorumlayıverin hele
ben ilgi kıskancıyım
eşimin bir iş arkadaşı vardı adı ahmet diyelim adamı çok kıskanırdım ya :))))
eşim gay değil yanlış anlaşılmasın zaten kıskançlığımda cinsel anlamda değil
ama bazı c.tesiler iş çıkışı bi yerlere giderdi onla ifrit olurum onun yerine gelde bizimle zaman geçir derdim,
aynı işi yapıyorlardı ona bazen o iş yaparken gece bile olsa onun yanında dururdu yardım edeyim derdi, o sana yardım etmiyo sen niye ona yardım ediyosun derdim, ilgini zamanını bize ayır derdim

cidden ahmeti kıskanıyordum işten ayrıldıda rahatladık :)))
ahmete kumam demeye başlamıştım bi ara :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: delimiyim neyim :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

hissettiğini iyi anlıyorum =D eşimin de böyle kankası olarak gördüğü çok sevdiği biri var. hatta ''çocukla niye evlenmedin madem öyle onunla evlenseydin'' diye espri yapmışlığım çok vardır =D bu durumu çözmek zor oldu benim için, eşimin iş arkadaşı değil normal uzun yıllardır memleketli biriydi. bende mecburen kabul ettim. zamanla bazı şeylere sınır getirmeye çalıştım ama. mesela markete gittiğimizde bile kuyruk gibi peşimizden sürüklemesini istemediğimi, her çıktığımızda yanımızda olmasını istemediğimi vs. söyleye söyleye eşimi biraz uzaklaştırdım. tamam onunla da zaman geçir de böyle 3 lü halde dolaşmak da saçma oluyordu gerçekten :KK37:

neyse eşim yurt dışına gitti dil eğitimi için, zamanla kendi uzaklaştı biraz o çocuktan. benim bir şey yapmama gerek kalmadan. bakalım inşallah temelli dönünce artık ne olacak görecez. çocuk evlense de kurtulsam diyorum bazen :KK37:

Son düzenleme:
Bende kıskanmıyorum, kıskanılmayı da istemiyorum..

Günümüzde ; nerdesin, kim var, ne giydin, kaçta geleceksin, kaç bay/bayanla çalışıyosun gibi soruların anlamı kıskanmaksa ben istemem.. Başkasına da uygulamam..

Sadakati zedelemeyen hiç birşeye karışmam, karıştırmam. Sadakat zedelenirse de yine karışmam, boşanırım.

hissettiğini iyi anlıyorum =D eşimin de böyle kankası olarak gördüğü çok sevdiği biri var. hatta ''çocukla niye evlenmedin madem öyle onunla evlenseydin'' diye espri yapmışlığım çok vardır =D bu durumu çözmek zor oldu benim için, eşimin iş arkadaşı değil normal uzun yıllardır memleketli biriydi. bende mecburen kabul ettim. zamanla bazı şeylere sınır getirmeye çalıştım ama. mesela markete gittiğimizde bile kuyruk gibi peşimizden sürüklemesini istemediğimi, her çıktığımızda yanımızda olmasını istemediğimi vs. söyleye söyleye eşimi biraz uzaklaştırdım. tamam onunla da zaman geçir de böyle 3 lü halde dolaşmak da saçma oluyordu gerçekten :KK37:

neyse eşim yurt dışına gitti dil eğitimi için, zamanla kendi uzaklaştı biraz o çocuktan. benim bir şey yapmama gerek kalmadan. bakalım inşallah temelli dönünce artık ne olacak görecez. çocuk evlense de kurtulsam diyorum bazen :KK37:

evet aslında benimkide böyle bir tepki işte bize özel zamanlarda onunla olması veya onunda gelmesi gibi, neyse bu durumda anormal değill demekki hoş normallik kavramıda görecelide

belki o çocuk evlense çiftler olarak görüşürseniz o kadar koymaz bu durum

X