Eşimi kaybettim

Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Allah sabır versin size.nurlar icinde uyusun eşiniz🤲

Allah rahmet eylesin, Rabbim size büyük sabır versin..Içım sızladı okuyunca acınız tarif edilmez farkındayız hepimiz ama bir evladınız var eşinizin yadigarı, ona tutunun sıkı sıkı..rabbim kızınıza da size de güzel kapılar açsın hayatınız da🤲🏻

Başınız sağolsun ölüm acısını yaşamayan bilmez,hayat başka bir hale geliyor o aciyı yaşayana.Insanlara bakıs açin hayata herseye bakış açın değişiyor.Ben de babamı kaybettim kanserden.Babam olmadan yaşayamam derdim.Herkes gün gün acın azalcak diyordu.Unutulmuyor hersey artik eksik buruk onsuz ama bir şekilde Allah bir yol çiziyor yoluna devam edebilmen için.Belki de burda olduğundan çok daha mutlu bir yerde bizi bekliyordur diyorum.Şuna da inaniyorum iyiler uzun yaşamiyor sanki..Dunyanin kotülüklerini daha fazla yaşamamak için erkenden alıyor belki de rabbim.Zaman..zaman Rabbim bu acıyla sınıyorsa seni emin ol bundan sonra devam edebilceğin sekilde sana bir yol çizicektir sen ve evladin için.Yaradana sığın canım.Allah büyük.Hepimizin imtihanı farklı farklı.insallah rabbim sizi cennetinde bulustursun🙏🙏🙏

Başınız sağolsun Rabbim acınızı hafifletsin içinize ferahlık ve sabır versin inşaallah 🤲🤲

Başınız sağolsun, rabbim size sabır versin 🙏
Kızınız için lütfen güçlü olun, çok zor çok ama çocuğunuz var salmayın kendinizi

Basiniz sagolsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah sabir ve dayanma gücü versin size. Evladiniz icin güclü olacaksiniz.

Başınız sağolsun,Allah içinize ferahlık versin 🙏 İnşallah yavrunuzla çok güzel bir hayatınız olur bundan sonra.

Başınız sağolsun Rabbim size dayanma gücü versin.. Eşinizin mekanı cennet olsun inşallah..

Ne denilir şu durumda inanın bilmiyorum çok ama çok üzgünüm.. Ama kızınız için biraz daha güçlü durmaya çalışın.. Gerekirse destek alın.. Biraz zamana ihtiyacınız var.. Elbette geçmeyecek ama bir nebze olsun hafifleyecek acınız şuan ki gibi hissetmeyeceksiniz inanın buna.. Kızınıza sarılın eşiniz size bir parçasını bıraktı ona tututunun 😞😞

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah. Sözün bittigi yer resmen. Allah sabirlar versin

Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Rabbim sabırlar versin size mekanı cennet olsun cennette kavuşursunuz inşallah başınız sağolsun

Başınız sağ olsun. Sabır diliyorum..

Dilerim Bebeğiniz ve sizin için hayat bundan böyle güzellikler getirsin. Allah Sizlere, sağlıklı, uzun bir ömür versin..

başınız sağ olsun

Bazı acıları hiç bir söz teselli edemez

Destek alın ve çocuğunuz için güçlü olun.

Şükür ki eşinizden bir hatıra kalmış size geriye

Hem de en güzel hatıra 🙏

Ahhh yaktın gece gece beni 😢😢😢

Başınız sağolsun,allah sabır ve güç versin sana.. kızın için güçlü olman lazım.. Hiç unutmayacaksın ama zamanla acın hafifleyecek,dua et bol bol rahatlarsın..
Nasıl son anda anlaşıldı,hiç belirti vermedi mi öncesinde ?

Başını sağ olsun, sabırlar versin. Size ve bebeğinize sağlık versin.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah AMİN😔

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Takdiri ilahı. Eşinizin bu dünyadaki ömrü bu kadarmış. Derler ya, Allah evlat acısı vermesin diye. Kadının çocuğu ölüyor. Diğer kalan çocuğu için metin oluyor. Sizinde kızınız için güçlü olmanız lazım. Allah geride kalanlara sabır versin 🙏🏻

X