merhaba ben 3 yıllık evliyim 3 senedir vajinamus problemi yaşadım 1 ay önce çok şükür atlattım suan herşey yolunda 32 yaşındayım ve anne olmak istiyorum fakat eşim erken diyor yaşıma bakılırsa hiç erken değil nasıl ikna edebilirim nasıl o istemesede gebe kalma şansım olur çünkü cok inat
merhaba ben 3 yıllık evliyim 3 senedir vajinamus problemi yaşadım 1 ay önce çok şükür atlattım suan herşey yolunda 32 yaşındayım ve anne olmak istiyorum fakat eşim erken diyor yaşıma bakılırsa hiç erken değil nasıl ikna edebilirim nasıl o istemesede gebe kalma şansım olur çünkü cok inat
Burda eşin istemesi büyük etken. Eğer korunuyorsanız yumurtlama gününü denk getirip o günleri kullana bilirsiniz ama bunu eşinize söylemeden yapsanız sonra oluşacak gebeliğe tepkisi ne olur onu siz bilirsiniz bence eşinizi ikna etmelisiniz
Önce eşinizi ikna etmelisiniz. Eğer yanlışlıkla hamile kalırsanız baba bebek bakımında sorumluluğu hep size atacak, belki bebeğe ısınamayacak hazır olmadan baba olduğu için. Bu sizi çok yıpratır. Anne olmayı istemek en doğal hakkınız bunu elinizden almaya hakkı yok ama hazır da değilse zorla olması sağlıklı değil. Evlilik öncesi konuşmadınız mı aslında öncesinde konuşulması gereken konulardı bunlar.