- 9 Ocak 2019
- 38
- 10
- 39
- Konu Sahibi yasamkedisi
Merhaba,34 yaşındayım.15 yıldır birlikteliğim var 4 senedir de evliyim.. birbirimize çok uyumlu bir çiftlik. esim biraz şanssızlıklar dan dolayı evliliğimiz süresince işsiz kaldı, ama ekonomik sıkıntı cekmedik. ben de çalışıyorum. esim kafasını kaldırıp kızlara bakan bir tip değildi, bir kaç ay önce ayrılmak istediğini evliligin ona göre olmadığını söyledi, özgür olmak istiyormuş, ben pek ciddiye almadım. ama bir ay önce telefonunda kız mesajı falan gördüm. igrenc konuşmalar, neyse iki kişi imiş, bende bunu evden gönderdim. bir aydır ayriyiz, ortada boşanmak istiyorum diye geziyor, çeşitli kız bulma sitelerinde dolanıyor, benle hiç bir problemi yokmus mus, ama evlilik ona göre değilmiş,,, ne istesem verecekmiş, sanki nesi varsa, arkadaslarinda kalıyor, nerede akşam orda sabah geziyor,Ben verdiğim emeklerle aciyorum. bide tabi 15 yilima, beraber büyüdük sonuçta,Size sorum, pişman olur mu, olursa ne zaman. babası boşandıktan sonra bu evde kalamayacağını söylemiş, bir planı da yok, erkek psikolojisi nasil birşey, ben bir anlam veremedim