Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta kuruntu değil sanki.. siz eşinize hiç belli etmeden gizli gizli takip edin gitti yerler yaptığı harcamalar vs.Eşimle 7 yıllık evliyiz, sürekli kıskançlıktan boşanma aşamasına kadar gelen kavgalar çıkıyor, çok kıymetli kadınlar benim aklınıza ihtiyacım var.
Eşimi bir kadından kıskanıyorum ikimizde aynı iş yerinde çalışıyoruz, kadında orda çalışıyor ama birilerimiz farklı, katlarımızda, neyse eşim instagramdan bu kadına istek atmış, o da kabul etmiş, neyse normal gibi görünüyordu ama rüyamda gördüm eşimin beni onunla aldattığını, sonra gözlemlemeye başladım, iş yerinde eşimi de alıp bu kızın bulunduğu birine arkadaşlarının yanına kahve içmeye gittik, gözlemlemek istedim, ama eşim ve kız birbirlerini hiç tanımıyormuş gibi yaptılar yanımda, yani hiç selamlaşma ve konuşma olmadı, aralarında, neyse ben eşime sorduğumda zaten problem ettiğim için konuşmaya çekindim dedi. Sonra eşimin arabası yok ben izinliyken bir kere de o kızın arabasına binmiş iş çıkışı eve bırakmak için, sonra erken indiğini rahatsız olduğunu sonuçta bekar Bi kız yanlış anlaşılabilir diye düşündüğünü söyledi, ama bak bunu daha önce söylemedi, hatta ben kızı farkedince sorduğumda arabasına asla binmedim dedi, sonradan itiraf etti, ayrıca eşim hikayeler yazar kendi kendine, orada yazdığı hikayelerden birinde kızın ismine benzer bir isim kullanmıştı, yani aynı anlamda isim ama aynısı değil, bir de eşim onun arabasının renginde araba görünce daha dikkatli bakıyor, instagramda o kızın baş harfini yazınca arkadaş olmamalarına rağmen ilk sırada çıkıyor, bütün bunlar benim kuruntu mu yoksa siz olsanız ne düşünürsünüz, ne yapmalıyım, yardım edin delirmek üzereyim
eşim instagramdan bu kadına istek atmış, o da kabul etmiş,
instagramda o kızın baş harfini yazınca arkadaş olmamalarına rağmen ilk sırada çıkıyor,
İstek atmış takipleşmişler mi? Kadınlarda genelde bunu hisseder diye düşünüyorum. Hadi diyelim siz rahatsız oluyorsunuz diye kadın yanındayken konuşmadı selam vermedi. Ama arabasına binmiş sonra itiraf etmiş. Bir de Instagramda ekli olmamasına rağmen, baş harfi yazınca ilk o kadının hesabı çıkıyorsa, eşiniz ya onu aratmış hesabına bakmıştır ya da ekleyip bir süre sonra takipten çıkmıştır. Belli etmeden takip etmeye devam edin bence.Eşimle 7 yıllık evliyiz, sürekli kıskançlıktan boşanma aşamasına kadar gelen kavgalar çıkıyor, çok kıymetli kadınlar benim aklınıza ihtiyacım var.
Eşimi bir kadından kıskanıyorum ikimizde aynı iş yerinde çalışıyoruz, kadında orda çalışıyor ama birilerimiz farklı, katlarımızda, neyse eşim instagramdan bu kadına istek atmış, o da kabul etmiş, neyse normal gibi görünüyordu ama rüyamda gördüm eşimin beni onunla aldattığını, sonra gözlemlemeye başladım, iş yerinde eşimi de alıp bu kızın bulunduğu birine arkadaşlarının yanına kahve içmeye gittik, gözlemlemek istedim, ama eşim ve kız birbirlerini hiç tanımıyormuş gibi yaptılar yanımda, yani hiç selamlaşma ve konuşma olmadı, aralarında, neyse ben eşime sorduğumda zaten problem ettiğim için konuşmaya çekindim dedi. Sonra eşimin arabası yok ben izinliyken bir kere de o kızın arabasına binmiş iş çıkışı eve bırakmak için, sonra erken indiğini rahatsız olduğunu sonuçta bekar Bi kız yanlış anlaşılabilir diye düşündüğünü söyledi, ama bak bunu daha önce söylemedi, hatta ben kızı farkedince sorduğumda arabasına asla binmedim dedi, sonradan itiraf etti, ayrıca eşim hikayeler yazar kendi kendine, orada yazdığı hikayelerden birinde kızın ismine benzer bir isim kullanmıştı, yani aynı anlamda isim ama aynısı değil, bir de eşim onun arabasının renginde araba görünce daha dikkatli bakıyor, instagramda o kızın baş harfini yazınca arkadaş olmamalarına rağmen ilk sırada çıkıyor, bütün bunlar benim kuruntu mu yoksa siz olsanız ne düşünürsünüz, ne yapmalıyım, yardım edin delirmek üzereyim
Hep kıskanan taraf benim ve sürekli birilerine bakarken yakalıyorum, ama ben o kadar da karaktersiz miyim falan diyor, aslına bakarsanız telefonu ortada bu adamın işe beraber gider beraber geliriz, evden de asla çıkmaz bensiz, yani tensel bir aldattım söz konusu değil, bundan çok eminim ama ayak üstü flört ediyor başka kadınlarla bunun farkındayım, Bi ortama girdiğimizde bunu fark ediyorum ama somut hiç bir şey yok elimde.Çokta kuruntu değil sanki.. siz eşinize hiç belli etmeden gizli gizli takip edin gitti yerler yaptığı harcamalar vs.
Bide 7 yıl boyunca hep kıskançlık oluyor demişsinz her seferinde bu kadın için mi veya buna benzer sebebler mi oluyor.
Hep kıskanan taraf siz mi oluyorsunuz
Onu da yaptım telefonumda açık Ke Di bilmiyor whatsapta bir konuşması yok, ama güvenim sıfır ve belki nedeni ayak üstü her ortamda bakışarak kadınlarla flörtleşmesi bunu defalarca gördümTelefon uygulamasına girin orada arama geçmişi vs vardır. WhatsApp web açın bakın konuşuyorlar mı
Değil çünkü sildim ben kadını arkadaş listesindenKadın eşinizde ekli mi değil mi?
Evet, zaten bu durum üstüne daha çok düşünmeye başladımBir şeyler var
En önemlisi senin yanında konuşmamaları![]()