Arkadaşlar 1 yıllık evliyim severek evlendim eşim %49 engelli onu seviyorum ama çocuğum gibi görüyorum sürekli ona birşeyler anlatıyorum doğruyu yanlışı tam bilemiyor en büyük hayalim anne olmak o hisleri hissetmek tam bir aile olabilmek ama eşim tam yetişkin gibi değil olgun değil benim benden büyük bir çocuğum(eşim) var hamile kalsam bile çocuğuma babalık yapamaz bütün sorumluluk dert sıkıntı hepsi benim omzumda olur diye düşünüyorum bana bir akıl verin o kadar kötü hissediyorum ki sol yanım içi yangın yeri dışı buz gibi
Geçmiş olsun zordur muhakkak ama eşinizle evlenmeniz bunları göze almış olmanız demek değil mi, ayrıca engelli olup çocuk sahibi olan çok insan var. Allah verir kolaylığını
Zor. Allah kolaylik versin. Bu yuku kldirabilceksiniz eger cocuk yapin yoksa bu toplara girmeyin. Cocuk gibi dediniz de bebegi kiskanmasn tamda anlayamadim rahatszligini dogryu yanlisi nasil ayiramiyor?
Eşim çocugum gibi derken, merhamet duygusu olabilir ama çocugum gibi deyince olmuyor sanki.. Gerçekten aşık olmuş olmanız gerekir ki bunun sorumlulugunu yüklenin. Zordur.. Bunu kabul edip bu şekilde hayatına şekil vermek için büyük aşk lazım
Zihinsel engelli bir adamla nasıl evlisiniz ?? Ondan nasıl çocuk yapma hayali kurarsınız ?? Size bağımlı olması mı hoşunuza gidiyor nedir bu beynim yandı