Eşimi çekici bulamıyorum

İlk aylarda yanında olsun istersin ama
Yapilan yoruma karsilik yazdim. Seviyor olsanız surekli dibinde olmasina şukrederdiniz cumlesine. Yani ben seviyorum kocami ama surekli dibimde olmasina sukredemem. Boyleyim diye de sevmiyorum anlamina gelmez. Yeni evliyken de boyle olabilir. Herkesin kendine ait zamani olmali.

Baķımlı ve çekici erkek nasıl oluyor?

Saçı sakalı biçimlidir, jilet gibi giyinir, boyu posu yerindedir onun üstüne spor da yapar.. Bedeni her daim temizdir, üstüne güzel bir parfüm kokar mesela yazın DG Light Blue, kışın Versace Eros.
Her şeyden önce eğitimli, kibar ve saygılıdır, karşısındaki kim olursa olsun düzgün bir şekilde iletişim kurar. Tüm bunların üstüne bir de tuttuğunu koparan ve başarılı biriyse tadından yinmez. Sonuç olarak o kişi Henry Cavil'dir.

Bunu doğru bulmuyorum insan sevdiği kişi ile yakınlaşmak ister. Cinsellik olmadan evlilik olmaz, gerginlik olur. Birbirlerini tanıyacaklar, yakınlaşacaklar oaylaşım da artacak
Farkındaysanız cinsellik evlilikte önemli bir etken yazmışım. Ama cinsellikten önce başka sorunlar var belli ki. Ve bence bu sorunlar çözülmeden sadece cinsellik odaklı yaklaşılmaması gerekiyor. Bu benim fikrim

Benim ki karşımda içlikle oturuyor ama bana göre dünyanın en çekici erkeği☺.

Hele bi tanesinin dizlerini görsen ağrı dağı gibi oldu rezil durumda valla ben gote şaplak bile atıyorum ne isterse giysin beyimdir
Arkası yırtık da olabiliyo bazen. Malum kısmı baya dalga ve gülme malzemesi çıkıyor. Nasıl baktığına bağlı güördüğün

Bence siz kocanizi sevmiyorsunuz, evlilik yemininizi unuttunuz mu ? Iyi günde kötü günde, tombalaklikta zayiflikta …
Olay gerçekten baya yanlış anlaşılmış. Eşimin kilosu vesaire onun kendine saygısı olmadığını gösterdiği için beni üzüyor. İnsan iradesine sahip çıkabilmeli öyle degil mi? Bu işin en küçük kısmı zaten. Eşim benden sürekli her an ilgi bekliyor adeta annesi dadısı gibi. Bu yüzden eş rolüne geçemedik ikimizde bu durum çok zorluyor

Sevmiyorsunuz işte,eğer sevseydiniz ne kilosu ne de davranışları batardı size.Dört senelik ilişkiniz boyunca hiç mi anlayamadınız eşinizin karakterini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…