- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
Kumar oynamak için istiyo zaten kıbrısı sen oynamazsın yalnız gitsem diyo ama bunlar blöf bencede beni evde bırakıp bi yere gidemez bekar değil artık anca kafası atarsa spora başlar beni takmayıpHem fethiye ile kıbrıs bir değil. Hem siz ailenizle gidiceksiniz. Kıbrıs ta oyun var (kumar) biliyorsunuz resmen blöf. Yaaa sinirlerm bozukdu gülüyorum
'Nişanlıyken izin verdim' cümlesini yüksek sesle tekrar okuyun kulağınıza nasıl gelecek merak ediyorum. Nişanlınız-eşiniz sizin çocuğunuz mu ki aranızda 'izin' sözkonusu oluyor. Bu tip cümleler bana çok tuhaf geliyor açıkcası. Eşler arasında izin değil, birbirini haberdar etme ve ortak karar alma olur. Yetişkin birini sırf sizin nişanlınız veya eşiniz diye bu şekilde kısıtlamanız tuhaf geldi bana. Şimdi gördüğünüz gibi sıra eşinizde, o da türlü bahanelerle sizin tatile gitmenize izin vermiyor .
Size katılmıyorum.bence bu tarz konularda eşler arasında izin olmalı; bırakıp bi yere gitme konuları,kızlı erkekli ortamlar konuları vs..Izin denen kavram çocuğa verilen bir şey.dunyayi tam tanımadığı için korumak adina.
18 yaşını geçmiş bir insanım başkasından izin almayı kendi aklıma hakaret sayarum . Iliskinizle ilgili yorum da yapmicam siz spora izim vermeyin o tatile vermesin bu şekilde devam.
Senin durumun da kötü olmuş canım hem çalış hem seni bırakıp tatile gitsin.benim konumun tam tersi olunca kulağa kötü geliyo cidden.acımasızca geliyo ama dediğim gibi eşimin kendi işi istese benimle gelir ya da başka planlar yapabilir.ben kaç kere teklif ettim otel buldum hiç oralı olmadı bu sene bi yere gitmeyiz dedi. ben çalışmıyorum izin vs gibi bi problemim yok heralde beni evde bırakıp tatil planı yapmaz diye düşünüyorumBence kesinlikle esiniz olmadan tatile ailenizle bile olsa gitmeyin. Sonra kendisine de hak doğacak. Ben bu hatayi yaptım, şu anda o da ailesiyle her planı yaomaya başladı ve geri döndüremiyirum
Beninki biraz farklı tabi, ben işim kaynaklı yazın onunla tatile çıkamayınca birkaç kere ona izin verdim..Artık hep hakkı gibi oldu, simdi hiç sormuyor bile,
Ben de bunu düşünüyorum ailemle kaç defa tatile gidicem ki böyle bi şekilde ama eşim allah izin verirse yıllarca yanımda daha çok tatillerimiz olur inş.işleri eve t yoğun ama işlerini ayarlayamıyo değil bu bi bahane izin vs gibi bi durumumuz yok çünkü kendi işi.Yani işte heba olcak ben keyif yapcam gibi bi durum olmucak.4 gece kalıcam onda da kendi ailesinin yazlığına falan gider 2 günlük öyle düşünüyorum.2 gün de yalnız evde kalsın özlesin beni.dolaba da iki günlük yemek yapar koyarım diyorum.
Diyodum...
Burdaki yorumlar kafamı çok karıştırdı
Ben olsam gitmezdim ama gitmediğim o 5 günü ona zehir ederdim. Huyum kurusun.kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere
Adam kızları cezbedecek ne giyecek ki?:))Seneye gidermiş kıbrısa.bende blöf olduğunu düşünüyorum ama ilk konuştuğumuzda birbirmizi özleriz iyi olur falan da demiştik.anlamadım ne istediğini
İstemiyorum çünkü çok kız var baya büyük bi merkez yıllardır gittiği nişanlıyken falan izin verdim gidiyodu ama benim o zaman onunla gitme imkanım yoktu şimdi var ama beni götürmek istemiyo orda benle uğraşmak istemiyomuş ne giydin naptın vs.
Haklısın bazen bakıyorum kocasına kötü davranan kadınların kulu kölesi olmuş kocalar inanamıyorum ama asla onlar gibi olamam olmam insan içinden ne geliyosa öyle davranmalı.Sen bakma yorumlara ailenle git. mis gibi tatil. gitmezsen hem pişman olcaksın hem ailen kardeşin üzülcek. ama kocana güven problemin varsa o ayrı. ben yokken bi işler karıştıtır diyorsan bilemicem. ama yapacak olan adam her halükarda yapıyor. burda neler okuyoruz her gün biliyorsun. sen git ailenle. ayıp mı günah mı yani. Allah allah. bırak sen kocam da kocam diyenleri. adamları çok şımartmaya gelmiyor.
Sen de gezmeye mi gidiyosun yoksa mecburiyetten mi4 gunden ne olucak ? Ben yurtdisindayim 2 hafta birakicam koca kisisini :)
Adam değil ben ne giydim naptım diye düşünmek istemiyomuş( tayt vs.) o yüzden benimle spora gitmek istemiyomuşAdam kızları cezbedecek ne giyecek ki?:))
İkinizin tavrı da saçma.
Anladım.Adam değil ben ne giydim naptım diye düşünmek istemiyomuş( tayt vs.) o yüzden benimle spora gitmek istemiyomuş
Mecburiyet yok aile ziyareti gezme vsHaklısın bazen bakıyorum kocasına kötü davranan kadınların kulu kölesi olmuş kocalar inanamıyorum ama asla onlar gibi olamam olmam insan içinden ne geliyosa öyle davranmalı.
Yok tatlım demiyorum bişeyler karıştırır diye karıştırcak olsa akşama kadar da yapar diye düşünüyorum sonuçta bütün gün yanında zaten değilim.benim korkum geldikten sonrası, tavırları, koz olarak kullanır mı, ayrılık kötü gelmezse, ya özlemezsek bunlar
Sen de gezmeye mi gidiyosun yoksa mecburiyetten mi
her sene aılele ayrı esımle ayrı tatıl yaparım hatta bırde cocuklu tatılımız var...kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere
8 aylık evlilikte ilk tatili ayrı yapmak çok mantklı gelmedi bana.kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere
8 aylık evlilikte eşimi bırakıp tatile gitmezdim. Neticede çalışıyor tatil onunda hakkı. Siz yoğun çalışsanız o tatile gitmek isterse tamam diyecek misiniz?kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere
ben her sene eşim olmadan arkadaşlarımla, kardeşimle, annemle yurtdışına tatile gidiyorum... eşime de diyorum ki sen de nereye istersen gidebilirsin, gidebiliyor mu? tabi ki hayır çünkü beraber gideceği kişilerin eşleri yakar o Kıbrıs'ı Bodrum'u anca lafta plan yapıyorlar sonra Murat'ın eşi sinir krizi geçiriyor, planlar suya... ben de diyorum tüh ya, ee sen ve Ahmet gidin? meğer Ahmet'in de sevgilisi çıngar çıkarmış, erkek erkeğe bir yere gitmek eskisi gibi kolay değil, sen relax ol, spora gitme kıskanırım, kapıya çıkma ağlarım tarzı değil, canım ben sana güveniyorum nereye gidersen git, iyi eğlenceler tarzı... ev dışarıdan daha huzurlu olursa erkekler huzuru tercih ederler, bir masada dört adamla içip 300tl kendisine düşen hesabı ödemeyi değil