Eşimi bırakıp tatile gitme

hiiiiç bişey yapamaz. unutur bile. siz gidin. ailenizle geçirmediğiniz her gün için çok pişman olacaksınız ilerde. eşinizde unutur bun zaten. yeniden konuyu açarsada salmazsınız Allah allah onun dedikleriyle bu tatil denk değil.

Ben de bunu düşünüyorum ailemle kaç defa tatile gidicem ki böyle bi şekilde ama eşim allah izin verirse yıllarca yanımda daha çok tatillerimiz olur inş.işleri eve t yoğun ama işlerini ayarlayamıyo değil bu bi bahane izin vs gibi bi durumumuz yok çünkü kendi işi.Yani işte heba olcak ben keyif yapcam gibi bi durum olmucak.4 gece kalıcam onda da kendi ailesinin yazlığına falan gider 2 günlük öyle düşünüyorum.2 gün de yalnız evde kalsın özlesin beni.dolaba da iki günlük yemek yapar koyarım diyorum.
Diyodum...
Burdaki yorumlar kafamı çok karıştırdı

Hem fethiye ile kıbrıs bir değil. Hem siz ailenizle gidiceksiniz. Kıbrıs ta oyun var (kumar) biliyorsunuz resmen blöf. Yaaa sinirlerm bozukdu gülüyorum
Kumar oynamak için istiyo zaten kıbrısı sen oynamazsın yalnız gitsem diyo ama bunlar blöf bencede beni evde bırakıp bi yere gidemez bekar değil artık anca kafası atarsa spora başlar beni takmayıp
Size katılmıyorum.bence bu tarz konularda eşler arasında izin olmalı; bırakıp bi yere gitme konuları,kızlı erkekli ortamlar konuları vs..
ben kıbrısa gidiyorum dese olay çıkarırdım izin istedi ve verdiğim için gitti bende burnundan getirmedim.
Senin durumun da kötü olmuş canım hem çalış hem seni bırakıp tatile gitsin.benim konumun tam tersi olunca kulağa kötü geliyo cidden.acımasızca geliyo ama dediğim gibi eşimin kendi işi istese benimle gelir ya da başka planlar yapabilir.ben kaç kere teklif ettim otel buldum hiç oralı olmadı bu sene bi yere gitmeyiz dedi. ben çalışmıyorum izin vs gibi bi problemim yok heralde beni evde bırakıp tatil planı yapmaz diye düşünüyorum

Sen bakma yorumlara ailenle git. mis gibi tatil. gitmezsen hem pişman olcaksın hem ailen kardeşin üzülcek. ama kocana güven problemin varsa o ayrı. ben yokken bi işler karıştıtır diyorsan bilemicem. ama yapacak olan adam her halükarda yapıyor. burda neler okuyoruz her gün biliyorsun. sen git ailenle. ayıp mı günah mı yani. Allah allah. bırak sen kocam da kocam diyenleri. adamları çok şımartmaya gelmiyor.

Ben olsam gitmezdim ama gitmediğim o 5 günü ona zehir ederdim. Huyum kurusun.

Adam kızları cezbedecek ne giyecek ki?:))
İkinizin tavrı da saçma.

Haklısın bazen bakıyorum kocasına kötü davranan kadınların kulu kölesi olmuş kocalar inanamıyorum ama asla onlar gibi olamam olmam insan içinden ne geliyosa öyle davranmalı.
Yok tatlım demiyorum bişeyler karıştırır diye karıştırcak olsa akşama kadar da yapar diye düşünüyorum sonuçta bütün gün yanında zaten değilim.benim korkum geldikten sonrası, tavırları, koz olarak kullanır mı, ayrılık kötü gelmezse, ya özlemezsek bunlar
4 gunden ne olucak ? Ben yurtdisindayim 2 hafta birakicam koca kisisini :)
Sen de gezmeye mi gidiyosun yoksa mecburiyetten mi

Merak etmeyin spor için sizden izin(!) almaya çalışan adam tek başına Kıbrıs’a tatile falan gidemez.
Ama söyleyeyim, uzun vadede birbirinizi bu şekilde çok sıkarsınız. Ve bu sevimsiz bir hal alır.

Mecburiyet yok aile ziyareti gezme vs

her sene aılele ayrı esımle ayrı tatıl yaparım hatta bırde cocuklu tatılımız var...
bende bayram sonrası ızınlıyım ve kendı aıle uyelerımle teyzelerım enıstemler vs ıkı gunlugune tatıle gıdecegız , eşim çalışıyor o dönemde ne sordum ne izin istedim gerekte yok ben zaten yazlıkta ailemin yanında olacaktım ama hava değişimine ihtiyacım olduğundan böyle bir aile kaçamağı ayarladım..
size gelirsek teklif etmenize ragmen eşiniz gelemiyorsa yada gelmiyorsa (bence gelmek istemiyor rahat edemem vs demiş) siz gidin, başka müsait bir zamanda da birlikte gidersiniz bir yerlere izin istemekte çok yersiz bence..
eşlerin zamanı uygunsa birlikte gidilir değilse aile ile olma koşulu ile herkes kendi ailesi ile tatil yapabilir bence.

8 aylık evlilikte ilk tatili ayrı yapmak çok mantklı gelmedi bana.

8 aylık evlilikte eşimi bırakıp tatile gitmezdim. Neticede çalışıyor tatil onunda hakkı. Siz yoğun çalışsanız o tatile gitmek isterse tamam diyecek misiniz?

Benim 2 ay tatilim var, eşimin 5 gün izni var. Ailemle 15 gün tatile gideceğim, belki uzatırım da. Annemle tatil yapmak için eşimden izin almam. Onun izinli olduğu 5 günde de paşa gönlü isterse beni tatile götürür.

Biraz tavir yapmis gibi geldi simdi erkeklerde söyle birsey var ben nerde esim orda tavirlari güvenin varsa eşine ve çevresindekilere gitnesinde bi sorun yok sonucta adam erkek arkadaslariyla plan yapmis seni aralarina sokmayi illaki istemez hic gönlün yoksa göndermeye sende gitme ve deki ben gitmiyom bidakine basbasa plan yapalim bence en mantiklisi böyle

Spora neden izin vermiyorsunuz çok saçma? Sporda bir şey yapacağını düşündüğünüz adam her yerde her şeyi yapar zaten. Ayrıca 5 günde kimseye bir şey olmaz, gidin ailenizle eğlenin yahu, şahsen ben bu yaz öyle yapacağım. Gidip bir ay kalmıyoruz, bir kaç gün eşler kendi kendilerine vakit geçirebilirler. Ama cidden spor olayı çok vahim adı üstünde spor yani :)

Bende de bu taktik var, geçen sene tutturdu en büyük hayali arkdaşı ile Amsterdam a gitmekmiş, evlendiği için gidemiyormuş, e git ne olacak dedim, adam ben öyle diyince gitmekten vazgeçti bazen eşlerin birbirini rahat bırakması lazım, ayrıca gittiği yerde o işleri yapacak adam gözünün önünde de yapar o yüzden spora gitme şunu yapma bunu yapma gibi luzumsuz hareketlere gerek yok. bazıları yapışık ikiz gibi, eşi olmadan bir gün ayrı bir yere gidince ölücez sanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…