Eşimi bırakıp tatile gitme

Seni manipüle etmiş,kıskandırmaya çalışmış hepsi bu!ben olsam giderim ailemleyim sonuçta,o da totosuna güveniyorsa gitsin spora,kıbrısa.!yaa bu erkekler gerçekten bu kadar sığ,bu kadar basit mi,vallahi hepsinden soğudum..en iyisi yalnız ölmek:KK70:

Malesef bir çogu öyle. Şansiniz varsa dogru duzgün azinliktan birine denk gelebilirsiniz. :))

Ailemle tatile gidicem dedim kendi gelmek istemiyordi cunku .oyle bozuldu ki omu biraktigim icin.ben de kiyamadim.tatil esimden onemli degil.ve birlikte gitmek icin cabalar.
Yani esinizin size gosterdigi saygi onemli

Bizim buralarda laf aramizda kaba tabir ama yeni evlilerin ayri takilmasini hos karsilamazlar:21:

İlk tatilinize birlikte çıkmak yerine neden ailenizi tercih ediyorsunuz ? Eşiniz kayınvalidenizle tatile gideceğini söylese kimbilir neler düşünürdünüz. Eşiniz gitme demek istemediği için ben de giderim demiş. Siz gitmeseniz belki adamın aklına bile gelmeyecekti.

Aynı şeyi esimin bana yaptigini düşünüyorum, ve cok sinir olurdum. Evliliği anlamıyor diye düşünürdüm. Annesi babası ve kardeşleriyle tatile gidecek ha, hem de 8 aylık evliyken:sinirli: ben işim dolayisi ile tatil yapamıyorsam, o da yapmamalı, evlilik böyle bisey bence. Haftasonu küçük tatiller yapabiliriz ama anası babasıyla tatile çıkamaz cocuk gibi.

Eşin gitmeni istemiyor bu yüzden öyle demiş. Ben gitmiştim eşim sorun yapmıyor. Hatta babamlara gidicem 1.5 aylığına o da sorun yok istediğin kadar kal dedi. Eşinizin bu davranışı hiç hoş değil.

Şimdi yeni evlisiniz, böyle küçük şeylere takılırsınız. Birkaç yıl sonra merak etmeyin siz ailenizle tatile gidersiniz, o da spora. Çünkü hayat birilerinin senin hayatını kısıtlamasına izin vermeyecek kadar kısa!

Ben bu durumda seni haksız görüyorum çünkü empati kurdum
Daha 8 aylık evlisiniz eşin gelebilecek bile olsa ailenle neden gelsin (bende olsam eşimin ailesi ile tatile gitmek istemem)
Ben zaten eşimin gelemediği tatile gitmekte istemem böyle bir şeyi teklif etmezdim bile (eşimin de bensiz ailesi ile tatile gitmesini istemem)
Benim eşim böyle bir teklifte bulunsa sensiz (gelsin gelemesin farketmez neden gelmediği) ailemle tatile gideceğim diye gerçekten kırılırım

Ben senin yerinde olsam eşime ben seni denemek için demiştim şaka yaptım aslında tarzında konuyu dağıtırım veya ben sensiz tatili ne yapayım canım sensiz gitmek istemez zaten diye toparladım

Bende de bu taktik var, geçen sene tutturdu en büyük hayali arkdaşı ile Amsterdam a gitmekmiş, evlendiği için gidemiyormuş, e git ne olacak dedim, adam ben öyle diyince gitmekten vazgeçti :KK48: bazen eşlerin birbirini rahat bırakması lazım, ayrıca gittiği yerde o işleri yapacak adam gözünün önünde de yapar o yüzden spora gitme şunu yapma bunu yapma gibi luzumsuz hareketlere gerek yok. bazıları yapışık ikiz gibi, eşi olmadan bir gün ayrı bir yere gidince ölücez sanıyorlar :KK14:

hihi ben de geçen ay Amsterdam'a gittim, inan ki orayı bilen biri değilsen anca kanalları tekneyle gezer gelirsin, o tarz işler yapman zor :KK70: bizim Türk evliliklerine gelince, beni burada en çok üzen nokta, kadının asla teklif dahi edemeyeceği Kıbrıs tatili gibi şeylerin, erkek için izne tabi olması, yabancı kadın arkadaşlarıma bakıyorum, çocuğu eşine bırakıp akşam sinemaya gidiyor arkadaşlarıyla ve psikolojisi gayet düzgün, bu kişisel alan ve sosyal hayat meselesini biraz oturtmamız lazım ama daha 100 yıl var :KK43:

X