Seneye gidermiş kıbrısa.bende blöf olduğunu düşünüyorum ama ilk konuştuğumuzda birbirmizi özleriz iyi olur falan da demiştik.anlamadım ne istediğiniHani işleri vardı Kıbrıs'a nasıl gidiyor?
Gitmenizi istemediği için blöf yapmış.
5 günden bişey olmaz ben olsam giderdim ailemle birlikte tatile.
Eşinizle de uygun olduğu başka Bi zaman beraber gidersiniz.
Anlayış göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
İstemiyorum çünkü çok kız var baya büyük bi merkez yıllardır gittiği nişanlıyken falan izin verdim gidiyodu ama benim o zaman onunla gitme imkanım yoktu şimdi var ama beni götürmek istemiyo orda benle uğraşmak istemiyomuş ne giydin naptın vs.Spora gitmesini neden istemiyorsunuz ki?
Bu bayramda ben ve oğlum 3günlüğüne tatile gideceğiz eşim de ailesini ziyarete gidecek.
Bu durumu koz olarak kullanıp pazarlık yapmaz eşim.Bence eşiniz gitmemeniz için size zora koşuyor.
kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere
Ben bir iki gün de olsa eşimle gitmek isterdim tatile. Havuzlu bir şehir oteli bile olabilir. Eğer o bu zamanı dahi yaratamıyorsa eşim ailemle giderdim.Seneye gidermiş kıbrısa.bende blöf olduğunu düşünüyorum ama ilk konuştuğumuzda birbirmizi özleriz iyi olur falan da demiştik.anlamadım ne istediğini
İstemiyorum çünkü çok kız var baya büyük bi merkez yıllardır gittiği nişanlıyken falan izin verdim gidiyodu ama benim o zaman onunla gitme imkanım yoktu şimdi var ama beni götürmek istemiyo orda benle uğraşmak istemiyomuş ne giydin naptın vs.
Spora gitmesine engel olmuyorum ki o merkezi istemiyorum o da başka yer istemiyo tamam oraya beraber gidelim diyorum ben saunaya falan giriyorum orda hep erkek oluyo sen napcan ben seni mi düşüncem ne anladım diyo.Esim tatile vakti olmasa haftasonlari 2ser gun civar yerlere giderdik yinede birlikte tatil yapardik.(Yapmisligimiz var)
Siz giderseniz o da tek basina planlar yapabilir tabi ki. Sizi kistas almak zorunda degil. Siz ailenizle gittiniz diye illa aynisini mi yapacak?
Ya ayri takilmayi dert etmeyecek ya da birlikte olacaksiniz.
Ben birlikte olmayi tercih ediyorum ama kiskancligimdan degil esimin isi olmaz kibrista filan
Spora gitmesine engel olmaniz cok kotu birsey.
Aynı fikirdeyim aileyle arkadaş çok farklı zaten arkadaş olsa asla izin vermezdi bende vermem öyle rahat bi ilişkimiz yok.ailemle birlikte 5 gün bir yerlere gidemeyeceksem de yuh yani! ne var bunda canım aileyle arkadaş bir mi bu 1. 2.si kıbrısa nasıl gidebilirsin sen bekar adam mısın kendine gel yani. üstelik direkt ailemle gideceğim dememişsiniz. önce eşinizle ayrı plan ona hayır. sonra ailem gidecek biz de gidelim ona da hayır. ben gidebilir miyim mırın kırın kısasa kısas istemeyerek izin vermeler falan sinir bozucu
Kısasa kısas yapıyolar işte genelde e sen bişey yapıyosun bende yapıyım mantığı.soğuma canım hepsi aynı değil ama hepsinin başka bi kötü yanı var işte napalım onlarsız da hayat sıkıcı olurduSeni manipüle etmiş,kıskandırmaya çalışmış hepsi bu!ben olsam giderim ailemleyim sonuçta,o da totosuna güveniyorsa gitsin spora,kıbrısa.!yaa bu erkekler gerçekten bu kadar sığ,bu kadar basit mi,vallahi hepsinden soğudum..en iyisi yalnız ölmek
Ben zaten onun izni olmadan gitmem ısrar da etmem izin verdi ailen tabi git dedi diye heveslendim ama arkasından bi süre düşünüp dedikleri keyfmi kaçırdı.evet zaman yaratmıyo yaratabilir bikaç gün ama canı istemiyo bence.ben özleriz hem birbirimizi demiştim dün bugün o da iyi olur özleyelim cidden falan dedi sıkılmış sanırım bendenBen bir iki gün de olsa eşimle gitmek isterdim tatile. Havuzlu bir şehir oteli bile olabilir. Eğer o bu zamanı dahi yaratamıyorsa eşim ailemle giderdim.
Ancak;
Yukarıdaki spor ve tatil ile ilgili karşılıklı düşünce yapısı ile bakıyorum olaya (siz de tanıyıp evlenmiş kabul etmişsiniz çünkü)
Eşinizin gözüyle;
Eşinizin yerinde olsam izim vermezdim eğer ısrar eder giderseniz de hem spora gider hem de erkek arkadaşlarımla tatilime çıkardım. Sizi göndermemek için tüm kartlarını Oynar giderseniz de istediğini yapar.
Ne güzel yazmışsın kardeşlik gibisi var mı bencede yok 19 yaşında kardeşim ileriki zamanda onun yurtdışı okul işleri benim bebek vs.belki bi daha böyle bi fırsat zor olur.bu ara sürekli tartışıyoruz tahamülsüzlük oluştu aramızda. biraz da kafa dağıtalım, özleyelim, değerimizi anlayalım istiyorum ama ya tam tersi olursa diye de düşünmeden edemiyorum.ya 4 günlük bekarlık güzel gelirse?Bende hoşlanmadığım bir durum olursa erkek arkadaşıma eşin gibi yapıyorum. “madem öyle bende .... gideceğim” gibi. Tamamen blöf:)) Hemen vazgeçiyor tabi. Çok kötü ve yanlış bir davranış bu bende farkındayım ama.. Ama ailenle tatile tabi ki git. Benim ablamda bizimle tatile gelir, çok da eğlenir. Hem de eşiyle birbirlerini özlerler. Bir de kardeşlik kadar güzel bir şey var mı? Çok güzel geçer senin için. Sende açılırsın. Desin dursun boşver.. Vakti gelince düşünürsün onu da, şimdiden canını sıkma..
Yani acikca gitmeni istemiyorum deseymis daha az kırıcı olurmus. Sanki tatile gitmek istemiyor gibi degil de ailenizle tatil yapmak istemiyor gibi geldi bana.kızlar merhabalar size bi konuda danışmak istiyorum.8 aylık evliyim eşimin işileri yoğun olduğu için bu yaz tatile gitmemiz biraz zor gibi. şimdi konu şu; benim ailem bikaç hafta sonra fethiyede bi otele tatile gitcek 5 günlüğüne.kız kardeşim evlendiğimden beri benle vakit geçirmeyi çok istiyo.bende eşime ailemle birlikte bizde gidelim dedim işlerim var rahat edemem vs. gibi şeyler söyledi.o zaman ben gidebilir miyim dedim başta mırın kırın etti sonra ailen tabi git dedi.Amabikaç saat sonra bende spora başlarım(ben izin vermiyorum) sen nasılsa gitcen bende seneye kıbrısa giderim arkadaşlarımla falan demeye başladı.ben ailemle gidiyorum sende ailenle istedğin yere gidebilirsin hem ben seni dışarı atıp plan yapmıyorum senle isterim ama gelmiyosun sen direk beni dışlayıp plan yapıyosun ben spora da kıbrısa da gelirim senle dedim.biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. siz olsanız napardınız?yalnız bırakmamalı mı acaba? sonuçta o beni hiç bırakmadı alışır mı o da bu tarz şeylere