Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım

Ayakları üstünde duran kadınların, eşine muhtaçmış gibi davranmalarını asla anlamayacağım.
Yahu memursunuz ayrılın gitsin. Şiddet varmış daha ne olsun? Ayrı yataklar, şiddet, eve yardim etmeme, sadece kendini düşünme ve abuk subuk saçma sapan huyları varmış boş konuşmanın dışında. Neyi bekliyorsunuz, bi mucize olacak eşiniz değişecek fln mi sanıyorsunuz?

Cok uzgunum hissettikleriniz icin... Hic oturup konustunuz mu? Belki farkinda degildir erkekler soylenilmedikce anlamiyor bazi seyleri. Hem icinizi dokmeniz onunla sizi yakinlastirabilir.
Siddet inanilmaz yanlis ona ne denir bilemedim ama...
O yaptıklarının şaka olduğunu ve bizim şakadan anlamad
Ayakları üstünde duran kadınların, eşine muhtaçmış gibi davranmalarını asla anlamayacağım.
Yahu memursunuz ayrılın gitsin. Şiddet varmış daha ne olsun? Ayrı yataklar, şiddet, eve yardim etmeme, sadece kendini düşünme ve abuk subuk saçma sapan huyları varmış boş konuşmanın dışında. Neyi bekliyorsunuz, bi mucize olacak eşiniz değişecek fln mi sanıyorsunuz?
Engelliyim bunu kullanarak çocuğu almaya çalışmasından korkuyorum. Hem bu saydıklarımı nasıl kanitlayacagim ki

Siz tam evlenememiş gibisiniz çok mesafelisiniz en başta zaten yataklar ayrılmamalı bi de şiddeti çok normal bi şekilde anlatmışsınız aşırı anormal bi şey tokat atmak fln hiç normal değil yani
Normal birşey degil farkındayım ilk olduğunda ben de aşırı tepki verdim sonra o dönem param yoktu işin yoktu sabrettim şimdi de bir yıldır olmadığı için biraz düzelme olduğu için hemen karar veremiyorum

okuyunca evliligim ilk senesi geldi aklıma hele balayından dönüş eşim degilde bir yabanci vardi yanımdaki koltukta. Zaman zaman hala öyle hissederim. Sevgisizlikten ileri gelen bir durum. Basit espri anlayışı boş muhabbetini savruklugunu geçtim canım ne demek seninle uyumak istememesi ve şiddet bunlar bariz sevgisizlikten kaynaklı davranışlar. Kimse dört dörtlük değil ama bunlar evlilikte kabul edilemez.

Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?
3 dk içinde nasıl bir ailenin boşanması için hüküm verebiliyorsunuz?
Kocasını dinlediniz mi?
Size ne?
Kadınların boşanması sizi rahatlatıyor mu?
Çok mu koaly böyle hemen "boşan" demek?
Bu nasıl sorumsuzluk?
Sizin gibiler için yazdım:

3 dk içinde nasıl bir ailenin boşanması için hüküm verebiliyorsunuz?
Kocasını dinlediniz mi?
Size ne?
Kadınların boşanması sizi rahatlatıyor mu?
Çok mu koaly böyle hemen "boşan" demek?
Bu nasıl sorumsuzluk?
Sizin gibiler için yazdım:
Evet tek evli ben kalayım istiyorum 😂

Engeliniz nedir ? Küçük çocukları babaya vermiyorlar . Engelli oluşunuz velayeti almanıza engel değil. Bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz.

Birliktelik yaşayınca bile gözleriniz doluyorsa çok üzülerek söylüyorum ki bu evlilik bitmiş. Devam etmek sadece size eziyet.

Şiddet ve ayrı uyumak için bahaneler araması başlığınız için gerekli bir sebep.

Çift terapisini denediniz mi , en azından yavrunuz için belki son çıkar yol diyorum, bilemedim inanın.

Çok şükür ki bir mesleğiniz var, bu yolu kolaylaştırmanin yarısıdır .

3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin çoğu huyunu evlendikten sonra öğrendim. Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy ağzının her yeri peynir öbür tarafa bak falan dedi bunu gıcık edip gülmek için yapıyor gelir ayağına basar kızdırmak için böyle sacmasapan huyları var bunun haricinde odasina uyurken kimseyi sokmaz ayrı uyuyoruz ama bundan rahatsız değilim kızımla sarılıp uyuyoruz 🥰 para konusunda çok savruktur. Her ay kendine alacak birşey bulur. Akilli saat kıyafet vb. İlk zamanlar düğün takıları onun üstündeydi o dönem bize ev yapılacak diye annesine para göndermiş benden habersiz. Birazını bana söylemisti. 70 gram gönderilmiş ve on bin lira. Birkac kere şiddet olayı oldu. Son bir senedir yok. Ama tabi unutmus değilim. Basit şeyler için de tokat attım kaloriferi niye kapattın çocuk usuyecek diye Tokat atmıştı. Salonda tek peteği kapatmıştım. Soğuk değil diye. Evde çayı ayağına bekler. Dört aydır tayinim çıktığı için ayrı şehirlerdeyiz süpürgeyi bile bir iki kere ancak yapmıştır. Ben gidince de ev işinde yardımcı olacağını sanmıyorum pek. Tüm bunlar toplanınca bir yabancı gibi geliyor. Güven duyamıyorum. Asla canim falan diyemem. Hatta iki ay görüşmedik geldiğinde birlikte olmak istemedim içimden gelmedi hayir demedim ama gözlerim doldu ve ağladım bir yabancı gibi geldiği için. Şu an kötü özelliklerini saydım hep iyi yanları da var ama ben sogumama neden olan şeyleri anlamanızı istedim.
Haklısın ama kim sevgiliyken nişanlıyken kötü huylarını gösteriyor ki. Öyle olsa kimse boşanmazdı. Tüm erkekler evlendikten sonda gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor

X