Eşimi anlamıyorum !!!!!

Ben senin üzerine gitmemeye calisiyorum, sende benim üzerimde gelme de esine...

Bu konuda onunda sana karsi anlayisli olmasi lazim.

canım bakbeterın beterı var
vermezse vermesınler
BAK BEN SUAN 9 AYIN ICINDE HAMILEYIM
DOGUMUMA 15 GUN VAR
KAYINPOEDERIN EVINDE OTURUYORUZ
KAYINPEDER BIZDEN HABIRE KIRA ISTIYOR
RAHAT BIRAKMIYOR
OYSAKI SADECE ESIM CALISIYOR
O DA ASGARI UCRETLE
MESI LERDE OLMASA HALIMIZ PERISAN
AMA ADAM DURMADAN BANA KIRA VERIN PARAM YOK DIYOR
BENIM HERHAFTA DR KONTROLUM VAR
SABIT 500TL FATURALAR VS AYLIK ODEMEMIZ VAR
AMA ADAM ANLAMIYOR
ESIM 650TL MAAS ALIYOR ONA DIKMIS GOZU
EVLAT AYIRIYORLAR
4 AYDIR BU EVDE OTURUYORUZ
3 AYLIK KIRA VERECEK KADAR MALZEME VE PARA VERDIK
KAYNIM USTTE OTURUYOR ADAM ONDAN ISTEMIYOR

SENI ANLIYORUM AMA BENDE HALINE SUKRET
INAN BIZI RAHAT BIRAKSINLAR PARA ISTEMESINLER
HIC UMURUMDA DEGIL
BIZ KENDIMIZCE GECINIYORUZ
AMA ONLAR BIR RAHAT BIRAKMADI
KAYINPEDER GELDI KACKERE
HEP PARA ISTIYOR
OGLUM BEBEGIN BIR IHTIYACI VAR MI DEYE 1 KEZ SORMADI
DUGUNUMUZDEDE 1 ÇÖP TAKMADILAR
SALON PARASI ESYA HEP BIZ VERDIK
SALONDAN ARTAN PARAYI DA KAYNIM ALDI

YANI GERCEKTEN COK ZOR DURUMDAYIZ
ESIM DE BILIYOR AILESININ NE MAL OLDUGUNU
VE FARKINDA HERSEYIN...ARTIK PARA FALAN VERMIYORUZ
AMA RAHAT DA DEGILIZ
ALLAHTAN TEK DILEGIMIZ EV CIKSIN DA GIDELIM

SENDE ESININ USTUNE FAZLA GITME
BIRAK VERMEZSE VERMESINLER
YETERKI SIZDEN ISTEMESINLER
ETTIKLERI LAFLAR COK KOTU ANLIYORUM AMA
INAN BEN NELER CEKTIMMM
BENIM DURUMUMDA OLMAK ISTEMEZDIN SANIRIM
YINEDE SUKURLER OLSUN KI
COK ANLAYISLI BIR EŞIM VARRR

Canım Rabbim seni de sıkıntılarından kurtarsın İnşallah kendi evinde bebişini sağ sağlim kucagına alırsın .........

Eşim işi için zaten gitti ... Şu an yolda tel kapalı oldugu için msj attım bazen yazıyla anlatmak daha kolay oluyor umarım beni doğru anlar ....

Ve inşallah kaynanam da gelip aynı mevzuda laf açmaz çok zoruma gitti anlatamam, söylediklerinizde hepiniz haklısınız eşim benden daha çok incinmiştir belkide bunu dile getiremedigi için kızıyorum ama oda haklı anne babasını atamaz

bence siz çok yanlış davranıyorsunuz ,eşinize gereksiz yere kızıyorsunuz..zaten eşinizde herşeyin farkında imiş ,para vermemelerine de üzülmüş ki gözleri doldu dediniz..mal senin malın ben karışmam demiş ,sesini çıkartmamış..ailesini zorlamış..tabii ki zorla güzellik olmaz..ne yapsın yakalarına mı yapışsın? bırakacaksınız ne halleri varsa görecekler...eşinizde neden annesine babasına gitmesin..tamam hoş şeyler olmamış olabilir ama onlar onun annesi babası ne olursa olsun...et tırnaktan ayrılmaz...o da mahçup olmuştur ailesinin söylediği bir taım şeyler karşısında ama yapacağı bişi yokki..ne boşuna kendinizi üzün neden onlardan bişi bekleyin ne de eşinizi üzün ,eşinize ailene gitme demeyin

Canım benim gerçekten zor yaşadıkların ama tek değilsin senin gibi bende çok zorluk çektim halda çekerim, bizim bunları yaşamamızdaki tek sebebep aileler tarafından istenmiyor olmamız.. Sevmediler kabul etmeliyiz zorla güzellik olmuyor. Bence bekleme madii manevi eşinin ailesinden hiçbirşey. Huzurunuzu bozmayın derim. Bu dünyaya çakılı kalmıyoruz. Gideceğimiz yer belli, kayınvaliden ne yapıyorsa kendine yapar hem mal mülk neki sağlığınız yerinde olsun sağlık gittimi ne ev gelir akınıza ne başka şey. Eşinizle yağınızda kavrulun boşverin gerisini nekadar zor olsada boşverin...

Kayınvalidem dün gelip bişey yokmuş gibi evi alıyomusunuz annen paralarını çıkarttımı demezmi .Ya sabır diyorum içimden ...Annem biraz daha fedakarlık yapsınmış ta tek çocuguymuşumda Falanca filanca hep kızına ev almışmışta bilmem ne çıldırdım sonunda. Sinirlerim hepten koptu

Bende ağzıma geleni saydım.. Kızlar belki haksızım belki hatalıyım ama onların kendi evlatlarını bu kadar umursamamaları çok zoruma gitti..

en son ne diye ben ugraşcam oğlunu mal sehibi edicem çalışsın baksın ne hali varsa görsün dedim sinirimden saatlerce agladım Yüzsüzlüğün bu kadarı pes yani....

Yok bence o kadına asla yüz verme kendini ne sanıyor ya?
Eşinin de sen gibi annesini kötülemesini bekleme neticede annesi...
O kadını da hayatınızdan uzaklaştırabildiğin kadar uzaklaştır.
Ne biçim konuşmalar bunlar ya?
Cahil, patavatsız,terbiye yoksunu...vb herşey mevcut.

esiniz ne yapabilrki düsünün sizin anneniz vermiyor olsaydi parayi gidip annenizden zorla alamazdiniz öyle degilmi allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…