kızlar merh.
1 yıllık evlıyız esımde bende cok cocuk ıstıyoruz . esım 33 ben 23 yasındayım .
bebek ıcın ön hazırlık doktora gıttık . benım butun tespıtlerım yapıldı esımınde ama esımın 2 kere sperm testı yapıldı
cunku esımde sperm sayısında canlı hucresı 1 yada 2 tane baska yok bunun ıcın baska yollar ızlıcez tekrar doktora gıdıcez bu konuda bılgısı olan varsa benı aydınlatsın
nasıl bı operasyon gecırmemz lazım kı bebegımız olsun asılama dıyolar ama ?
şimdiden ılgınıze tskler
kızlar merh.
1 yıllık evlıyız esımde bende cok cocuk ıstıyoruz . esım 33 ben 23 yasındayım .
bebek ıcın ön hazırlık doktora gıttık . benım butun tespıtlerım yapıldı esımınde ama esımın 2 kere sperm testı yapıldı
cunku esımde sperm sayısında canlı hucresı 1 yada 2 tane baska yok bunun ıcın baska yollar ızlıcez tekrar doktora gıdıcez bu konuda bılgısı olan varsa benı aydınlatsın
nasıl bı operasyon gecırmemz lazım kı bebegımız olsun asılama dıyolar ama ?
şimdiden ılgınıze tskler
sılam,ilaç olsa hadi sormadan kullanma ama bu bir bitki sonuçta ve ibrahim saracoğlu da yıllarını bu işe adamış bir profesöra.sdikkat ettiysen her rahatsızlık için ayrı ayrı miktarlarda ve usullerde vermiş reçeteleri,yani hepsi araştırılıp denenmiş:1closedeyes:hem maalesef tıp doktorlarının çoğu doğal tedaviye sıcak bakmıyor nedensearkadaslar hepınıze cok tskederım mıkroenjeksıyon gıbı gözukuyoo evet sadece 2 tane canlı görundu kecıboynuzu ıyı dıyolar ama sormadan kullanmamak lazım
ınternetten arastırma yaptım mıkroenjeksıyon gıbı sankı ama haftaya baslıcaz esım haftaya doktoraa gıdelım dedım ok dedım yanı sıkıstırmak ıstemıyorum gec kalmakta ıstemıyorum ılgınıze tskler :) haberdar edıcem sızı