Eşime sürpiz yapmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyy :roflol:yanlış anlamısım yaaaa kusura bakma

önce ufak seyleryap yaparsın yaa o senin esin denemeye baak sen

Ben erkek arkadaşımla isimlerimizi kırmızı polar bir battaniyenin köşesine yazdırdım beyaz harflerle araya da kalp yaptırdım, çok beğendi çeyizimize koydu :sm_cool:
ama küçük bir tavsiye kırmızı poların üzerine yazı yazacak yeri zor buldum, açık rengin üzerine (hayal gücünü zorlarsan) çok daha fazla şey yaptırabilinirmiş , beyaz olsaydı daha iyi olurdu demişlerdi. foto falan da bastırabilirsin yastığa yada battaniyeye....

tatlisim bizimde bugün evlilik yil dönümümüz esimle 7.yilimizi doldurduk allahima bin sükür
bende bi topik acip fikir almisdim arkadaslardan ve harika orjinal fikirler paylasdilar saolsunlar
ama kizim bronsite yakalandigi icin büyük bir süpriz yapamadim malesef kizim daha önemli acikcasi ve gec olsun güc olmasin dîmi ama bende senin hap ummadigi bir anda süprizi yapicam :)

ama herseye ragmen dün gece hazirladiklarimdan bahsediim belki sanada uyar
önce bi ask mektubu yazdim dünden bugüne süren masalimiz diye basladim ve hikaye gibi yazdim icimden gecenleri düsündüklerimi ve yasadiklarimizi

daha sonra ufak notlar hazirladim
birtane kücük kutuya kalpli jelibon koydum ve icine kücük kalpli kagitda yazili not tadina bakdim ama sen bunlardan daha tatlisin yazan ve arkasini cevirdiginde kagitda daha atesli bi not daha vardi:jeyyar:
kutunun üstünede kendi resmimi yapisdirdim ve yapisan kagitla üzerine istersen ac yazip resmimin üstüne yapisdirdim

ilk basda esime evden cikmadan sokak kapisina bi not yapisdirdim biraz sitemli gibi günaydin sandviclerin buzdolabinda ha bide giderken bosta kutusuna bak senin icin bi mektup var cok önemliymis diye
cünkü ask mektubumu oraya koymusdum
sonra sabahin 5inde asaya inmisdim
direksiyonuna not yapisdirdim günaydin ve hayirli isler askim diye
sonrada günes oldugu zaman yukarda indirilen yer varya ordada bir not istersen indir ve bak diye
acdigi zaman yine bir not ipucu veriyorum cüzdanina iyice bak yazan :jeyyar:
cüzdaninda bozuk para koyulan yerde ufak ama cok atesli yazi yazdim yine

jelibonlu kutuyuda yan koltuga koymusdum
üzerinde yine kirmizi kalp kessilmis kagit koydum ve ordada tsk msji yazdim
beni hayat arkadasin olarak ve anne olmaya layik gördügün icin nekadar tsk etsem azdir
evlilik teklifi etdigin gün dünyanin en mutlu insani oldum
evlendigimiz gün dünyanin en mutlu kadini oldum
kizimizi kollarima aldigim gün ise dünyanin en mutlu kadini oldum sayende diye yazdim

bütün gün msj bombardmanina tutuldum canim
sonra bana ben bisey hazirlamadim sana karsi mahcubum yazdi
ve aksam zill caldi uzun uzun yasli bir dede kapimda bitiverdi bir elinde bi buket gül diger elinde ise sampanya ve bir not önce askini ilan etmis sonrada ikinci meyvemize ne dersin diye eklemis
cok duygulandirdi cok mutlu etdi beni canim

böylede yada bu tarzda bisey yapabilirsin esine emin ol aksami iple cekicekdir
daha farkli fikirler de ararsan eger topigime göz atmani dilerim canim
zaten bir hafta dolunca silinicek diye biliyorum hosuna gidenleri not alirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/oneri...eneli-onerilerinize-ihtiyacim-var-kizlar.html

allahim herseyi gönlüne göre verir insallah canim
sana ömür boyu mutluluklar diliyorum

canım çok güzelmiş çok tesekkür ederim bende kesinlikle yapaagım cok hosuma gitti sanada ömür boyu mutluluklar canım insallah en kötü gününüz bile böyle cok güzel olur a.s.

canım çok güzelmiş çok tesekkür ederim bende kesinlikle yapaagım cok hosuma gitti sanada ömür boyu mutluluklar canım insallah en kötü gününüz bile böyle cok güzel olur a.s.

:Saruboceq:amin canim yüregine saglik:Saruboceq:
allahim cümlemizin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:
seninde hersey diledigince olur kessinlikle yapmani tavsiye ederim tatlisim sonucuna inanamayacaksin

ben de yaptığım bikaç sürprizi anlatim..belki fikir olur..
geçen yıl doğumgününde gece o uyurken kalkıp(aynı işyerinde çalıştığımız için ayrı zaman geçirip gizli bişey yapmaya pek fırsatımız olmuyodu:)) kalp şeklinde pasta hazırlamıştım..sabah işe gideceğimiz için saat 7de alarm çaldı, o yataktan çıkmadan hemen önce ben kalktım pastayı tepsiye koydum üzerine bi mum yanına bi gül ve bi not..yatağa getirdim, üfle bakalım doğumgünü çocuğu demiştim ve çok şaşırmıştı çünkü kendi bile unutmuş doğumgününü:) o zaman sevgiliydik..şimdi 12 haziranda evli olarak kutlayacağımız ilk doğumgünü..22 haziranda da evlilik yıldönümümüz ayrıca:) birazdan fikir isticem sizden ama önce anlatmaya devam:)
bigün bizim için bi mutluluk yemini yazıp, dairede müdürün odasındaki küçük bayrağı da çalıp eve getirmiştim ve birlikte elimizi bayrağın üstüne koyup o yemini okumuştuk:) sonra bayrağı yerine koydum ama
sevgililer gününde internetten bi çift tişört yaptrdım bize, üstünde çok sevimli yaşlı bi çift var altında da çıkmaya başladığımız tarih yazıyo..
ilk çıktığımız zamanlarda bi de puzzle yaptırmıştım fotoğrafımızdan..
bi de ilk başlarda ben ona "kurbağa prensim" diyodum ve bigün ona sandalyede sallanan bi kurbağa biblosu hediye etmiştim çok gülmüştü:)
bu yıl evlilik yıldönümümüz için gelin damat şeklindeki fotoğraflarımızdan biriyle film afişi yaptırmayı düşünüyorum..büyük ihtimalle o gün düğünümüzün olduğu otele gidip yemek yicez, önceden afişi oraya bırakıp yemek yiceğimiz masanın yanındaki duvara astırtmayı düşünüyorum, görünce şaşırsın diye..bi de o zaman tatilden yeni dönmüş olucaz, nası ayarlicam bilmiyorum..
aa bi de bakın telgraf çekmek çok güzel oluyo..hem nostaljik hem farklı..ben eski sevgilime seni seviyorum diye telgraf çekmiştim çok şaşırmıştı..ama maalesef eski sevgilime yaptığım için eşime yapamıyorum şimdi(
buarada kadınlar kulübü iyiki var yaa, bisürü fikir edindim burdan, hele şu sürprizci ablayı duyduğum çok iyi oldu:)

bence iş dönüşü onu güzel bir sofrayla karşılayabilirsin mumlar hafif müzik şarap güzel bir yemekle harika olurcokacimcoook hem hastaymıs da yemek yesinde iyileşsin :teytey:

bence iş dönüşü onu güzel bir sofrayla karşılayabilirsin mumlar hafif müzik şarap güzel bir yemekle harika olurcokacimcoook hem hastaymıs da yemek yesinde iyileşsin :teytey:

geceye güzel bir yemekle başlayıp sonra hareketlenmelisiniz bence

saolun kızlar fikirleriniz için hepsini deneyecğim bende dogum gününde pasta alıp üstüne güzel bi not yazdım o zaman lar calışıyodum sabah kalktığımda hiç umursamıyomuş gibi aaaaa bugün senibn dogum günün demi iyiyki dogdun hayatım dedim ve işe gittim oda yeni nöbetten cıkmıstı sen uyu ben gidiyorum dedi,m sonara tel actı ben uyandım diye iyi canım ben öglen arası gelmicem işler cok yogun diyip kapattım sonra pastayı alıp üstüne mum yaktım ben gelmicem diyince o tekrar uyumus bende öperek uyandırıp iyiki dogdun canım benim demişti ayyy canım benim göaleri dolmustu kaydirigubbakcemile

ben eşim yatak odasına enson gircegi için süprizi oraya hazırlamıştım yagtagımızı güllerle donattım sahtede olabilir gerçek olması şart degil kırmızı olsunda beyaz çarşıafın üstüne duvara kalp şeklilleri kestim yapışltırdım üstüne şiir yazdım onu anlatan satır satır oldu her kalpte 6kalp vardı ortada büyük karton kestim kalpten ve içine resimlerimizi yapıştırdım seni seviyorum aşkım yazdım yerlerde 70ten fazla minik balon vardı vede slayt yapmıştım pasta ve şık bi küçük masa hazırlamıştım yatak odasına ve gece süprizi kırmızı kışkırtıcı gecelik tamamladı ambulansı hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…