E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ay kızlar bişe diin bana lütfen
yasak mı sürprizle ilgili bişe okudum da ondan dedimdi ama
değişik bulmaya çalışılıorum aklıma gelmiy ya
ay kızlar bişe diin bana lütfen
yasak mı sürprizle ilgili bişe okudum da ondan dedimdi ama
değişik bulmaya çalışılıorum aklıma gelmiy ya
eşiniz eve gelmeden önce siz dışarıda olduğunuzu ve biraz geç geleceğinizi söyleyin. eşiniz eve girdiğinde hemen ilk lambaya bir oyuncak asın ve üzerinde bir kart olsun. kocaman kalp şeklindeki kartta;aşkım yanında değilim ama senin kalbindeyim.. gibi
eşiniz için ayakkabılığa yada ilk gördüğü yere bir kart koyun. kartta şifreli yazılar olsun.kart onu bir eşyaya yönlendirsin. her bulduğu eşyada da bir kart bulsun. mesela; kırmızı kazağını çok seviyorum.. kartı çıktığında kırmızı kazağına gidecek ve orada da bir kart çıkacak. en sonunda bir hediye çıkacak. hediye de eşin için özel bir hediye mesela tuttuğu takımın üniforması ve arkasını çevirdiğinde de senin resmin ve seni seviyorum yazısı olacak.
ardından sen sessizce eve gireceksin ve saklanacaksın. eşine mesaj atacaksın. mesajda; senin için tv ye film koydum bir bakar mısın,
eşin tv yi açtığında karşısında ikinizin resimlerinin slaytını yada balayı cd nizi görecek. çekimin sonunda da senin onun için özel çekimini görecek. altta da romantik bir müzik çıkacak. senin onun için özel çektiğin konuşma eşini duygulandıracak ve çekimin bittiği anda müzik yükselecek odaya sen gireceksin. üzerinde güzel bir kıyafet olacak. ardından dışarıya yemeğe gidebilirsiniz ..yemek menüsü önünüze geldiğinde eşinin menüsünün içinde ( doğum günün kutlu olsun) kartı olacak. gelen yemek te kapaklı olacak. sen yemeğini açacaksın. eşin açtığında da onunkinden gerçek hediyesi çıkacak. artık hediye seçimi senin. orda yemeğin sonunda da küçük bir pasta keseceksiniz. evinize geldiğinizde de çay keyfi yapacaksınız ve siyah bardaklar kullanacaksın. bardağa sıcak çay koyduğunuzda sizin resminiz ve diğer tarafında doğum günün kutlu olsun yaızsı çıkacak .buda sihirli kupa olacak. yatma saati geldiğinde eşin yatağın yorganını kaldırdığında seni seviyorum yazısıyla karşılaşıcak.
kızlar valla okadar çok şey okudum ki hangi birini yazayım şaşırdım valla
canımcım sürprizci abla ne olaki okusam bende....
google a yaz süprizci abla diye çıkıyor hemen.Numarası felan var, arıyorsun diyorsun eşime süpriz yapcam, hemen süpriz söylüyor sana hihoyyyt ama paralıdır kesin :jeyyar:
ay canım cok güzellllllllll defalarca okudum kesinlikle denicem:Saruboceq::içelim:
canım beğendin mi gerçketn çok sevindim işe yaramıştır umarım:1hug:
yyyaaaaa gercekten çok güzel yapacam yani
Orjinal fikrim gelirse yazcam amaa, dansöz ve striptiz okuyunca yakınımızın başına gelen olayı hatırladım.
Kadın böyle sürpriz yapmak, ya da kocasını eve bağlamak niyetinde, birisi de ona diyo ki, madem kocan pavyona falan gidiyo, sen de o kadınlar gibi ol, yatakta kocanın o..su ol hesabı.
Bizim kadın da, giyiyo dansöz kıyafetlerini, içkiler hazırlıyo, yatakta yanar döner meyve tabağı. Adam bunu yatakta böylece buluyo. Sen benim başıma o... mu olcan diye yer misin yemez misin. Kadının sürprizi kafasında patlamış, uyarmadı demeyin :roflol:
Orjinal fikrim gelirse yazcam amaa, dansöz ve striptiz okuyunca yakınımızın başına gelen olayı hatırladım.
Kadın böyle sürpriz yapmak, ya da kocasını eve bağlamak niyetinde, birisi de ona diyo ki, madem kocan pavyona falan gidiyo, sen de o kadınlar gibi ol, yatakta kocanın o..su ol hesabı.
Bizim kadın da, giyiyo dansöz kıyafetlerini, içkiler hazırlıyo, yatakta yanar döner meyve tabağı. Adam bunu yatakta böylece buluyo. Sen benim başıma o... mu olcan diye yer misin yemez misin. Kadının sürprizi kafasında patlamış, uyarmadı demeyin :roflol:
tamam canım kendinde değişik şeyler katarsın zatenhihoyyyt
çok güzel olur eminim:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Trajikımik bir vaka harbiden.Ama bu adam baya baya malmış yaw -tatlicadiarzu-
yapınca sonucunu buraya yazarım ama herkese tavsiyem kocalarınıza emek verin gercekten işe yarıyoooo bilene
yapınca sonucunu buraya yazarım ama herkese tavsiyem kocalarınıza emek verin gercekten işe yarıyoooo bilene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?