E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Hele bir evlenem neler yapmam kiMesela herkes yadırgar ama ben eşim çok yorgun geldi diyelim mesela ; sıcak suyun içine tuz atar getiririm leğende, ayaklarını suya soksun azcık stresi geçsin diye, sonra masaj yaparım o sırada bir güzel, yeri gelir o nasıl benim saçımı tarıcaksa ben de onun sakallarını keserim romantik olmasmı :jeyyar: Çok mu film isliom acaba -tatlicadiarzu-
Hele bir evlenem neler yapmam kiMesela herkes yadırgar ama ben eşim çok yorgun geldi diyelim mesela ; sıcak suyun içine tuz atar getiririm leğende, ayaklarını suya soksun azcık stresi geçsin diye, sonra masaj yaparım o sırada bir güzel, yeri gelir o nasıl benim saçımı tarıcaksa ben de onun sakallarını keserim romantik olmasmı :jeyyar: Çok mu film isliom acaba -tatlicadiarzu-
ay bencede evlenince bende hep yapıcam böle şeyler:asigim:
ben onu yaptım canım tabi ara sıra çok utanıyo ve cok hosuna gittigini itiraf etmişti
Ayy çok güzel yaaa :asigim: Allah hep bir ömür boyu mutlu etsin sizi...Ay kalpimde sevgi kelebekçikleri açtı birden :asigim:
İçerik nedeniyle konunuz "tavsiyeleriniz"bölümüne taşınmıştır bilginize
insallah canım eşime emek veriyorum ve sonucunu alıyom allahım iyi insanlarla karsılastırsınŞeniz
amin canım benim
allahıma şükürler olsun karşılaştırdı beni canımın içiyle:asigim:
evet bende evlilikte emek verip böle ince fikirler düşünürsen
mutlu olunacağına çok inanıyorum evlenince banada yardım edersiniz demi
ayyy yirimmm...Evlilik neticene 6 gün kalmış, hadi hayırlısı a.s. Sana da yardım ederis tabiki :1hug:
bebişşş yapııııııııııın
bebek yapmaya kendinizi hazır hissediyosanız eğer; bebek ilk doğduğunda bi set takımı oluyo ya; onu hediye paketi yapıp eşinize verebilirsiniz mesela.bence bundan daha fazla sevineceği bişey olamaz.bebek istiyosa tabiiii
slm kızlar
bende eşime bu aralar süpriz yapmak istiyorum fakat utanıyorumaklımdan striptiz geçiyo,oryantal geçiyo ama kendimi aşamıyorum bir türlü ne yapmam lazım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?