Eşime sürpiz yapmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben onu yaptım canım tabi ara sıra çok utanıyo ve cok hosuna gittigini itiraf etmişti

ay hayır bende yaparım çok romantik hepsini yaparımm:asigim::asigim:

mesela onun kıyafetlerini ben seçerim ben nasıl bakımlıysam onada önem veririm bazen takılır bi senin gibi makyaj yaptırmadıgın kalır diye

İçerik nedeniyle konunuz "tavsiyeleriniz"bölümüne taşınmıştır bilginize

insallah canım eşime emek veriyorum ve sonucunu alıyom allahım iyi insanlarla karsılastırsınŞeniz

amin canım benim

allahıma şükürler olsun karşılaştırdı beni canımın içiyle:asigim:

evet bende evlilikte emek verip böle ince fikirler düşünürsen

mutlu olunacağına çok inanıyorum evlenince banada yardım edersiniz demi

ayyy yirimmm...Evlilik neticene 6 gün kalmış, hadi hayırlısı a.s. Sana da yardım ederis tabiki :1hug:

ayyy yirimmm...Evlilik neticene 6 gün kalmış, hadi hayırlısı a.s. Sana da yardım ederis tabiki :1hug:

sağol canım benim:1hug:

hayırlısı valla belli değil daha tarih ama olsun evlilik çok güzel bişey bencee ya:asigim:

bebişşş yapııııııııııın

bebek yapmaya kendinizi hazır hissediyosanız eğer; bebek ilk doğduğunda bi set takımı oluyo ya; onu hediye paketi yapıp eşinize verebilirsiniz mesela.bence bundan daha fazla sevineceği bişey olamaz.bebek istiyosa tabiiii

saol canım bebek düsünüyosda ufak bi sorunumuz var onun tedavisini görelim ondam sonra:CüvCüv:

slm kızlar
bende eşime bu aralar süpriz yapmak istiyorum fakat utanıyorumaklımdan striptiz geçiyo,oryantal geçiyo ama kendimi aşamıyorum bir türlü ne yapmam lazım:çok üzgünüm:

önceki sayfalarda yazıyo canım ama hangi konuda süpriz yapmak istiyosun onu yazarsan san yardımcı olabilirim

canım bence git bi güzel gecelik falan al kendine sonra güzel renkli lambalar al örnegin sevdigi renkler olabilir

kızın uyuduktan sonra giyin kusan bi güzelde makyaj yap bak eşin böle ten çoraplardan falan hoslanıyosa onlardan alabilisin sonra tv falan izliyosa gel yanına sen cagır onun senden istemesini bekleme arada yap tabi bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…