• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime soramıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.

:KK70: Ay gece gece sinirlerim bozuldu ya
Konu sahibi o kadar özümsemiş ki durumu araları çok iyi diyor bir de😂 Benim de sinirlerim bozuldu. Üzüldüm de kadına damadın zırıltısını çekiyor. Kızı da hâlâ çekyat çekyat diyip duruyor.

Sorun 18 sine kadar kalmaları değil . Sorun bnu kardeşi ve annesi ile planlamış ise bana söylememiş olması bnu direk soramam ki
Neden soramiyorsun ?
Ne olur misal sorarsan ?
Yani bu görgü kurali yahut saygıyla alakalı değil.
Aynı evin içinde yaşayan insanlarsiniz..
Bilmek hakkın değil mi,peki bunu sana sormadan planlıyorlarsa nedenini ogrenmek hakkın değil mi ?
Ayrıca kocanın annenin yanında gaz çıkartması samimiyet değil,çirkinlik bence.
Yahu toplum olarak samimiyetimiz bile birinin yanında çıkardığımız gazla ölçülür oldu..
Pes diyorum..
Zaten kocan düşünüyordur : anasının yanında o.s..ruyorum kızının ağzına S.csam ne olur şeklinde.

Konu sahibi o kadar özümsemiş ki durumu araları çok iyi diyor bir de😂 Benim de sinirlerim bozuldu. Üzüldüm de kadına damadın zırıltısını çekiyor. Kızı da hâlâ çekyat çekyat diyip duruyor.
Kadın çok rahatsız olup söyleyemiyor bence. Saygısızlık resmen. Konu sahibi onun annesi babası yanında rahat oturup uzanamıyor, adamın bi s.çmadığı kalmış bunu normal karşılıyor hatta samimi buluyor. Değişik gerçekten :işsiz:

misafirler almanyadan kayınvalidene kalmaya gelecekse eğer ve bunu eşinin kardeşi biliyorsa, tabi kvye durum söylenir. onlara misafir gelmesi de sizi çok etkilemiyor sanırım, o yüzden normalde arkanızdan iş çevirmiş olmuyor eşiniz. ama bence siz iletişim kurmadığınız için hiçbir şeyden haberdar olmuyorsunuz zorunuza giden bu, zira basit bir şeyi bile eşinize sormakta çekiniyorsunuz. sormama sebebinizin de annenizin yılın yarısında sizde kalması, ya eşime bir şey sorarsam da eşim de annemin kalmasıyla beni tehdit ederse diye korkuyorsunuz. çünkü söyleyeceğiniz tek bir şeyin sonu "ee senin annen tüm kış bizde kalıyor ben bir şey diyor muyum"a dönüşecek, siz de biliyorsunuz. yoksa bu kadar rahatsız olduğunuz konu hakkında konuşamamanız eşinizi kırmak istemediğinizden değil, kendinizi kandırmayın. çekyat meselesi de devlet meselesine döndü. anneniz kendisi eve çekyat almasa, muhtemelen kvlere çekyat almak aklınızın ucundan bile geçmez. aklı sıra "çekyat alalım bari" diyerek içten içe bak annem burda kalırken kendi çekyatını bile aldı, maddi olarakta yardımcı, kadıncağız her şeyi düşünüyor da sizinkiler bir çekyatı düşünmüyor demeye geliyor. yoksa zaten gidecekleri malum, ikinci bir çekyat almaktansa beklemeyi tercih eder herkes şahsen evime gelen misafir için ekstra çekyat almam.. uzun kalmaları konusunda ve rahatsız olmakta haklısınız. ama anneniz de kaldığı için malesef haklı çıkamıyorsunuz. eşiniz annenizle iyi anlaşıyor ve rahatça yanında osurabiliyorsa, siz de kv ve kp yanında rahat olun.. işten gelince uzatıverin bacaklarınızı, çok yoruldum diyin geçin.. he bence bakıma muhtaç olmadığı takdirde kimse çok uzun kalmasın o ayrı.

Kızlar kuruyor muyum takıntılı mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Yanlışta düşünüyor olabilirim . Direk aklımdakini yazacağım size ki bana yardımcı olun yada yol gösterin dediğim gibi yanlış olabilir düşündüklerim. Yukardaki yazımı biliyorsunuz kv den şimdi öğrendim ekim 18 inde Almanya dan akrabaları gelecekmiş İstla kv evinde kalacaklarmış dubleks evi . Eşim de kardeşine madem gelecekler anneme söyle diye ısrar etmiş haberi olsun diye ama bnu benimle paylaşmadı . Kv nerede yatacaklar acaba dedi baya kalabalık geliyorlar dedi olsun anne dedim kv Me sizin yatak odanız yapıldı ( parke değişti) üst katta 2 oda var aşağıda salona da atarsın dedim naslsa yatak odanız yapıldı dedim baban horluyor bakalım nasıl olacak dedi ben salonda yatıyordum olmadı anne dedim babamı horluyor ya salona misafirlerin yanına at dedim gülerek :) .. yani eşimin bnu bilip söylememesi sanki ayın 18sine kadar burada kalacaklar kardeşi annesi ile konuşmuş plan yapmışlar gibi düşündüm bi an kendi kendime . Bi kızdım bi düşündüm sanki plan yapılmış ama benim haberim yokmuş gibi .. eşime de direk soramadım soramam böyle bir şeyi ne yapacağımı şaşırdım
Hiç bir şey anlamadım 😵

Afedersiniz, siz niye evlendiniz? İki tarafın da ailesi annesi gelip uzun süre kalıyorsa evliliğin ne anlamı var? Ben önce sadece eşinizin ailesi gelip darlıyor sandım ama sizinki de geri durmuyormuş.

Eşime soramam, kayınvalideme şakayla karışık gülerek söyledim, eşime bir çekyat daha alalım dedim...Kocanıza niye sorulmuyor, kendisi çok üstün çok önemli bir kişi mi? Ailecek bilmem kim soyundan mı geliyorlar? Adamı öyle alıştırmışsınız, ne kadar kalacaklar onu bile soramıyorsunuz hemen anne babamdan rahatsız mı oluyorsun deyiveriyor.

Benim veya senin annen fark etmiyor, evimize gelen misafirin ne kadar süre kalacağını bilmem lazım, evi ben idare ediyorum, temizliği alışverişi ben yapıyorum kendime özel alanım ve zamanım kalmıyor, sen bütün gün işyerindesin... Bunlarla başlayabilirsiniz.

Evinde 40 gundur kaliyolar esin sıkıldın mi diyince yoo diyosun. Benim ailemin gelip 40 gun kaldigini hayal et baska bisey demiyorum desene. Erkek ailesi oldugu icin demiyorum benim ailem de gelse 40 gun ne demek? Niye konusamiuosunuz esinizle anlamadim. Smdi boyle olmaya devam ederseniz her yil gelip 2 ay 3 ay kalacaklar sizde haberiniz olsun. Birlikte yasamak istesem niyr ayri ev acip masrafa gireyim ay daraldim burdan yemin ederim

Vay be eşimin hayalindeki kadin tipi😂 kendi evinde rahat edemeyip kendi evinde misafir gibi olup umursanmayıp hiçbir şeyden haberdar edilmeyen evin hanımı, eşine "ne zaman gidecekler ben sıkıldım artık salonda ayaklarimi uzatip tv izlemek istiyorum bu kadar uzun süre yatılı istemiyorum" veya "hayırdır böyle bi durum varmis böyle demissin ben bu evde süs köpeği miyim neden haberim bile olmuyor" diyemiyor. İyiymis valla.

Niye bu kadar çekindiğini sorabilir miyim? Orası senin evin ama farkındaysan senin rahatını zerre düşünen yok salonu yatak odalarına çevirmişler daha bide senin evine misafir çağırıyorlar onu da göreyim bunu da göreyim görmek isteyen gitsin görsün ya da kendi evine davet etsin bu ne canim.

Yanlarında sen de rahat davran o zaman istedigini giy giy çık kayınpederin rahatsiz olsun. Veya aç tv yi izle haftasonu, esneye esneye otursunlar gitmeni beklesinler uyuyamasinlar onlar rahatsiz olsunlar da o zaman belki bi evleri olduğu akıllarına gelir.

Eşine de rahatsızlığını belli et bu en doğal hakkin neden içine atiyosun bu kadar? Ben çok sıkıldım rahat edemiyorum artik de. Sen rahat edemiyosan onu da ettirme. Annemden babamdan bıktın mı demiş, en azindan de ki "onlardan değil ama evimde istedigim gibi giyinip istediğim gibi dolasamamaktan, tv izleyememekten, salonda bacaklarımı ayirarak uzanamamaktan, seninle basbasa yemek yiyememekten, duş alıp üstümde havluyla evimde gezememekten, seninle tüm özelimi yatak odasına hapsetmekten bıktım, misafirligin de bi süresi sınırı olur özel hayatimiz kalmadi" diyebilirsin.

Ve bence anneni de bu kadar uzun süre yatılı misafir etme.

Sizin genel sorununuz eşinizle iletişim sizlik farkında mısınız?
İlla ki sormak için kötü olmaya gerek yok ki.
Böyle böyle içinizde biriktirip saçma sapan bir anda patlayacaksınız bir gün.

Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Sabah taze kafayla konuyu tekrar okudum da ....

Site halki, konu fake. Burada kullandigi usluba bakin.

Vay be eşimin hayalindeki kadin tipi😂 kendi evinde rahat edemeyip kendi evinde misafir gibi olup umursanmayıp hiçbir şeyden haberdar edilmeyen evin hanımı, eşine "ne zaman gidecekler ben sıkıldım artık salonda ayaklarimi uzatip tv izlemek istiyorum bu kadar uzun süre yatılı istemiyorum" veya "hayırdır böyle bi durum varmis böyle demissin ben bu evde süs köpeği miyim neden haberim bile olmuyor" diyemiyor. İyiymis valla.

Niye bu kadar çekindiğini sorabilir miyim? Orası senin evin ama farkındaysan senin rahatını zerre düşünen yok salonu yatak odalarına çevirmişler daha bide senin evine misafir çağırıyorlar onu da göreyim bunu da göreyim görmek isteyen gitsin görsün ya da kendi evine davet etsin bu ne canim.

Yanlarında sen de rahat davran o zaman istedigini giy giy çık kayınpederin rahatsiz olsun. Veya aç tv yi izle haftasonu, esneye esneye otursunlar gitmeni beklesinler uyuyamasinlar onlar rahatsiz olsunlar da o zaman belki bi evleri olduğu akıllarına gelir.

Eşine de rahatsızlığını belli et bu en doğal hakkin neden içine atiyosun bu kadar? Ben çok sıkıldım rahat edemiyorum artik de. Sen rahat edemiyosan onu da ettirme. Annemden babamdan bıktın mı demiş, en azindan de ki "onlardan değil ama evimde istedigim gibi giyinip istediğim gibi dolasamamaktan, tv izleyememekten, salonda bacaklarımı ayirarak uzanamamaktan, seninle basbasa yemek yiyememekten, duş alıp üstümde havluyla evimde gezememekten, seninle tüm özelimi yatak odasına hapsetmekten bıktım, misafirligin de bi süresi sınırı olur özel hayatimiz kalmadi" diyebilirsin.

Ve bence anneni de bu kadar uzun süre yatılı misafir etme.

Konu sahibi bunları derse o zaman adam haklı olarak annen ne olacak diye soracak, o yüzden bir şey sormuyor. Çekyat filan bahane. İş güç sahibi kadın. Evine bir çekyat alamayacak mi?

Konuda en çok anneye üzüldüm. Gelin ev alacak diye garibim düzeninden olmuş.

Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Yok artık bir yaşıma daha girdim böyle bir şeyi nasıl kabullendiniz yahu uzanması bile hoşuma gitmez benim ...birde o kelime yerine gaz çıkarma yazarsanız daha iyi olur lütfen ...

Senin annenin gelmesi eşini rahatsiz etmez çünkü evin işlerini sen yapiyorsun ...ama karşı taraf gelince sana sorulması gerek kolay değil sabah akşam yemek hazirla temizlik yap birde diken üstünde dur...kv neysede kp evde olması gün boyu Can sıkıcı ...

Ben eşime sorumsuz diye kiziyodum benim eşimden daha kötuleri varmış benim eşimde misafir gelcegi zaman haberi olsa bile bana 2 saat sonra söyler bende zamanında söyle diye kızarım gaz çikarmasi büyüklerin yanında ayip

Konu sahibi kendi annesinin tüm kış kalmasında sorun çıkar diye korkudan bir şey diyemiyor herhalde ama yine de abartılı bu kadar soru bile soramamak. Sizin ev de pansiyona dönmüş, her isteyen gelip kalıyor. İzmirdesiniz herhalde küçük odaya çekyatı atın da bizler de İzmirde işimiz oldukça gelir kalırız :D

Back
X