- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
Ay gece gece sinirlerim bozuldu yaDamadı yanında utanmadan çat çat salıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gece gece sinirlerim bozuldu yaDamadı yanında utanmadan çat çat salıyor.
Konu sahibi o kadar özümsemiş ki durumu araları çok iyi diyor bir de Benim de sinirlerim bozuldu. Üzüldüm de kadına damadın zırıltısını çekiyor. Kızı da hâlâ çekyat çekyat diyip duruyor.Ay gece gece sinirlerim bozuldu ya
Neden soramiyorsun ?Sorun 18 sine kadar kalmaları değil . Sorun bnu kardeşi ve annesi ile planlamış ise bana söylememiş olması bnu direk soramam ki
Kadın çok rahatsız olup söyleyemiyor bence. Saygısızlık resmen. Konu sahibi onun annesi babası yanında rahat oturup uzanamıyor, adamın bi s.çmadığı kalmış bunu normal karşılıyor hatta samimi buluyor. Değişik gerçektenKonu sahibi o kadar özümsemiş ki durumu araları çok iyi diyor bir de Benim de sinirlerim bozuldu. Üzüldüm de kadına damadın zırıltısını çekiyor. Kızı da hâlâ çekyat çekyat diyip duruyor.
Ay bana birşeyler oluyorEşim annesi ve babasının yanında da osurur
Bence kocaniza bu tıpa lazım..Eşim annesi ve babasının yanında da osurur
Niye ya insan eşini karşısına alıp anan baban ne zamana kadar kalacak, neden bu evde olan bitene benle konuşarak karar vermiyorsun diyemez mi?Sorun 18 sine kadar kalmaları değil . Sorun bnu kardeşi ve annesi ile planlamış ise bana söylememiş olması bnu direk soramam ki
Hiç bir şey anlamadımKızlar kuruyor muyum takıntılı mı bilmiyorum Yanlışta düşünüyor olabilirim . Direk aklımdakini yazacağım size ki bana yardımcı olun yada yol gösterin dediğim gibi yanlış olabilir düşündüklerim. Yukardaki yazımı biliyorsunuz kv den şimdi öğrendim ekim 18 inde Almanya dan akrabaları gelecekmiş İstla kv evinde kalacaklarmış dubleks evi . Eşim de kardeşine madem gelecekler anneme söyle diye ısrar etmiş haberi olsun diye ama bnu benimle paylaşmadı . Kv nerede yatacaklar acaba dedi baya kalabalık geliyorlar dedi olsun anne dedim kv Me sizin yatak odanız yapıldı ( parke değişti) üst katta 2 oda var aşağıda salona da atarsın dedim naslsa yatak odanız yapıldı dedim baban horluyor bakalım nasıl olacak dedi ben salonda yatıyordum olmadı anne dedim babamı horluyor ya salona misafirlerin yanına at dedim gülerek :) .. yani eşimin bnu bilip söylememesi sanki ayın 18sine kadar burada kalacaklar kardeşi annesi ile konuşmuş plan yapmışlar gibi düşündüm bi an kendi kendime . Bi kızdım bi düşündüm sanki plan yapılmış ama benim haberim yokmuş gibi .. eşime de direk soramadım soramam böyle bir şeyi ne yapacağımı şaşırdım
Diyemez, çünkü kendi annesi de kışı onlarda geçiriyormuş. 40 güne karşılık koca bir kış.Benim ailemin gelip 40 gun kaldigini hayal et baska bisey demiyorum desene.
Gobek bagi kesilmeyenler evlenmese keskeDiyemez, çünkü kendi annesi de kışı onlarda geçiriyormuş. 40 güne karşılık koca bir kış.
Sabah taze kafayla konuyu tekrar okudum da ....Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Vay be eşimin hayalindeki kadin tipi kendi evinde rahat edemeyip kendi evinde misafir gibi olup umursanmayıp hiçbir şeyden haberdar edilmeyen evin hanımı, eşine "ne zaman gidecekler ben sıkıldım artık salonda ayaklarimi uzatip tv izlemek istiyorum bu kadar uzun süre yatılı istemiyorum" veya "hayırdır böyle bi durum varmis böyle demissin ben bu evde süs köpeği miyim neden haberim bile olmuyor" diyemiyor. İyiymis valla.
Niye bu kadar çekindiğini sorabilir miyim? Orası senin evin ama farkındaysan senin rahatını zerre düşünen yok salonu yatak odalarına çevirmişler daha bide senin evine misafir çağırıyorlar onu da göreyim bunu da göreyim görmek isteyen gitsin görsün ya da kendi evine davet etsin bu ne canim.
Yanlarında sen de rahat davran o zaman istedigini giy giy çık kayınpederin rahatsiz olsun. Veya aç tv yi izle haftasonu, esneye esneye otursunlar gitmeni beklesinler uyuyamasinlar onlar rahatsiz olsunlar da o zaman belki bi evleri olduğu akıllarına gelir.
Eşine de rahatsızlığını belli et bu en doğal hakkin neden içine atiyosun bu kadar? Ben çok sıkıldım rahat edemiyorum artik de. Sen rahat edemiyosan onu da ettirme. Annemden babamdan bıktın mı demiş, en azindan de ki "onlardan değil ama evimde istedigim gibi giyinip istediğim gibi dolasamamaktan, tv izleyememekten, salonda bacaklarımı ayirarak uzanamamaktan, seninle basbasa yemek yiyememekten, duş alıp üstümde havluyla evimde gezememekten, seninle tüm özelimi yatak odasına hapsetmekten bıktım, misafirligin de bi süresi sınırı olur özel hayatimiz kalmadi" diyebilirsin.
Ve bence anneni de bu kadar uzun süre yatılı misafir etme.
Yok artık bir yaşıma daha girdim böyle bir şeyi nasıl kabullendiniz yahu uzanması bile hoşuma gitmez benim ...birde o kelime yerine gaz çıkarma yazarsanız daha iyi olur lütfen ...Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye