• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime soramıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.

Sonuçta annesi ve kardeşi ile plan yapmışsa bana söylemesi lazım doğru cümleyi bulup sormak istiyorum ondan soruyorum aslında . Merak etmeyin sessiz kaldığım yok her şeyi söyler sorarım açıkça konuşurum eşimle ama genelde eşim kuruntu yapıyorsun yok öyle diye beni susturur

Burda bir cok cevabinizda birsey demediginizi veya sustugunuzu yazdiniz. Düsüncelerinizi acik ifade etmeniz gerekiyor. "Kuruntu" yapiyorsaniz bile bu esinizin sizinle yeterli kadar iletisim kurmamasindan kaynaklaniyor. Sizin kendi kendinize dert aradiginizdan degil. Aslinda büyük bir sorun yok iletisim sorunu var sadece

Niye bu kadar çekiniyorsunuz herkesin yanında gaz çıkarıp duran saygın eşinizden?

Misafirler 18'inde gelecekmiş annelerin planı ne, siz konuştunuz mu öncesinde diyeceksiniz, bu kadar basit. İnsan şu kadarcık şeyi eşiyle konuşamayacakta neyi konuşacak?
Sanırım adam konuşarak değil gaz çıkararak anlaşıyor. Adamin anlaşma yöntemi bu.

Sanırım adam konuşarak değil gaz çıkararak anlaşıyor. Adamin anlaşma yöntemi bu.

Gaz çıkarmayi yakınlık göstergesi gibi algılıyorlar ailece sanırım. Annemin yanında gaz bile çıkarır eşim, o kadar "yakın" görüyor demek istedi konu sahibi.
Kayınpeder de gaz çıkarıyordur diye tahmin ediyorum.
Ailedeki erkekler hane halkını böyle şereflendiriyor demek ki. 🥴

Sorun 18 sine kadar kalmaları değil . Sorun bnu kardeşi ve annesi ile planlamış ise bana söylememiş olması bnu direk soramam ki
Eee siz bir şey soramıyorsunuz, o bir şey demiyor. Dumanla iletişime geçin bence. Tam sizin gibi eşlere göre

Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Sizin muhabbet hep Çekyata bağlanıyor ahahahah. Fantazi mi oldu sizde bu

Hmm anladım direk sorayım o zaman . Hayatım sen bana söylemedin ama ayın 18 sinde misafirler gelecekmiş planınız ne kardeşim ve annenle konuştun mu ne kadar kalacaklar ona göre çekyat fln alalım diye . Ya bnu sorayım da eşimin benden bunu saklaması sinir bozuyor kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa arkamdan iş çevirmiş gibi
Uzuun süre kalmalarından bıkıp sinirlenip çekyat alalım mı demek ve bu cümleden eşinin bunaldığını anlayacağını ummak

Esinize niye soramiyorsunuz orasini hic anlamadim. Acik acik sorun anne baban ne zmn gidecek diye. Belki de kışı sizde gecirmek icin gelmislerdir.

Uzuun süre kalmalarından bıkıp sinirlenip çekyat alalım mı demek ve bu cümleden eşinin bunaldığını anlayacağını ummak
Gercekten bende buna takildim, ya adam da evet bi cekyat daha alalim biraz daha burda kalsinlar derse napacak konu sahibi 🤣

Hayır ben aslında burada daha çok kv kp kalmasına değil de eşimin kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa bana söylememesi

Hayır siz en çok evet en çok kv kp 20 agustostan beri , evinizde kalmasına sinir oluyorsunuz ve anneniz de ahh pardon sizin deyiminizle kadıncağız! her sene kış boyu yani kabaca 150 gün yani yılın yarısını sizde geçirdiği ve odasında ve kendi kazancı ile aldığı çekyatta yattığından dolayı bu anlamda sesinizi esinize karsi cikartmadiginiz için çekyati , yemek ve diğer islerinizi yaparken kv denizin peşinde dolaşmasıni , esinizin kardeşi ile yaptığı planlardan acaba size neden bahsetmedigini bahane ediyorsunuz .
20 agustostan bugüne 40 gün var (bana göre cook uzun zaman belli konuda haklisiniz fakat annenizin sizde kalmasına yönelik ayni tavirda olmadiginiz için sizi haksiz görüyorum konu özelinde) 18 ekime kadar da kalacaklarini farzederek yazıyorum 60 gün kalacak olan ve evinize ilk kez gelen insanlar için düşünceleriniz bu şekilde ama yılın yarısını yani 150 gününü sizde geciren anneniz için hic bu şekilde düşünüyor musunuz?
Ama annem aldığı cekyatta yatıyor gibi saçma bir cevapla yanıt vermeyin lütfen.

Konudan koku gelmeye başladı gagshdj.

Yalnız bu adam yapıyorsa anası babası da yapıyordur. Evi düşünemiyorum ya. Adamlar küresel ısınmanın sebebi gibi resmen.

Herkesin yaninda otture otture osuran esinizden niye cekiniyorsunuz? Osurmak bu kadar normal mi ya 🤮

Konuya gelecek olursak ben olsam sohbet arasinda "ne zamana kadar kalacaklar, bilgin var mi" derim. Bunda alinip, darilacak bisey yok ki. Adam utanmadan esinin kayinvalidesinin yaninda zehirli gaz salarken cekinmiyor da siz bu soruyu sormaya neden cekiniyorsunuz

Neden diğer konunuzla devam etmiyorsunuz? O konuyu da yeni açmıştınız?

Konudan anladıklarım;
1) 20 Ağustostan beri yani bir aydan fazladır sizdeler
2) tüm evi siz temizliyorsunuz,banyo mutfak falan sizde,silme süpürme sizde. Eşiniz dışarıya çöp atsa lütuf ediyor sanıyor.
3) tüm yemekleri siz yapıyorsunuz. Eşiniz salata bile yapmıyor,camis gibi yemek yemeyi bekliyor
4) siz de ise gidip geliyorsunuz, eve para getiriyorsunuz.
5) laf edince 'annem babamdan bıktın mi' diyor.
Kusura bakma konu sahibi ama bu hayat mı ya? Kaynanasının yanında yaşayan insanlar bile senden daha iyi durumda. En azından bir de iş yerinde çalışmıyor. Bu resmen gönüllü kölelik. Yarın ccouk sahibi olacaksınız, bu görevlerinize bir de çocuk bakmak eklenecek, eşiniz sizsiz parka götürse yılın babası ilan edilecek.
Gerçekten bu hayatı yaşamaya mi evlendiniz? Nasıl bir şey erkek olmak anlamıyorum. Bu nasıl saltanat?
Adamin ailesine hizmet ediyorsunuz, salonda değil cekyatta yatsınlar çekyat alalım dedin diye koca kişisi sana laf ediyor
Ne hakla ya, ne hakla?
Cidden anlayamıyorum. Benim sulalemde yok böylesi. Bu KK kadınları erkeğe mi tapıyor, gözüne at gözlüğü mü inmiş?
İki çözümün var, birincisi çalışmıyor musun? Seç al cekyati, gerekirse eve para vermezsin çekyat aldım diye. Salonda yatsınlar.
İkincisi
Bir cinnet her şeyi cozer, kavga çıkar adamla. İçindekileri de söyle. Yoksa birbucuk aydır rahatsız olmayan birlik otursa da rahatsız olmaz. Bir ömür adet edinirler gelip aylarca kalmayi
Üçüncüsü hizmet etmeyi kes, eşin yapsın her gün 4 kişilik yemek.aksam saatinde alınırlar kuserler deme, odana geç. Online olarak TV izle. Ya da YouTube'dan geçmiş bölümleri bul falan,takılmadan reklamsız izle mis gibi.
Hiç de düşünme ay ne yapıyorlardır diye, oğulları oyalasin onları,ara sırada caylasin.

Ekleme; konunun tamamını okudum sizin anneniz de tum kış gelir kalirmis adam gik demezmis (gark ve zort dermiş). Siz başlatmışsıniz.. cekyati sipariş verin konuyu kapatın. Haklı degilsiniz

Son düzenleme:
Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Kaynana yanında osuran damat ya da gelin, bence mutlu evliliğin anahtarı.

Vay arkadaş bi kaçtır denk geliyorum ne çekyatmış kadınlar kulübü üyeleri olarak biz alıp yollayalım bari siz aldıramıycanız bu gidisle eşinize,bu arada siz bence kalmalarından rahatsız oluyosunuz ama annenizde sizde kış boyu kaldığı için ses çıkaramıyosunuz başka şeyler hep bahane gibi geldi bana

Konudan alakasiz ama konu sahibi annenize 1+1 de olsa bir ev neden tutmuyorsunuz. Yazık kadıncağız bir oğlunda bir kızında ordan oraya. İnsanin düzeni olmaması kadar kötü bir şey yoktur. Damadı yanında utanmadan çat çat salıyor. Kadın bir şey de diyemiyordur ruh halini düşünemiyorum.
Size yardım ettiğine göre evini gayet geçindirebilir.
Tutturmuşsunuz bir çekyat. Alınınca her şey mükemmel olacak sanki. Daha önce de yazdım kayınvalide kocasıyla aynı odada yatmak istemiyor zaten yine sizin salonda yatar alınsa ne olacak.

Back
X