Konudan anladıklarım;
1) 20 Ağustostan beri yani bir aydan fazladır sizdeler
2) tüm evi siz temizliyorsunuz,banyo mutfak falan sizde,silme süpürme sizde. Eşiniz dışarıya çöp atsa lütuf ediyor sanıyor.
3) tüm yemekleri siz yapıyorsunuz. Eşiniz salata bile yapmıyor,camis gibi yemek yemeyi bekliyor
4) siz de ise gidip geliyorsunuz, eve para getiriyorsunuz.
5) laf edince 'annem babamdan bıktın mi' diyor.
Kusura bakma konu sahibi ama bu hayat mı ya? Kaynanasının yanında yaşayan insanlar bile senden daha iyi durumda. En azından bir de iş yerinde çalışmıyor. Bu resmen gönüllü kölelik. Yarın ccouk sahibi olacaksınız, bu görevlerinize bir de çocuk bakmak eklenecek, eşiniz sizsiz parka götürse yılın babası ilan edilecek.
Gerçekten bu hayatı yaşamaya mi evlendiniz? Nasıl bir şey erkek olmak anlamıyorum. Bu nasıl saltanat?
Adamin ailesine hizmet ediyorsunuz, salonda değil cekyatta yatsınlar çekyat alalım dedin diye koca kişisi sana laf ediyor
Ne hakla ya, ne hakla?
Cidden anlayamıyorum. Benim sulalemde yok böylesi. Bu KK kadınları erkeğe mi tapıyor, gözüne at gözlüğü mü inmiş?
İki çözümün var, birincisi çalışmıyor musun? Seç al cekyati, gerekirse eve para vermezsin çekyat aldım diye. Salonda yatsınlar.
İkincisi
Bir cinnet her şeyi cozer, kavga çıkar adamla. İçindekileri de söyle. Yoksa birbucuk aydır rahatsız olmayan birlik otursa da rahatsız olmaz. Bir ömür adet edinirler gelip aylarca kalmayi
Üçüncüsü hizmet etmeyi kes, eşin yapsın her gün 4 kişilik yemek.aksam saatinde alınırlar kuserler deme, odana geç. Online olarak TV izle. Ya da YouTube'dan geçmiş bölümleri bul falan,takılmadan reklamsız izle mis gibi.
Hiç de düşünme ay ne yapıyorlardır diye, oğulları oyalasin onları,ara sırada caylasin.
Ekleme; konunun tamamını okudum sizin anneniz de tum kış gelir kalirmis adam gik demezmis (gark ve zort dermiş). Siz başlatmışsıniz.. cekyati sipariş verin konuyu kapatın. Haklı degilsiniz