• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime soramıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.

Eşinize soracağınız cok basit bir soruda burdan fikir almak neden ki? Açık açık soracaksınız. Bunda ne var?
Daha plan yapıp yapmadıklarını bilmiyorum 🤷‍♀️ ki kuruntu gibi sormak istemiyorum ve nasıl soracağımı bilmiyorum

Açıkça sormaktan başka nasıl cümle kuracağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ eğer annen ve baban ayın 18 ve sonrasına kadar kalacaklar ise çekyat alalım mı diye mi sorayım

Yok sormakta ne var onu anlamiyorum. Bize yatili misafir gelse genelde eşimin tarafindan gelir cünkü benim akrabalarim hep Türkiyede veya baska ülkede. Bende acik soruyorum ne kadar Kalirlar, planiniz ne diye. Bunda birsey yok ki

Daha öyle bir plan yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ki belki ben kuruyorum
"Eşim de kardeşine madem gelecekler anneme söyle diye ısrar etmiş haberi olsun diye ama bnu benimle paylaşmadı"
Bunu da kayınvalideniz mi söyledi?
Ve bu kadının İstanbul'da evi varsa, neden sizde kalıyor? Siz başka şehirde misiniz?

Yok sormakta ne var onu anlamiyorum. Bize yatili misafir gelse genelde eşimin tarafindan gelir cünkü benim akrabalarim hep Türkiyede veya baska ülkede. Bende acik soruyorum ne kadar Kalirlar, planiniz ne diye. Bunda birsey yok ki
Hmm anladım direk sorayım o zaman . Hayatım sen bana söylemedin ama ayın 18 sinde misafirler gelecekmiş planınız ne kardeşim ve annenle konuştun mu ne kadar kalacaklar ona göre çekyat fln alalım diye . Ya bnu sorayım da eşimin benden bunu saklaması sinir bozuyor kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa arkamdan iş çevirmiş gibi

"Eşim de kardeşine madem gelecekler anneme söyle diye ısrar etmiş haberi olsun diye ama bnu benimle paylaşmadı"
Bunu da kayınvalideniz mi söyledi?
Ve bu kadının İstanbul'da evi varsa, neden sizde kalıyor? Siz başka şehirde misiniz?
Evet kv söyledi o şekilde ..
Annesinden kalan mallar için kalmıştı güya ama kaldılar

Konuyu anlamak için gerçekten insanüstü bir sabır gösteriyorum ama gene bir çekyat lafı bölüyor sabrımı. Yahu sizin şu an sorununuz gerçekten bir çekyatla çözülüyor ise, biz üyeler olarak alalım onu ve ne olur huzur bulun.

Konuyu anlamak için gerçekten insanüstü bir sabır gösteriyorum ama gene bir çekyat lafı bölüyor sabrımı. Yahu sizin şu an sorununuz gerçekten bir çekyatla çözülüyor ise, biz üyeler olarak alalım onu ve ne olur huzur bulun.
Hayır ben aslında burada daha çok kv kp kalmasına değil de eşimin kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa bana söylememesi

Konu sahibi son bir ayda 4-5 konu açmış kv kp ile ilgili. Sorun çekyat değil aslında sorun kv kp in onlarda kalması, gerisi bahane gibi geldi bana şöyle bir konulara göz gezdirince.

Hayır kırmak istemiyorum . Annemde bşzde kalıyor çünkü . Kalmalarında sakınca yok sadece böyle bir şey war ise bilmek istiyorum. Ya da direk annemler 18 sine kadar kalacak ise ya da sonrasına kadar çekyat alalım bari diye sorayım
Neden aile büyükleri sizde kalıyor. Ayrıca 1 ay çekyatsız durmuşunuz 18 gün daha durun

Annemle eşim çok iyi anlaşır çünkü eşim annemle gayet iyi anlaşır benden daha iyi yanında uzanır osurur istediği her şeyi yapar yani özel kısımlar haricinde . Yani direk annen ve kardeşinle ne planladın bilmiyorum 🤷‍♀️ annenler ayın 18 ve sonrasına kalacak ise çekyat alalım mı diye
Ay bu iyi anlaşmak mı ya

Hmm anladım direk sorayım o zaman . Hayatım sen bana söylemedin ama ayın 18 sinde misafirler gelecekmiş planınız ne kardeşim ve annenle konuştun mu ne kadar kalacaklar ona göre çekyat fln alalım diye . Ya bnu sorayım da eşimin benden bunu saklaması sinir bozuyor kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa arkamdan iş çevirmiş gibi

Arkanizdan is cevirmiyor kimse, ama hep sustugunuz icin size haber vermeye gerek duymuyorlar

Arkanizdan is cevirmiyor kimse, ama hep sustugunuz icin size haber vermeye gerek duymuyorlar
Sonuçta annesi ve kardeşi ile plan yapmışsa bana söylemesi lazım doğru cümleyi bulup sormak istiyorum ondan soruyorum aslında . Merak etmeyin sessiz kaldığım yok her şeyi söyler sorarım açıkça konuşurum eşimle ama genelde eşim kuruntu yapıyorsun yok öyle diye beni susturur

Aşırı saçma bir konu. Eşinize gelen misafirin ne zaman gideceğini neden soramıyorsunuz hiç anlamadım. Biz nasıl yardım edebilir size? Numarasını verin eşinizin arayıp soralım madem anne babanız ne zaman gidiyor diye
Annem de bizde kaldığı için kışın bende üzmek istemiyorum eşimi o yüzden soramıyorum aslında ama gece gelsin ama şu kardeşi ve annesi ile plan yapmışsa açıkça soracağım

Misafirler gelecek dediniz, annemler ne zaman gidecek peki konustunuz mu? Soru bu. Çekyat falan bosverin. Yeter kaldıkları.

Ayrıca eşiniz çok edepsiz. İnsan anne babası, kayınvalidesi yanında nasıl gaz çıkarır ya? Beşinci yilimiza gireceğiz evliligimizde, eşim benim yanımda bile yapamaz.

Esiniz icin iki tur insan var sanirim: yaninda osurabildikleri ve osuramadiklari. Osuramadiklari kimler cok merak ettim?
Bence esinizle bu durumu konusmak icin osurdugu bir ani kollayin, malum rahatlar, keyfi yerine gelir. Aslinda anne ve babasinin kendi aralarinda bu uluorta osurma isinden rahatsiz oldukları konusunda konuştuklarını soyleyin. Belki bu onu rahatsiz eder de gönderir evlerine.

Bu kadar acik yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar. Millet yapmaktan utanmıyor biz yazmaktan mi utanalim 😁

Konu gerçekten bir forumda binlerce insanın fikrine danışılacak bir sorun değil. Hatta ortada sorun bile yok.
Bakın evli olmak demek, birlikte karar almak, birbirinden haberdar olmak, diyalog kurabilmek demek.
Şu kadar basit bir soruyu soramamak nedir, cidden aklım hafsalam almıyor.
Aile içişlerine karışmıyorsunuz neticede ama orası sizin eviniz. Eşiniz kadar sizin de eviniz yani.
Tek korkunuz, terslenirim korkusu mu anlamadım?
Bu soru yüzünden hiçbir aklıselim eş de kalkıp, "sen bana bunu nasıl sorarsın, o zaman senin annen de bize gelmesin" demez.
Ha, onu derse, bu konuda fikrimizi sorabilirsiniz ve cevabımız net olur.

Back
X