- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
merhaba arkadaşlar, az önce sigarayla ilgili bir konu gördüm ve ne zamandır açmak istediğim konuyu açmaya karar verdim, eşim 10yıldır sigara içiyor biz 5 yıldır evliyiz, ve günde 1 paketi buluyor içtiği sigara evlendikten sonra bırakacağını söyledi fakat bırakamadı ben başlarda üstüne gitmedim arada söylüyordum ama birkaç sene sonra çocuk düşündüğümden eşimin de artık kendine çok zarar verdiğini düşündüğümden yeter artık dedim bir kere tedavi oldu biorezonans tedavisi benim zorumla olduğu için ne yazıkki 1 hafta sonra geri başladı iradesi olduğuna inanıyorum ama istemiyor, başlamasının sebebi çocukluğundaki psikolojik sorunlar ve bu yüzden çabuk sinirlenmesi, sigara içmezsem sinirli olurum diyor bende istersen evi yık bırakacaksın diyordum ama olmuyor işte bende kendi kendimi yiyorum, başarılı bir yöntem varmı bildiğiniz tecrübe ettiğiniz çok merak ediyorum biliyorum ki irade en önemlisi eşim bırakmak istemiyor gibi geliyor bana ve o kadar kızıyorum ki resmen gerizekalısın dedim sen bir grup insan para kazanacak diye kendini ve beni kanser edeceksin gram aklın yok diyorum, kaç kere bağırdım çağırdım artık kibarca söylemekle anlatamıyorum derdimi, bana bir şey olmaz mantıgında biliyorum, bu arada benim babam da aynı kafada ben kızdıkca bırakamıyorum kızım deyip duruyor biz 3 kız kardeşiz Allah a şükür hiçbirimiz bağımlı değiliz içmeyiz ben tiksiniyorum kokusundan o derece, sadece denemek için içmişimdir ondanda bir zevk almadım, sigarayı bırakanlar varsa yada deneyenler ya da öyle bir topic varsa beni yönlendirebilirmisiniz arkadaşlar, eşime nasıl davranmalıyım o konuda ne yapsam kar etmeyecek gibi geliyor çok yoruldum artık bu konuda öğüt vermek de istemiyorum ama kendi kendine bırakması için de kanser olması gerekecek teyzesi öyle bırakmış mesela neden bu kadar düşüncesiz ve aptal oluyor insan sigara konusunda anlayamıyorum bağımlı olmadığımdan belki nolur bir öneride bulunun, bitkisel çay olur ilaç olur telkin yöntemi olur
Son düzenleme: